A koliko oni zele? Zadar slaze budzet za 600.000€ a u EU je, za igrace i u borbi je za playoff… Ovima politika obecala oko milju i nesto KM, plus di ostali sponzori i to ovoj upravi malo. Po meni smijesno. Buducnost zadnje dvije sezone nije imala podrsku politike skoro nikako, VOLI sam davao 2mil€ plus 2 mil€ od ostalih i igrali su finale i Eurocup.
KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
I FBiH 900.000, općine 300, Dubravko 500 i to je 2.9 već dogovorenih. Sumnjam da mu od ovih 130 adresa niko nije odgovorio, ne mora biti Bosnalijek ili Elektroprivreda, ali normalan sponzor sa 20-50-100k znači.
-
- Kontakt:
Cudan potez koji mogu razumjeti
Igraci + strucni stab = 2.5mil KM
Troskovi puta, hoteli, treninzi, dvorane = 2mil KM (ne zaboravite da se ide u Dubai i potencijalno Izrael)
Dok se kupuje telemach, daje se 1.2mil KM za ilegalno hrvatsko pozoriste, poklanjaju se pare kojekakvim borcima za prava ****, nije se moglo reci treba i u bosnu, to je evropski prvak.
Uprava ne zeli da nakon losih rezultat bude pljuvana, da im se majke spominju i pritisak nabija
Troskovi puta, hoteli, treninzi, dvorane = 2mil KM (ne zaboravite da se ide u Dubai i potencijalno Izrael)
Dok se kupuje telemach, daje se 1.2mil KM za ilegalno hrvatsko pozoriste, poklanjaju se pare kojekakvim borcima za prava ****, nije se moglo reci treba i u bosnu, to je evropski prvak.
Uprava ne zeli da nakon losih rezultat bude pljuvana, da im se majke spominju i pritisak nabija
kako da te ne volim
Ma zele malo preivse.2sb1996 je napisao/la: ↑16 jun 2025, 19:30A koliko oni zele? Zadar slaze budzet za 600.000€ a u EU je, za igrace i u borbi je za playoff… Ovima politika obecala oko milju i nesto KM, plus di ostali sponzori i to ovoj upravi malo. Po meni smijesno. Buducnost zadnje dvije sezone nije imala podrsku politike skoro nikako, VOLI sam davao 2mil€ plus 2 mil€ od ostalih i igrali su finale i Eurocup.
Seljacka prica Barbarica i ekipe. Da su usli u sezonu s istim budzetom kao ove sezone + 350k koje je federacija vec izdvojila od telekoma + veci prihodi od clanskih, ulaznica itd - imali bi sasvim dovoljno da izbore opstanak. Ovo je klasicni pritisak na vlasti da obecaju znacajniju cifru, ali se ni najmanje ne bih iznenadio da na kraju i ostane ovako. Kao potpisali su Westa vec da igraju s njim samo domacu ligu i lafo ce ganjati osvajanje iste, kao da je narodu zanimljivo gledati amatersku kosarku do zadnje dvije finalne utakmice.
Ako se ovo ispostavi konacnim, bolje da nikad nisu ni ulazili u klub i da su ostali na onom rosteru s Buzom i Verlasevicem od prije par godina.

Ako se ovo ispostavi konacnim, bolje da nikad nisu ni ulazili u klub i da su ostali na onom rosteru s Buzom i Verlasevicem od prije par godina.
Taktika
zeko pije mlijeko dok se ne jave jos 2 sponzora 

Glupost od saopstenja. Nema sanse da odustanu od 1. ABA lige. Cista ucjena da se izvuce sto vise sredstava. Dodjes zedan do bunara i onda kazes necu ja piti vode. Ako su pare problem toliki, nadjes 10 najtalentovanijih igraca iz bosanske lige, budes kanta za nabijanje ali barem ces napraviti 2-3 kosarkasa kako treba. I cemu onda produzenje Westa? Kao sto napisa kolega iznad, doci ce do nekog dogovora...
- akisarajevo92
- Kontakt:
rece Barbaric da ce u takvom slucaju cekati "bolja vremena" te da im tad nece biti problem platiti pozivnicu
mada tad je isto rekao da bi igrali ABA2 a vidimo da ih ni to sad ne znama
Don't believe the hype.
Pojavit ce se neki dodatni novci ujutro kao i za repku 
-
- Kontakt:
covjek pokusava da izbjegne da budemo kanta za nabijanjeedo07 je napisao/la: ↑16 jun 2025, 19:33Glupost od saopstenja. Nema sanse da odustanu od 1. ABA lige. Cista ucjena da se izvuce sto vise sredstava. Dodjes zedan do bunara i onda kazes necu ja piti vode. Ako su pare problem toliki, nadjes 10 najtalentovanijih igraca iz bosanske lige, budes kanta za nabijanje ali barem ces napraviti 2-3 kosarkasa kako treba. I cemu onda produzenje Westa? Kao sto napisa kolega iznad, doci ce do nekog dogovora...
kako da te ne volim
-
- Kontakt:
Pič.ke
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Bas je seljacka prica ako su ovako pokusali dobiti jos novca. Iskreno cijenim da je Dubravko puno pametniji, ovo je bas ocajnicki potez + ova vijest je prenesena u svim regionalnim krugovima.
Smijesno je u sportskom smislu ovu odluku ikako komentarisati, ovo ako ostane ovako je 10 koraka unazad.
Smijesno je u sportskom smislu ovu odluku ikako komentarisati, ovo ako ostane ovako je 10 koraka unazad.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Ako on misli da ce doci bolja vremena i da ce random neko dati 5 miliona eura eto onako jako se vara.akisarajevo92 je napisao/la: ↑16 jun 2025, 19:34rece Barbaric da ce u takvom slucaju cekati "bolja vremena" te da im tad nece biti problem platiti pozivnicu
mada tad je isto rekao da bi igrali ABA2 a vidimo da ih ni to sad ne znama
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kakva ku.rcina i cirkus od saopstenja!!
Treba samo da vam neko baci pare na sto, a vi da glumite velike direktore, sefove i da dovodite koga hocete!!???
Pa to moze svaki polupismeni lik da radi.Zasucite rukave gospodo i NADJITEEE sponzore uz ciju pomoc cete zatvoriti finansijsku konstrukciju, a ako zafali, nek da neka javna institucija!!
Ne moze temelj budzeta biti finansiranje iz bilo kojeg ministarstva, a to ovi iz Bosne pokusavaju.
Ovo saopstenje je cist pritisak na ministarstvo.Nista drugo.
Gadite mi se nesposobnjakovici!!

Treba samo da vam neko baci pare na sto, a vi da glumite velike direktore, sefove i da dovodite koga hocete!!???
Pa to moze svaki polupismeni lik da radi.Zasucite rukave gospodo i NADJITEEE sponzore uz ciju pomoc cete zatvoriti finansijsku konstrukciju, a ako zafali, nek da neka javna institucija!!
Ne moze temelj budzeta biti finansiranje iz bilo kojeg ministarstva, a to ovi iz Bosne pokusavaju.
Ovo saopstenje je cist pritisak na ministarstvo.Nista drugo.
Gadite mi se nesposobnjakovici!!
Kakdi glupani, cuj nece da igraju
Uce ponovo za jednoo 5,6 godina
Kakav bezobrazluk dobijes saku, a seres sto nisi dobio ruku
Ne treba im sad nista dati, dok ne odu ovi iz koji vide klub
Uce ponovo za jednoo 5,6 godina
Kakav bezobrazluk dobijes saku, a seres sto nisi dobio ruku
Ne treba im sad nista dati, dok ne odu ovi iz koji vide klub
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 16 jun 2025, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Apsolutno razumijem upravu Bosne čovjek je prije mjesec ovo najavio neće da budu kanta za nabijanje
Kanton Sarajevo moglo je dati komotno milion eura gradske općine pola miliona eura
Federacija pola miliona eura
Bh telecom isto toliko i jos neke javne kompanije
Plus vlastiti prihodi od karata itd...
Neki budžet od 3 mil eura sasvim dovoljan bi bio
Ljudi neće da Bosna ide u dugove nove
Zao mi je kao navijaču sto neće igrati aba1 ligu
Jer više priliku neće dugo dobiti Bosna
Nažalost mislim da moze se ključ u bravu
Jer realno niko neće Bosnu pratiti u domaćoj ligi
Kanton Sarajevo moglo je dati komotno milion eura gradske općine pola miliona eura
Federacija pola miliona eura
Bh telecom isto toliko i jos neke javne kompanije
Plus vlastiti prihodi od karata itd...
Neki budžet od 3 mil eura sasvim dovoljan bi bio
Ljudi neće da Bosna ide u dugove nove
Zao mi je kao navijaču sto neće igrati aba1 ligu
Jer više priliku neće dugo dobiti Bosna
Nažalost mislim da moze se ključ u bravu
Jer realno niko neće Bosnu pratiti u domaćoj ligi
Ugasit klub do nekih boljih vremena.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
Covjek halalio svojih licnih 500k KM, poslao ponude za sponzorstva na 130 adresa, i onda kazu 'Nesposobnjakovic umjesto da nadje pare, ceka da mu neko pokloni'
kako da te ne volim
Pokriveni su troskovi za gostovanje u dubai, gost ne placa nista.linija16bbb je napisao/la: ↑16 jun 2025, 19:30Cudan potez koji mogu razumjeti
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.