Ne kažu džaba u narodu da glupom insanu nije teško, teško je ljudima oko njega. Ti si primjer iz udžbenika.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑15 jun 2025, 21:34Halo retardo pa oni sami potvrđuju da im je igrački kadar **** čim ih mijenjaju u tom obimu.Nabrojao sam i jesu **** eto vidjet ćeš koloko će ih ostat.Čuj Veležu ponudiš listu od pola tima koje mogu izabrati i on našo meni da priča kako meni ne valjaju,pa ne valjaju ni njima topino glupa,eto onako ih nude jer su dobri.pitara je napisao/la: ↑15 jun 2025, 21:21Pa kako ćeš napraviti kostur kad ti niko ne valja?SamoDaKazeem je napisao/la: ↑15 jun 2025, 20:54
Ko plače za njima tikvane,znaš li čitati?
Nađi post da plačem za bilo kim koji je otišao kad si takav znalac.
Riječ je o KOSTURU TIMA kojeg nema uslijed stalnih promjena igračkog kadra.
Tope jedan neuki.
Saberi se ti malo, je l ih treba otjerati ili zadržati da bi imao kontinuitet? Popljuvao si sve i jednog igrača kojeg imamo osim možda Gojkovića, čak si i Gulija pljuvao da je sebičan a hoćeš kostur ekipe. Da ne pričamo koliko si se puta popišao po treneru
Kako misliš u isto vrijeme zadržati koatur i otjerati 20 igrača?
Šta je po tebi kostur ekipe?
Eto gore si nabrojao Rogića, Soldu, Paskaleva, Beganovića, Kuprešaka, Pavičića, Lulića, Mustafića, Unušića, Mehmedovića, Krdžalića, Butića, Gordezianija u 4 posta, to je 13 igrača koje bi otjerao a smeta ti stalna promjena igračkog kadra.
Popiša ti je znalac u usta
Napušiš mi se kur.ca papak