Glup covjek jed ostavno. Rijeka u borbi za titulu i pred prvi mec u evropi proda pola ekipe,sve glavne igrace i izadje Miskovic i kaze da je to normalno jer im niko nece donijeti novce za plate i da klub funkcionise,ni navijaci ni sponzori itd. javno kaze ko moze bolje neka dodje da preuzme,druga je stvar sto nasi pavijani zive u nekim oblacima.fks74 je napisao/la: ↑15 jun 2025, 21:24Ovaj što hoće da kaže je štrumf.Herson je napisao/la: ↑15 jun 2025, 21:01Ovdje pričamo o mladim, kvalitetnim igračima koji imaju potencijal za igranje na puno većem nivou za puno veće pare, poput Gulija i Bubanje. Ponude i interesovanje stranih klubova to potvrđuju. Ti navodiš Jakovljevića kao neki primjer kontinuiteta. Čovjek nije mrdnuo dalje od BiH i Srbije. Ne zato što nije htio i što je vezan za Mostar nego zato što niko nije lud platiti obeštećenje za takvog igrača, koji je pri tome u poznim godinama. Nisi pomenuo kako je Zrinski poslije osvojene titule prodao za siću dva projekta kluba Bašića i Savića, koji su bili i reprezentativci u to vrijeme. Ćuze isto otišao za mizernu cifru, Čorluka također. Prodaju i oni, itekako. Sve ono što mogu prodati - prodaju, ali za puno puno manje novce nego mi. Lahko je zadržati igrača kojeg niko ne traži. Zadržali smo i mi Hebibovića 6 sezona. Kako npr. zadržati Bubanju kada na adresu kluba stigne milionska ponuda, a njemu ponude godišnju platu od više stotina hiljada eura?SamoDaKazeem je napisao/la: ↑15 jun 2025, 19:53
Napraviš ga ti lojalnim kao što si napravio Krstu,Mersu ili sada Beganovića,Gojkovića.
Mujkić je lojalan,svako naše dijete je lojalno al je pitanje hoćeš li u njega uložiti i težiti rezultatu ili ćeš ga prodati u Hatajspor.Ili kao Zrinjski Bilbiju,Jakovljevića...Pogledaj u regionu klubove koji imaju kontinuitet kako drže kostur ne prodaje se baš na prvu i nema merhametluka kaže izašlo se igraču u susret tipa Čataković,ili sada Mujkić.
Naša liga je slaba za nas ima u okruženju na izvoz igrača koji bi bili i lojalni,a istovremeno i pojačanja.
Samo je pitanje ko su menadzeri sa kojim se radi i šta je krajnji cilj.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jos ste gori sto se raspravljate sa njim
Ne kažu džaba u narodu da glupom insanu nije teško, teško je ljudima oko njega. Ti si primjer iz udžbenika.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑15 jun 2025, 21:34Halo retardo pa oni sami potvrđuju da im je igrački kadar **** čim ih mijenjaju u tom obimu.Nabrojao sam i jesu **** eto vidjet ćeš koloko će ih ostat.Čuj Veležu ponudiš listu od pola tima koje mogu izabrati i on našo meni da priča kako meni ne valjaju,pa ne valjaju ni njima topino glupa,eto onako ih nude jer su dobri.pitara je napisao/la: ↑15 jun 2025, 21:21Pa kako ćeš napraviti kostur kad ti niko ne valja?SamoDaKazeem je napisao/la: ↑15 jun 2025, 20:54
Ko plače za njima tikvane,znaš li čitati?
Nađi post da plačem za bilo kim koji je otišao kad si takav znalac.
Riječ je o KOSTURU TIMA kojeg nema uslijed stalnih promjena igračkog kadra.
Tope jedan neuki.
Saberi se ti malo, je l ih treba otjerati ili zadržati da bi imao kontinuitet? Popljuvao si sve i jednog igrača kojeg imamo osim možda Gojkovića, čak si i Gulija pljuvao da je sebičan a hoćeš kostur ekipe. Da ne pričamo koliko si se puta popišao po treneru
Kako misliš u isto vrijeme zadržati koatur i otjerati 20 igrača?
Šta je po tebi kostur ekipe?
Eto gore si nabrojao Rogića, Soldu, Paskaleva, Beganovića, Kuprešaka, Pavičića, Lulića, Mustafića, Unušića, Mehmedovića, Krdžalića, Butića, Gordezianija u 4 posta, to je 13 igrača koje bi otjerao a smeta ti stalna promjena igračkog kadra.
Popiša ti je znalac u usta
Napušiš mi se kur.ca papak
Jesul to 2 mlada afrikanca stigli za Akademiju
Bila je prica da bi trebo jedan mladic iz juzne Amerike isto doci.
Bila je prica da bi trebo jedan mladic iz juzne Amerike isto doci.
Čitam da je Istra zainteresovana za Bičakčića. Šta vi mislite o njemu? Mogao bi on dvije sezone vrhunski odraditi. Ogromno iskustvo ima, a prošle sezone je odigrao 35 utakmica.
Ako je ovaj Truda završen kao zamjena za Soldu, onda bi trojku nazad činili Gojković, Paskalev, Truda i Jović pa bi Bičakčić kao peti stoper bio odličan zbog iskustva, samo je pitanje koliko košta i da li se isplati dati taj iznos sa igrača rotacije i da li ima išta od ovog Ðurića ili ima neko iz akademije ko može pokriti tu rotaciju
- muhamedhulk
- Kontakt:
homer je ozbiljan igrac. prai defanzivni ala bubanja. on ako dodje, ja sam siguran da bubanja ide.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ma i ne mora da znači, mi smo svakako u vezi trenutno ostali na Bubanji, Mustafiću, Ðorđeviću, Krdžaliću i dokazano lošem Mehmedoviću, nama i uz ostanak Bubanje fale 2 vezna svakakomuhamedhulk je napisao/la: ↑16 jun 2025, 10:27homer je ozbiljan igrac. prai defanzivni ala bubanja. on ako dodje, ja sam siguran da bubanja ide.
- Vrhbosnian
- Kontakt:
Još je igrao u sistemu sa 3 nazad. Uz izostanak Gojkovića nama svakako fali taj centralni stoper.
Ako ikakva šansa postoji da se dovede, to je no-brainer za našu ligu.
-
- Kontakt:
Od DM imamo Jattu Mamasa i Bubanju,dolazak ovog Homera bi 110% znacio da je Bubanja bivsi.Kreativci su nesto drugoTu nakon odlaska Lulica i Pavicica nemamo jednog igraca da valja za prve postave.Iskreno se nadam da ce se Krdzalic dohavizati nakon ovi pripremapitara je napisao/la: ↑16 jun 2025, 10:30Ma i ne mora da znači, mi smo svakako u vezi trenutno ostali na Bubanji, Mustafiću, Ðorđeviću, Krdžaliću i dokazano lošem Mehmedoviću, nama i uz ostanak Bubanje fale 2 vezna svakakomuhamedhulk je napisao/la: ↑16 jun 2025, 10:27homer je ozbiljan igrac. prai defanzivni ala bubanja. on ako dodje, ja sam siguran da bubanja ide.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Nesto taj krdzalic mi ne uljeva povjerenje, ali realno nije puno ni igrao. Vjerovatno ce se on forsirati kao U-21, mozda nas lik i odusevi
Dobro si ja sam skroz zaboravi na Mamasa.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 jun 2025, 10:44Od DM imamo Jattu Mamasa i Bubanju,dolazak ovog Homera bi 110% znacio da je Bubanja bivsi.Kreativci su nesto drugoTu nakon odlaska Lulica i Pavicica nemamo jednog igraca da valja za prve postave.Iskreno se nadam da ce se Krdzalic dohavizati nakon ovi pripremapitara je napisao/la: ↑16 jun 2025, 10:30Ma i ne mora da znači, mi smo svakako u vezi trenutno ostali na Bubanji, Mustafiću, Ðorđeviću, Krdžaliću i dokazano lošem Mehmedoviću, nama i uz ostanak Bubanje fale 2 vezna svakakomuhamedhulk je napisao/la: ↑16 jun 2025, 10:27homer je ozbiljan igrac. prai defanzivni ala bubanja. on ako dodje, ja sam siguran da bubanja ide.
Nisam vala pametan što se tiče Krdžalića, bio je ogroman potencijal i sad ovo malo što je igrao na momente se vidi to nešto po čemu odskače iako je u cjelini to izgledalo loše. Mora se uzeti u obzir da njemu baš fali utakmica u nogama i ja se nadam da je ovo bilo samo da osjeti teren i da će od starta nove sezone biti ono što smo i očekivali od njega
-
- Kontakt:
Ma ok je i Jatta Mamas Krdzalic
Za 6. Mjesto

Za 6. Mjesto
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Hebo nam je majku ovaj sto je napravio chatgpt i druga ai sranya, slomise sa stadionima s krivudavim linijama i pogresnim imenom kluba
Mojne na šefa instagram scouting departmenta.
Ako već moramo ove južnoamerikance/kolumbijce dovodit evo jedna moja želja:
https://www.transfermarkt.com/cristian- ... ler/726697
https://www.transfermarkt.com/cristian- ... ler/726697
SARAJEVO SIAMO NOI <3
- belosevic23
- Kontakt:
zaboravili ste da imamo Julardžiju u veznom redu, za 3 mjesto
belosevic23 je napisao/la: ↑16 jun 2025, 11:53zaboravili ste da imamo Julardžiju u veznom redu, za 3 mjesto

SARAJEVO SIAMO NOI <3