FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hvala i sretno.
Za ove igrace nikada nije vrijedno vrecu para iskesirati. Nakon niza utakmica jos u martu u kojima su oci krvarile, rekao sam da nama stvarno mnogo promjena treba.
Naravno da nikom nije drago da ode 12 i dodje 8 igraca ali jednostavno je ekipa limitirana prema naprijed bez gulishe, nazad katastrofalna bez gojkovica, u vezi bez ikakve kreativnosti, nit volje ka naprijed. Imas bubanju zadnjeg u sredini, pa daj 2-3 igraca ofanzivno orjentisanih, mani se njegove pozicije vise. Ko god dodje samo zna usporiti napad svojim potezima.
Jos kad se sastave mustafic, bubanja, lulic, mi ne vidimo protivnickog golmana.
Za ove igrace nikada nije vrijedno vrecu para iskesirati. Nakon niza utakmica jos u martu u kojima su oci krvarile, rekao sam da nama stvarno mnogo promjena treba.
Naravno da nikom nije drago da ode 12 i dodje 8 igraca ali jednostavno je ekipa limitirana prema naprijed bez gulishe, nazad katastrofalna bez gojkovica, u vezi bez ikakve kreativnosti, nit volje ka naprijed. Imas bubanju zadnjeg u sredini, pa daj 2-3 igraca ofanzivno orjentisanih, mani se njegove pozicije vise. Ko god dodje samo zna usporiti napad svojim potezima.
Jos kad se sastave mustafic, bubanja, lulic, mi ne vidimo protivnickog golmana.
Zadnja izmjena: ErosViverosViv, dana/u 15 jun 2025, 12:23, ukupno mijenjano 1 put.
U 14:00 velike vijesti pišu neki na instagramu
Što ba,stigli su Jaganjac,Alić,Ibraheem a možda će i Kaćunko,nemaš brigestrahmeipomisliti je napisao/la: ↑15 jun 2025, 11:34Isto kao i sam klubMaroonBjelave je napisao/la: ↑15 jun 2025, 11:32Usput, ako je ova tema još prije godinu-dvije, otišla u 3pm, sad se može reći da je otišla u 3333.
Kome god je normalno da se svako pola godine promjeni 7,8 igrača on nema pojma o fudbalu.
ISTINA ZA VEDRANA!
-
- Kontakt:
Prijatelju nije bit u tome koliko su igrači dobri ili loše već koliko je ekipa uigrana, prosječni igrači koji igraju zajedno par sezona bez problema će dobit ekipu sa odličnim igračima koji prvi put igraju zajedno. Zar je to tolika nuklearna fizika za shvatiti?Lavcina je napisao/la: ↑15 jun 2025, 10:44Sto ne mogu ovog plača za pojedinim igracima. Isto da su osvojili duplu krunu ove sezone pa, da zalim za raspadom takve ekipe.
Žalio sam tad za Rahmanovicem, Tatarom i ostalom kompanijom koja je stvarno izdominirala one 2 sezone.
Za ove današnje me iskreno zaboli tuki, neka prodaju sve ako hoce i dovedu nova 22 igraca. Nemam ni za jednog neku posebnu ljubav.
- f0rest1946
- Kontakt:
Kad ce ta pojačanja jbt pa sad ce pripreme bas kasnimo..
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Naravno da nije normalno, pa ko dovodi igrace koji idu nakon jedne sezone? Kakva je to vizija? Koji je bio plan kad su se doveli? Nama svake pripreme sluze samo da ispravljamo transfer greske iz prethodnog pripremnog perioda. A nikad napretka.
Otisla 2 igraca sa posudbe i Soldo od bitnih? Najlakse napisati otislo 10 igraca samo baljezgate. Kakav balta, serbecic itd
- MaroonBjelave
- Kontakt:
A i Soldo nam bio bitan k'o slovo R u Marlboro. Više pljuvan nego hvaljen.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
-
- Kontakt:
Problem je sto ce vjerovatno do septembra otici Rogic,Mujkic,Bubanja i Guliashvili.Uz Pavicica,Lulica i Soldu to ti je prakticno novi tim.
Samo bez sirenja lazne pozitive.Normalno da je problem mijenjati svaki rok 10 igraca.Sto su uzimali Lulica i Pavicica ako su znali da su tu do juna?Reci cu vam sto,jer su i proslo ljeto preomjenili 10+ igraca i izgubili se vise pa daj sta das u septembru ili ti ga panic buy
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ala smo se uigrali i ostali iza prvog skoro za 20 bodova.edgarallanpoe04 je napisao/la: ↑15 jun 2025, 13:01Prijatelju nije bit u tome koliko su igrači dobri ili loše već koliko je ekipa uigrana, prosječni igrači koji igraju zajedno par sezona bez problema će dobit ekipu sa odličnim igračima koji prvi put igraju zajedno. Zar je to tolika nuklearna fizika za shvatiti?Lavcina je napisao/la: ↑15 jun 2025, 10:44Sto ne mogu ovog plača za pojedinim igracima. Isto da su osvojili duplu krunu ove sezone pa, da zalim za raspadom takve ekipe.
Žalio sam tad za Rahmanovicem, Tatarom i ostalom kompanijom koja je stvarno izdominirala one 2 sezone.
Za ove današnje me iskreno zaboli tuki, neka prodaju sve ako hoce i dovedu nova 22 igraca. Nemam ni za jednog neku posebnu ljubav.
Najbolje je zadržati sve igrače iz prošle sezone i na kraju sljedeće se opet čuditi zašto smo zaostali 20 bodova za prvakom.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 jun 2025, 13:25Problem je sto ce vjerovatno do septembra otici Rogic,Mujkic,Bubanja i Guliashvili.Uz Pavicica,Lulica i Soldu to ti je prakticno novi tim.
Samo bez sirenja lazne pozitive.Normalno da je problem mijenjati svaki rok 10 igraca.Sto su uzimali Lulica i Pavicica ako su znali da su tu do juna?Reci cu vam sto,jer su i proslo ljeto preomjenili 10+ igraca i izgubili se vise pa daj sta das u septembru ili ti ga panic buy
Ne furam laznu pozitivu ali necu ni da se pretjeruje sa pesimizmom. A i to sto si nabrojao Mujkic i Rogic se mogu lako nadomjestiti. U slucaju odlaska Gulishe i Bubanje ocekujem dobra pojacanja. Nije ni Zekic bezveze ostao morao je i on neke uslove oko igrackog kadra postaviti.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 jun 2025, 13:25Problem je sto ce vjerovatno do septembra otici Rogic,Mujkic,Bubanja i Guliashvili.Uz Pavicica,Lulica i Soldu to ti je prakticno novi tim.
-
- Kontakt:
Steta, Pavicic je igrao sjajno zadnja dva mjeseca. Donio je smirenost u veznu liniju. Sada moramo dovesti dva vezna.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
On bi bio klupa, da se nije Gojković povrijedio. Kada je Gojković igrao, vidjelo se koliko je Soldo loš.MaroonBjelave je napisao/la: ↑15 jun 2025, 13:13A i Soldo nam bio bitan k'o slovo R u Marlboro. Više pljuvan nego hvaljen.
-
- Kontakt:
Taman dovedes dobrih igraca ove sezone, ista se zavrsi i pola igra ode, pa opet dodje novih 5,6 i kako to uigrati, nikako da zadrzimo kostur i gdje zaskripi popunis poziciju, daj boze da grijesim, ali je ovo ziva istina.
Sefe mi ti vjerujemo i najbolje ti znas ko valja, a ko ne ….
Sefe mi ti vjerujemo i najbolje ti znas ko valja, a ko ne ….
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
- MokraKifla
- Kontakt: