Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sarajevo, Mostar, Banja Luka
Tim redoslijedom se trebao praviti stadion po stadion.
Zenica nikakve logike nema osim sto je vjerovatno najpogodnija za izvuc neke pare ili nešto.
Ima trening kamp u Zenici pa opet kod nas treniraju reprezentativci. Preglupo.
Zenica nikakve logike nema osim sto je vjerovatno najpogodnija za izvuc neke pare ili nešto.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Idemo dalje sport po sport do titule šampiona u fudbalu

Kraljica sportova pokorena

Neka neko javi šibicarima da je prica o nacionalnom stadionu završena

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Bio sam u Koperu par puta. Fin gradic, riva, brodska luka, imaju i malu plazu. Dosta nasih ljudi zivi i radi tamo, imaju bosanske cevabdzinice i buregdzinice. Ono nase raje tamo je Jugonostalgicno malo, Slovenci su vise standardno becka skola. Stadion je mali, ne znam koliko ce komsije dobiti ulaznica, ali kapacitet je manje od 4000. Sve u svemu fina destinacija za evropsko gostovanje, moze covjek s porodicom otici malte ne.
- svrakino1921
- Kontakt:
Ja jedno a ti drugorishovski je napisao/la: ↑17 jun 2025, 17:40Ama ja ti samo kažem da je to usmeni dogovor dva saveza za Sarajevo. Uefa moze poslati upit savezu da se promijeni grad domaćin,pa ako se pristane.svrakino1921 je napisao/la: ↑17 jun 2025, 17:26
E eto sad ti ne znaš zašto se gradi tamo
Daj bolan ovo što sam ja napisao je sve tačno
Francuzi su igrali na Grbavici
A Englezi sad zasad igraju u Beogradu iako je pazi sad Predsjednik Srbije bio za Leskovac
I šta ja sad imam tu pričati
Jer da nije tako Njemačka bi isto igrala na Grbavici... Što znači da te niko ne može natjerati u Sarajevo ako Bilino ispunjava uslove. To pravilo bi obesmislilo gradnju nacionalnog stadiona u Zenici,jer Zenica nece nikad imati aerodrom.
To je poenta cijele priče.
Nije bio naš Savez da se igra na Grbavici
Uefa naredila našem Savezu da se igra u Gradu Sarajevu
Tražili tako Francuzi da mogu zbrisat odavde ako im bude sigurnost ugrožena
Bili u hotelu Hills na Ilidži - sve se vratili oko aerodroma
Možeš ti njih ložit i Francuze i Engleze da je Zenica 40 minuta od Sarajevskog aerodroma - možeš im i postavit na aerodrom da je to aerodrom Zenica al ako oni procjene da im je ugrožena sigurnost oni ti ga prijatelju igraju na Grbavici
Ja znam da je tebi to teško shvatiti al aerodrom je aerodrom
Pa nisu ga Vaši ti iz Zenice baš bez razloga htjeli premjestit u Visoko
Daj pusti šuplju
Zenica nema infrastrukturu za velike utakmice. Idealna je za manje utakmice, a za veće događaje moraju se osposobiti stadioni u Sarajevu.jurisicduska je napisao/la: ↑17 jun 2025, 17:41Sarajevo, Mostar, Banja Luka
Dovoljno ti je to sto se Vučić naljutio na FSS.. A naljutio se jer su bez njega odlucili da se igra u Bg a on se u Srbiji sve pita.. Ako ne postoji druga opcija zasto bi rekao : Baš me briga sto se njima ne sviđa...svrakino1921 je napisao/la: ↑17 jun 2025, 17:56Ja jedno a ti drugorishovski je napisao/la: ↑17 jun 2025, 17:40Ama ja ti samo kažem da je to usmeni dogovor dva saveza za Sarajevo. Uefa moze poslati upit savezu da se promijeni grad domaćin,pa ako se pristane.svrakino1921 je napisao/la: ↑17 jun 2025, 17:26
E eto sad ti ne znaš zašto se gradi tamo
Daj bolan ovo što sam ja napisao je sve tačno
Francuzi su igrali na Grbavici
A Englezi sad zasad igraju u Beogradu iako je pazi sad Predsjednik Srbije bio za Leskovac
I šta ja sad imam tu pričati
Jer da nije tako Njemačka bi isto igrala na Grbavici... Što znači da te niko ne može natjerati u Sarajevo ako Bilino ispunjava uslove. To pravilo bi obesmislilo gradnju nacionalnog stadiona u Zenici,jer Zenica nece nikad imati aerodrom.
Možeš ti njih ložit i Francuze i Engleze da je Zenica 40 minuta od Sarajevskog aerodroma - možeš im i postavit na aerodrom da je to aerodrom Zenica al ako oni procjene da im je ugrožena sigurnost oni ti ga prijatelju igraju na Grbavici
Daj pusti šuplju
Ali ok...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
- Shategabri
- Kontakt:
Bravo za insektsvrakino1921 je napisao/la: ↑17 jun 2025, 17:22Shategabri je napisao/la: ↑17 jun 2025, 14:31Pista komšo ova A herc, ide se 200 kmh ko šalesvrakino1921 je napisao/la: ↑17 jun 2025, 08:51Potencijalni protivnici Željezničara su: F91 Diddeleng (LUX), FC Koper (SVN), FK Sutjeska-Nikšić (MNE) i La Fiorita 1967 (SMR).
Jaooo daj Koper
Daj invaziju voljenog TM
Da se kupaju momci
A i moj Željo da autobusom ode na gostovanje - Autocesta A1, pojedini je novinari zovu Dalmatina, Croatica, Jadransko-jonska
@NoDi bruda moj a ti iz Graz- a lagano mislim da je tebi i bliže
Joooojjjj LJEPOTE![]()
Jesil vidio bordo bruder kako sam znao koga izvlačimo

Koševo Zapad
- svrakino1921
- Kontakt:
Ojjjjjj braterishovski je napisao/la: ↑17 jun 2025, 18:05Dovoljno ti je to sto se Vučić naljutio na FSS.. A naljutio se jer su bez njega odlucili da se igra u Bg a on se u Srbiji sve pita.. Ako ne postoji druga opcija zasto bi rekao : Baš me briga sto se njima ne sviđa...svrakino1921 je napisao/la: ↑17 jun 2025, 17:56Ja jedno a ti drugorishovski je napisao/la: ↑17 jun 2025, 17:40
Ama ja ti samo kažem da je to usmeni dogovor dva saveza za Sarajevo. Uefa moze poslati upit savezu da se promijeni grad domaćin,pa ako se pristane.
Daj pusti šuplju
Ali ok...
Pa on je i Predsjednik FSS
Auuuuuu o čemu mi pričamo
Predsednik Vučić ti je dobio 7 dopisa od ambasade UK u Beogradu da se igra u Beogradu tako on kaže
Istina kaže da ih je ignorirao a ovi su u FSS se podvili al 7 dopisa od ambasade znaš šta znači to - može doći do zaoštravanja odnosa dvije države
- svrakino1921
- Kontakt:
Shategabri je napisao/la: ↑17 jun 2025, 18:32Bravo za insektsvrakino1921 je napisao/la: ↑17 jun 2025, 17:22
Jesil vidio bordo bruder kako sam znao koga izvlačimo![]()
A gdje si ti komšo tačno
Blizu mog Svrakina
Može kahva
Ljubav moja vidovitasvrakino1921 je napisao/la: ↑17 jun 2025, 08:51Potencijalni protivnici Željezničara su: F91 Diddeleng (LUX), FC Koper (SVN), FK Sutjeska-Nikšić (MNE) i La Fiorita 1967 (SMR).
Jaooo daj Koper
Daj invaziju voljenog TM
Da se kupaju momci
A i moj Željo da autobusom ode na gostovanje - Autocesta A1, pojedini je novinari zovu Dalmatina, Croatica, Jadransko-jonska
Joooojjjj LJEPOTE
Mislim da svi trebamo biti zadovoljni
Prvu utakmicu igramo kuci, a gostovanje je blizu i domacima i dijaspori
Hocemo li opet trajekt uzeti da se vozamo po moru
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Kad smo već kod te kahve, red bi bio da me počastiš kahvom na dan utakmice protiv Kopera, ulaznicom ne moraš.svrakino1921 je napisao/la: ↑17 jun 2025, 18:38Shategabri je napisao/la: ↑17 jun 2025, 18:32Bravo za insektsvrakino1921 je napisao/la: ↑17 jun 2025, 17:22
A gdje si ti komšo tačno
Blizu mog Svrakina
Može kahva
Ipak sam ti javio da ste prodali Jabera 3-4 dana ranije.

-
- Kontakt:
Drago mi je da se razumijemo, rođo.bvsic je napisao/la: ↑17 jun 2025, 17:16Ne smeta meni nistaDadoElazar je napisao/la: ↑17 jun 2025, 16:56Smeta mu Hebraica a onda pomene alaha
Cuvena bosnjacka tolerancija
...אילו מקרים יש, הו יהוה היקר
![]()
- svrakino1921
- Kontakt:
tabba77 je napisao/la: ↑17 jun 2025, 18:58Kad smo već kod te kahve, red bi bio da me počastiš kahvom na dan utakmice protiv Kopera, ulaznicom ne moraš.svrakino1921 je napisao/la: ↑17 jun 2025, 18:38
A gdje si ti komšo tačno
Blizu mog Svrakina
Može kahva
Ipak sam ti javio da ste prodali Jabera 3-4 dana ranije.![]()
U pravu si
Svaka čast
Može u Mrvici tamo nema alkohola a i Vaša je zona odgovornosti

- svrakino1921
- Kontakt:
NoDi80 je napisao/la: ↑17 jun 2025, 18:39Ljubav moja vidovitasvrakino1921 je napisao/la: ↑17 jun 2025, 08:51Potencijalni protivnici Željezničara su: F91 Diddeleng (LUX), FC Koper (SVN), FK Sutjeska-Nikšić (MNE) i La Fiorita 1967 (SMR).
Jaooo daj Koper
Daj invaziju voljenog TM
Da se kupaju momci
Joooojjjj LJEPOTE
Mislim da svi trebamo biti zadovoljni
Prvu utakmicu igramo kuci, a gostovanje je blizu i domacima i dijaspori
Hocemo li opet trajekt uzeti da se vozamo po moru
Pa to bruder
Ja ne bih ni ganjao ulaznicu
Ja bih se kupao i uživao na plaži dok traje tekma i kad se završi pravac Svrakino moje
kakva mrznja i neobjektivnost, gdje sam ti to napisao? nisi ti mrzitelj i razumijes fudbal vise nego 99% ljudi ovdje, samo se nekad malo zaneses, ali dobro svi smo mi navijaci i to je normalno.jurisicduska je napisao/la: ↑16 jun 2025, 17:28Dobro prosto je pitanjesvemalim1 je napisao/la: ↑16 jun 2025, 17:22igraca jaberovih kvaliteta ne moze dovesti nijedan klub u ligi. mi smo bas srece imali.jurisicduska je napisao/la: ↑16 jun 2025, 17:02Eric je prije kidanja ligamenata bio odlican , ali opet je nazadak u odnosu na proslu sezonu čak i da bude na tom nivou a nije ni blizu tog nivoa jer ga ne bi Posušje pustilo - Jaber je puno bolji igrač
Isto tako Dangubića samo može budala pustit, sad će ga uzet Borac i bit će im najbolji igrač.
Sve u svemu slabiji roster za sad nego prošle godine
sto se dangubica tice, kod nas se jednostavno nije uklopio i nije opravdao primanja. mi za razliku od vas, moramo prijavljivati igrace na puni iznos. slazem se da bi u nekoj drugoj ekipi trpao, pogotovo u zrinjskom ili borcu. nadam se da ce negdje vani.
Je li bolje Jaber + Dangubić ili Eric + Jaganjac ?
Odgovori normalno sasvim pratiš fudbal, i šta sam ja pogrešno napisao kad sam rekao da ste lošiji nego prethodnu sezonu ? Šta je tu mržnja i neobjektivno.
Ovo ostalo što ste doveli jedino Alić što će igrat u prvih 11 a i on je upitnih kvaliteta, morate sačekat da vidite. Ovi juniori i to, neće niko igrat, biće na dvojnoj registraciji.
iskreno da ti kazem, upratio sam onaj tvoj post za adzema i po tome vidim da nisi papak. od mene postovanje tebi kao sugradjanu i normalnom frajeru, jer nazalost takva razmisljanja su danas rijetkost.
sto se nas tice, bice jos igraca kad bude vakat za to, u skladu sa nasim mogucnostima. meni licno se svidja smjer u kojem nas klub trenutno ide. vidjecemo kako se bude odvijala sezona, zapravo prvo europa pa sezona. zivio.
- Shategabri
- Kontakt:
Bliže mostu Olge i Suade.svrakino1921 je napisao/la: ↑17 jun 2025, 18:38Shategabri je napisao/la: ↑17 jun 2025, 18:32Bravo za insektsvrakino1921 je napisao/la: ↑17 jun 2025, 17:22
A gdje si ti komšo tačno
Blizu mog Svrakina
Može kahva
Trenutno na moru.
Može kad se vratim.
Koševo Zapad
Ja ti samo cijelo vrijeme govorim da to nije nametnuto od strane UEFE i da ne postoji pravilo da ti moraš igrati gdje Francuzi ili Englezi žele kad si domaćin.. Ništa drugo.svrakino1921 je napisao/la: ↑17 jun 2025, 18:35Ojjjjjj braterishovski je napisao/la: ↑17 jun 2025, 18:05Dovoljno ti je to sto se Vučić naljutio na FSS.. A naljutio se jer su bez njega odlucili da se igra u Bg a on se u Srbiji sve pita.. Ako ne postoji druga opcija zasto bi rekao : Baš me briga sto se njima ne sviđa...svrakino1921 je napisao/la: ↑17 jun 2025, 17:56
Ja jedno a ti drugo
Daj pusti šuplju
Ali ok...
Pa on je i Predsjednik FSS
Auuuuuu o čemu mi pričamo
Predsednik Vučić ti je dobio 7 dopisa od ambasade UK u Beogradu da se igra u Beogradu tako on kaže
Istina kaže da ih je ignorirao a ovi su u FSS se podvili al 7 dopisa od ambasade znaš šta znači to - može doći do zaoštravanja odnosa dvije države
To sto rade Englezi i Francuzi je već stvar politike a ne nekog pravila iz Uefe koje ima veze sa infrastrukturom grada i stadiona.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Ko biva, vasa je zona odgovornosti, de tiPla ovaj racun...svrakino1921 je napisao/la: ↑17 jun 2025, 19:08tabba77 je napisao/la: ↑17 jun 2025, 18:58Kad smo već kod te kahve, red bi bio da me počastiš kahvom na dan utakmice protiv Kopera, ulaznicom ne moraš.svrakino1921 je napisao/la: ↑17 jun 2025, 18:38
A gdje si ti komšo tačno
Blizu mog Svrakina
Može kahva
Ipak sam ti javio da ste prodali Jabera 3-4 dana ranije.![]()
U pravu si
Svaka čast
Može u Mrvici tamo nema alkohola a i Vaša je zona odgovornosti
![]()
Kakav klub takvi i navijaci...

- ErosViverosViv
- Kontakt:
Kakvo je ovo pranje para sa dangubićem?
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Direktorcic, Hajdeee, VivaLaLiberta i 24 gosta.