Pa zaostajes jer mijenjas buraz.Zrinjski i Borac imaju tu protekciju i oni mogu mijenjati koliko hoce zauzet ce jedno od prva dva mjesta,ti moras biti na maksimumu.Herson je napisao/la: ↑15 jun 2025, 13:30Najbolje je zadržati sve igrače iz prošle sezone i na kraju sljedeće se opet čuditi zašto smo zaostali 20 bodova za prvakom.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 jun 2025, 13:25Problem je sto ce vjerovatno do septembra otici Rogic,Mujkic,Bubanja i Guliashvili.Uz Pavicica,Lulica i Soldu to ti je prakticno novi tim.
Samo bez sirenja lazne pozitive.Normalno da je problem mijenjati svaki rok 10 igraca.Sto su uzimali Lulica i Pavicica ako su znali da su tu do juna?Reci cu vam sto,jer su i proslo ljeto preomjenili 10+ igraca i izgubili se vise pa daj sta das u septembru ili ti ga panic buy
Gubimo bezveze na uigranosti i kontinuitetu a isto dovodimo.Mislis da ce doci bolji vezni od Pavicica?Nece.
Nije problem ako je neko los pa zamjenis ga,makar ih bilo 10 ali mi pustamo uigrane igrace a dovodimo isti ili cak slabiji kvalitet.Ne govorim za Domagoja direktno jer njega ocito nismo mogli zadrzati ali sto su ga uzimali onda uopste.
@keli Boljeg golmana od Rogica necemo dovesti odma da ti kazem tako da nek se ne prave pametni i nek produze covjeku.U slucaju odlaska Mujkica od u21 ostajes na Mehicu i Krdzalicu pa ne bi rekao bas da nam nije problem.Gulisha je mozda zreo za prodaje nakon Evrope,Bubanju ja ni u ludilu ne bi pustio.Qurac me zboli sto je nezadovoljan i mi smo nezadovoljni ako ode.Ti si pod ugovorom majstore,ako ces bit nezadovoljan i gledat kako da pobjegnes potpisuj svako pola godine-godinu i to je to.
Nadam se iskreno da ce Zekic ovo uklopiti nekako ali tesko