Igraci koji su ti otisli su igrali citavu sezonu, lulic nesto manje. To o bitnosti i nebitnosti se posavjetuj sa zekicem.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ErosViverosViv
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ko da je vezni red bitan u fudbalu, doce neko
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Pa zaostajes jer mijenjas buraz.Zrinjski i Borac imaju tu protekciju i oni mogu mijenjati koliko hoce zauzet ce jedno od prva dva mjesta,ti moras biti na maksimumu.Herson je napisao/la: ↑15 jun 2025, 13:30Najbolje je zadržati sve igrače iz prošle sezone i na kraju sljedeće se opet čuditi zašto smo zaostali 20 bodova za prvakom.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 jun 2025, 13:25Problem je sto ce vjerovatno do septembra otici Rogic,Mujkic,Bubanja i Guliashvili.Uz Pavicica,Lulica i Soldu to ti je prakticno novi tim.
Samo bez sirenja lazne pozitive.Normalno da je problem mijenjati svaki rok 10 igraca.Sto su uzimali Lulica i Pavicica ako su znali da su tu do juna?Reci cu vam sto,jer su i proslo ljeto preomjenili 10+ igraca i izgubili se vise pa daj sta das u septembru ili ti ga panic buy
Gubimo bezveze na uigranosti i kontinuitetu a isto dovodimo.Mislis da ce doci bolji vezni od Pavicica?Nece.
Nije problem ako je neko los pa zamjenis ga,makar ih bilo 10 ali mi pustamo uigrane igrace a dovodimo isti ili cak slabiji kvalitet.Ne govorim za Domagoja direktno jer njega ocito nismo mogli zadrzati ali sto su ga uzimali onda uopste.
@keli Boljeg golmana od Rogica necemo dovesti odma da ti kazem tako da nek se ne prave pametni i nek produze covjeku.U slucaju odlaska Mujkica od u21 ostajes na Mehicu i Krdzalicu pa ne bi rekao bas da nam nije problem.Gulisha je mozda zreo za prodaje nakon Evrope,Bubanju ja ni u ludilu ne bi pustio.Qurac me zboli sto je nezadovoljan i mi smo nezadovoljni ako ode.Ti si pod ugovorom majstore,ako ces bit nezadovoljan i gledat kako da pobjegnes potpisuj svako pola godine-godinu i to je to.
Nadam se iskreno da ce Zekic ovo uklopiti nekako ali tesko
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Valjda ostanemo u ligi dogodine
- MokraKifla
- Kontakt:
Alessandro Burlamaqui
Ilija Vukotic
-
- Kontakt:
Burlamaqui-ispao u 4 ligu Spanije,ima 23 godine i stranac je
I kako ista pozitivno napisati?Jos navodno idioti vjeruju da je buduci prvotimac repke Perua…
I kako ista pozitivno napisati?Jos navodno idioti vjeruju da je buduci prvotimac repke Perua…
Haj Boga ti mozemo i bez veznog reda igrati i zaostajati 20 bodova prvom, a mozemo i Kyremeha u vezni njemu svakako svejedno gdje igra. Raja se bezveze sekira.
-
- Kontakt:
Od svih što su otišli ovo s Pavicicem je bas pravi gubitak . Odličan igrač,nedostajat će. Realno moramo pojačati vezni red i odbranu s 2/3 kvalitetna igraca .
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Samo da Mujkic ne ode nenadoknadiv gubitak
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Samo na to sve dodaj sudjenje i napravi komparaciju istog, izvadi sve gdje su oni osteceni, a gdje mi.
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
Burlamaqui sklon zutim kartonima, voli se i posvadjati na terenu... nece ovo na dobro izaci, nadam se da klub zna sta radi
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Dodao. Pa sam onda dodao plate i uslove, napravio komparaciju i opet dođeš na isto.GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑15 jun 2025, 14:19Samo na to sve dodaj sudjenje i napravi komparaciju istog, izvadi sve gdje su oni osteceni, a gdje mi.
- feniksptica
- Kontakt:
Bizi preko dana u hlad.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑15 jun 2025, 14:10Burlamaqui-ispao u 4 ligu Spanije,ima 23 godine i stranac je
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Kakvi tekstovi, kakve analize nogometnih stručnjaka na forumu registrovanih 2024. i 2025. godine, stati pa gledati i Bogu plakati.
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Standardna fraza oko uslova.. Levat je ko misli da anam oni igraju za sicu. Gurbeti su osteceni jedino u direktnim duelima s borcem, a mi smo samo u par utakmica imali cisto sudjenje. Ogromna razlika ali sam zaboravio da bosnjo ima pamcenje zlatne ribice.ErosViverosViv je napisao/la: ↑15 jun 2025, 14:22Dodao. Pa sam onda dodao plate i uslove, napravio komparaciju i opet dođeš na isto.GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑15 jun 2025, 14:19Samo na to sve dodaj sudjenje i napravi komparaciju istog, izvadi sve gdje su oni osteceni, a gdje mi.
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
- ErosViverosViv
- Kontakt:
I za mene je levat ko drugačije misli. Eto drago mi je da se slažemo.GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑15 jun 2025, 14:27Standardna fraza oko uslova.. Levat je ko misli da anam oni igraju za sicu. Gurbeti su osteceni jedino u direktnim duelima s borcem, a mi smo samo u par utakmica imali cisto sudjenje. Ogromna razlika ali sam zaboravio da bosnjo ima pamcenje zlatne ribice.ErosViverosViv je napisao/la: ↑15 jun 2025, 14:22Dodao. Pa sam onda dodao plate i uslove, napravio komparaciju i opet dođeš na isto.GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑15 jun 2025, 14:19Samo na to sve dodaj sudjenje i napravi komparaciju istog, izvadi sve gdje su oni osteceni, a gdje mi.
Ne igraju za siću, naprotiv, ali igraju za debelo manje novce nego naši.
To samo par utakmica čisto suđenje mačku o rep okači. Bilo je dosta utakmica sa korektnim suđenjem gdje nismo ni na šta ličili.
Moram li citirati postove barem 15 utakmica nakon prvog poluvremena gdje su ljudi poželjeli da nemaju oči?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.