Gdje @Nodi da mi kaže valja li ovo išta.? Hvala ti na čestitkama.

To da je tako sve bi reprezentacije onda odbile da igraju u Zenici jer nema aerodrom niti stadion koji ispunjava to sto UEFA trazi..svrakino1921 je napisao/la: ↑17 jun 2025, 13:37Ne može bolan u Zenicirishovski je napisao/la: ↑17 jun 2025, 13:11svrakino1921 je napisao/la: ↑17 jun 2025, 09:03
Bruda aerodrom odlučuje gdje ce se igrat - ove velike reprezentacije
One nece po selendrama gdje nema aerodroma da igraju
Španija se nikad nije bunila što igra u Zenici a nema aerodroma,a s njima smo igrali u vrijeme kad su bili najjbolji i osvajali sve.
Niko ne može da zahtjeva gdje ces ti kao domaćin da igraš,može samo da se ne slaže s tim ali mora doći igrat.Važno je da imaš stadion i koga boli ona stvar.
To što se Englezima možda ne sviđa da idu skoro 300 kilometara iz Beograda do Leskovca je samo njihov problem.
Ali tu će prije biti da FSS laze i da se potajno nadaju ipak punom stadionu u Bg i zaradi od karata,jer Engleska ne dolazi svaki dan.
Nemate aerodrom
Morate imati svlačionice sa masažnim krevetima više komada
Vi imate jedan masažni a on sav ispucao i izletila mu spužva
Pogledaj
Utakmica sa Francuskom je iznimka, jer su Francuzi tražili od UEFE da se igra u Sarajevu zbog putovanja. Oni ne znaju koliko su udaljeni Sarajevo i Zenica vjerovatno...", rekao je Zeljković.
Mi smo ovu utakmicu dobili zbog Sarajevskog aerodroma
LP
Vjerovatno čekaju da se riješi ovaj cirkus oko baraža, evo su opet odgodili.MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑17 jun 2025, 13:55Kad je ždrijeb za ligu,zna li se tačan datum,vidim u Hrvatskoj danas obavljen ?
ovo ti je ba goretzka lik glumi iz sela pokraj Tuzle velikog hrvatinu, trol kojem je ovo 150 nick na ovom forumu jbg ovaj forum ima ginu ulogu da je inkluzivan prema osobama sa posebnim potrebama sto se vidi u njegovom slučaju
rishovski je napisao/la: ↑17 jun 2025, 13:50To da je tako sve bi reprezentacije onda odbile da igraju u Zenici jer nema aerodrom niti stadion koji ispunjava to sto UEFA trazi..svrakino1921 je napisao/la: ↑17 jun 2025, 13:37Ne može bolan u Zenicirishovski je napisao/la: ↑17 jun 2025, 13:11
Španija se nikad nije bunila što igra u Zenici a nema aerodroma,a s njima smo igrali u vrijeme kad su bili najjbolji i osvajali sve.
Niko ne može da zahtjeva gdje ces ti kao domaćin da igraš,može samo da se ne slaže s tim ali mora doći igrat.Važno je da imaš stadion i koga boli ona stvar.
To što se Englezima možda ne sviđa da idu skoro 300 kilometara iz Beograda do Leskovca je samo njihov problem.
Ali tu će prije biti da FSS laze i da se potajno nadaju ipak punom stadionu u Bg i zaradi od karata,jer Engleska ne dolazi svaki dan.
Nemate aerodrom
Pogledaj
Utakmica sa Francuskom je iznimka, jer su Francuzi tražili od UEFE da se igra u Sarajevu zbog putovanja. Oni ne znaju koliko su udaljeni Sarajevo i Zenica vjerovatno...", rekao je Zeljković.
LP
Znači sutra kad se u Zenici izgradi stadion i bude sve full,dođe Francuska i kaže mi hoćemo da igramo u Sarajevu iako taj stadion ne ispunjava uslove.. Al eto ima aerodrom.
Sto cemo onda uopste graditi stadion ako bilo koja reprezentacija može reći: Ne želimo igrati u Zenici!?
svrakino1921 je napisao/la: ↑17 jun 2025, 14:26rishovski je napisao/la: ↑17 jun 2025, 13:50To da je tako sve bi reprezentacije onda odbile da igraju u Zenici jer nema aerodrom niti stadion koji ispunjava to sto UEFA trazi..svrakino1921 je napisao/la: ↑17 jun 2025, 13:37
Ne može bolan u Zenici
Nemate aerodrom
Pogledaj
LP
Znači sutra kad se u Zenici izgradi stadion i bude sve full,dođe Francuska i kaže mi hoćemo da igramo u Sarajevu iako taj stadion ne ispunjava uslove.. Al eto ima aerodrom.
Sto cemo onda uopste graditi stadion ako bilo koja reprezentacija može reći: Ne želimo igrati u Zenici!?
Tri stadiona je čovjek napravio
Al opet Englezi igraju u Beogradu
Ne znam dali si procitao šta kaže gosp.Vico - Francuzi tražili od UEFE
Jel sad jasnije
Pista komšo ova A herc, ide se 200 kmh ko šalesvrakino1921 je napisao/la: ↑17 jun 2025, 08:51Potencijalni protivnici Željezničara su: F91 Diddeleng (LUX), FC Koper (SVN), FK Sutjeska-Nikšić (MNE) i La Fiorita 1967 (SMR).
Jaooo daj Koper
Daj invaziju voljenog TM
Da se kupaju momci
A i moj Željo da autobusom ode na gostovanje - Autocesta A1, pojedini je novinari zovu Dalmatina, Croatica, Jadransko-jonska
@NoDi bruda moj a ti iz Graz- a lagano mislim da je tebi i bliže
Joooojjjj LJEPOTE
Administrator ionako vidi IP adresu, pa neka me slobodno banira ako kršim pravila ili ako misli da sam klon ili ako sam ne daj Bože iz Bosne. Moj potpis nikoga ne vrijeđa, osim možda one koji traže razlog za uvredu. Lijep pozdrav.
Pa to sto su trazili od Uefe ne znaci da je pravilo... Ja ti o tome govorim. Ne moze te Uefa natjerat da igras na lošijem stadionu zato sto Francuska to hoće... Takvo pravilo ne postoji. To sto su se nasi kao i uvijek naguzili je neka druga tema. Gdje postoji taj zakon da gost određuje gdje ce domacin igrati svoje utakmice...Postoji dogovor usmeni i to je to... Ali ako ti vjerujes da cemo mi sutra kad napravimo stadion na Bilinom biti primorani da nam gosti biraju gdje cemo biti domacini,onda taj stadion gradimo bez ikakve potrebe.svrakino1921 je napisao/la: ↑17 jun 2025, 14:26rishovski je napisao/la: ↑17 jun 2025, 13:50To da je tako sve bi reprezentacije onda odbile da igraju u Zenici jer nema aerodrom niti stadion koji ispunjava to sto UEFA trazi..svrakino1921 je napisao/la: ↑17 jun 2025, 13:37
Ne može bolan u Zenici
Nemate aerodrom
Pogledaj
LP
Jel sad jasnije
Ne smeta meni nistaDadoElazar je napisao/la: ↑17 jun 2025, 16:56Smeta mu Hebraica a onda pomene alaha
Cuvena bosnjacka tolerancija
...אילו מקרים יש, הו יהוה היקר
Shategabri je napisao/la: ↑17 jun 2025, 14:31Pista komšo ova A herc, ide se 200 kmh ko šalesvrakino1921 je napisao/la: ↑17 jun 2025, 08:51Potencijalni protivnici Željezničara su: F91 Diddeleng (LUX), FC Koper (SVN), FK Sutjeska-Nikšić (MNE) i La Fiorita 1967 (SMR).
Jaooo daj Koper
Daj invaziju voljenog TM
Da se kupaju momci
A i moj Željo da autobusom ode na gostovanje - Autocesta A1, pojedini je novinari zovu Dalmatina, Croatica, Jadransko-jonska
@NoDi bruda moj a ti iz Graz- a lagano mislim da je tebi i bliže
Joooojjjj LJEPOTE![]()
E eto sad ti ne znaš zašto se gradi tamorishovski je napisao/la: ↑17 jun 2025, 16:53Pa to sto su trazili od Uefe ne znaci da je pravilo... Ja ti o tome govorim. Ne moze te Uefa natjerat da igras na lošijem stadionu zato sto Francuska to hoće... Takvo pravilo ne postoji. To sto su se nasi kao i uvijek naguzili je neka druga tema. Gdje postoji taj zakon da gost određuje gdje ce domacin igrati svoje utakmice...Postoji dogovor usmeni i to je to... Ali ako ti vjerujes da cemo mi sutra kad napravimo stadion na Bilinom biti primorani da nam gosti biraju gdje cemo biti domacini,onda taj stadion gradimo bez ikakve potrebe.svrakino1921 je napisao/la: ↑17 jun 2025, 14:26rishovski je napisao/la: ↑17 jun 2025, 13:50
To da je tako sve bi reprezentacije onda odbile da igraju u Zenici jer nema aerodrom niti stadion koji ispunjava to sto UEFA trazi..
Jel sad jasnije
Ama ja ti samo kažem da je to usmeni dogovor dva saveza za Sarajevo. Uefa moze poslati upit savezu da se promijeni grad domaćin,pa ako se pristane.svrakino1921 je napisao/la: ↑17 jun 2025, 17:26
E eto sad ti ne znaš zašto se gradi tamo
Daj bolan ovo što sam ja napisao je sve tačno
Francuzi su igrali na Grbavici
A Englezi sad zasad igraju u Beogradu iako je pazi sad Predsjednik Srbije bio za Leskovac
I šta ja sad imam tu pričati
Trenutno korisnika/ca: svrakino1921 i 6 gostiju.