Tako ti je kad svaku drugu trecu godinu igras Evropu.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ima i toga, ali svaki put su to bili uglavnom najteži protivnici od mogućih 4-5 ili među najtežim.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Najveci problem opcenito kad izvuces neku ekipu iz skandinavije za 1 ili 2 pretkolo sto je njima to sredina sezone i oni su vec uigrani jer oni igraju preko ljeta. A velika ce biti razlika temperaturna izmedju sarajeva i stevangera gdje igra viking.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
- Bersaga
- Kontakt:
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Ma to je luzerska suplja prica nas.
Mi da smo u pola sezone pricali bi kako smo umorni itd...
Sto za njih niko ne kaze da su umorni ?
Nasi odigraju 4 utakmice u europi i u ligi protiv igmana,sloge i sirikog i svi umorni.... a ovi nisu u sred sezone..
To je istina. Bas nemamo srece prilikom izvlacenja protivnika. Samo mnogo utice to sto ne igramo pa igramo pa opet ne igramo. Da igras svake godine i da prodjes po jedno pretkolo zadesilo bi se da te jedne godine potrefi da odes do treceg pretkola ili play offa. Potuci se pa sta bude.
mosa lošmi stićko tit-ula!
-
- Kontakt:
Kako je juce zrijeb bio dobar kad smo dobili ubjedljivo najtezeg moguceg protivnika?MrAmarOsim je napisao/la: ↑18 jun 2025, 15:07E šteta, po meni je jučer žrijeb i bio dobar, ali ovo danas je baš antinafaka. Teške šanse, ali ko zna, ludnica u Dolini i samo jedan gol mogu promijeniti sve.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Nije bas suplja. Drugacije je kad ulazis u trenazni proces i kad si vec u trenaznom procesu. Kod njih haman vec 15 kola proslo. Ekipa uigrana. Znas da su Skandinavci vazda bili fizicki jaki. Mi otjerali 8 9 igraca i dovodimo jos toliko promijenili trenera valja to uigrati. A ima i do vremena da se ne pravimo bas blentavi. Skandinavija Island Istocnjacke zemlje. Velika je razlika. Ne trazim opravdanje ali daleko smo mi jos od toga i ne samo mi nego cijela liga nasa.
mosa lošmi stićko tit-ula!
-
- Kontakt:
I Dinamo Minsk je bio prvi na tabeli kad smo ih izbacili, i to sa Drljom, Kosoricem i Biberom 

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Vidim uživa se u Tehno Vikingu

Ne viđoh ranije pa kasnim sa odgovorom, niti mi je u interesu, niti sam nešto pretjerano potencirao Mačića, možda 3-4 puta, ali ako je ipak previše onda halali. Meni je na probi ostavio neki utisak da ima dobre predispozicije da za koju godinu dostigne nivo Šošića na primjer, ali ta priča je svakako gotova, šta je tu je.
@vendetta Prošli smo bolje iz prostog razloga što je meni lično uvijek poželjniji protivnik koji je ako ništa za nijansu bolji od ostalih koje smo mogli izvući. To je prvi dvomeč sezone, i često bude dobar pokazatelj kako će sezona toj ekipi izgledati. Tako da je bolje "teži" protivnik na startu, ali kao što rekoh, danas nas žrijeb nije pomazio nikako...
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
-
- Kontakt:
Sa dva kapitalca nikad se ne zna (bas se zvuci ko pitar dok se ovo pise) 

Tako je oko19vendetta87 je napisao/la: ↑18 jun 2025, 15:38I Dinamo Minsk je bio prvi na tabeli kad smo ih izbacili, i to sa Drljom, Kosoricem i Biberom![]()
Koper, Viking
To se mose proci, ne treba traziti izgovore
Neki dan si spominjao onog naseg u Vikingu sto je zaabio 8 golova i 6 asistencija u posljednnjih 12 utakmica
On im je i najbolji
Samo nek ne prave faule u 25 metara protiv Kopera, jer im je sad tu Ilicic
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 18 jun 2025, 16:22, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Ne mogu Drljo i Biber u isto recenicu sa Kosoricem.19vendetta87 je napisao/la: ↑18 jun 2025, 15:38I Dinamo Minsk je bio prvi na tabeli kad smo ih izbacili, i to sa Drljom, Kosoricem i Biberom![]()
Ma sto posto. Eto i oni su umorni, mozda im dodjemo posle nekakve sloge u gostima. Ko nam je kriv sto mjenjamo pola ekipe svaki prelazni rok i obavezno trenera i cjeli SS.
Jbg, valjda nekad skontamo koliko je bitan kontinuitet.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Pablo11 je napisao/la: ↑17 jun 2025, 20:11Ne ide bas tako za gostujuci sektor kupis kartu i to je to. Ako mislis na domaci sektor onda ok.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑17 jun 2025, 18:09
Kupis kartu na vrijeme i dodjes na utakmicu
Gostujuci sektor 650 stolica
Ocekujem da ce nam to dati, sto je i ok
Naravno da mislim za domaci sektor, gostujuci ce Manijaci odma ispuniti
-
- Kontakt:
Malo sam pogledao Viking, prvi na tabeli, zadnjih 15 tekmi omjer 13 pobjeda i dva remija, zadnji put izgubili u Martu
Ali
Kristiansand, kojem bjeze 16 bodova nakon 12 kola, ih ubio nogama, ne znam kako su uspjeli da izgube. Bodo bio bolji i vodili su 2 1 do crvenog kartona. Moldea dobili iz prekida, li la tekma. Sve tri tekme su dobili koje su isto tako mogli i da uzgube.
Klasicni skandinavci, nemaju mambi u ekipi, brzi, samo sibaju preko krila, brze tranzicije po osvojenoj lopti, visoki presing, napadaju sa puno igraca, opasni iz prekida, suplja odbrana i koliko vidim navikli da igraju otvoreno jer se tako igra u Norveskoj.
Znaci das im loptu, cuvas krila, ne gubis loptu na svojoj polovini, greske svedes na minimum i molos Boga da ti ns zabiju iz prekida
I naravno moras da im pariras sto se tice trcanja.
.
Nisu bauk kako se cini na prvu zbog mjesta na tabeli i niza bez poraza. Europu ne igraju redovno, zadnji nastup u sezoni 22/23. U stanju su da ispadnu of Aberdina, izgube od Sligo Roversa ali i da dobiju Spartu i Steauu Bukurest.
Sigirno bolji protivnik od Brondbija i AZ-a, moze se igrati sa njima jer nemaju neko iskustvo u Europi + vrucina ovdje bi im mogle biti problem ako nam tamo ne zabiju peticu

Ali

Klasicni skandinavci, nemaju mambi u ekipi, brzi, samo sibaju preko krila, brze tranzicije po osvojenoj lopti, visoki presing, napadaju sa puno igraca, opasni iz prekida, suplja odbrana i koliko vidim navikli da igraju otvoreno jer se tako igra u Norveskoj.
Znaci das im loptu, cuvas krila, ne gubis loptu na svojoj polovini, greske svedes na minimum i molos Boga da ti ns zabiju iz prekida

.
Nisu bauk kako se cini na prvu zbog mjesta na tabeli i niza bez poraza. Europu ne igraju redovno, zadnji nastup u sezoni 22/23. U stanju su da ispadnu of Aberdina, izgube od Sligo Roversa ali i da dobiju Spartu i Steauu Bukurest.
Sigirno bolji protivnik od Brondbija i AZ-a, moze se igrati sa njima jer nemaju neko iskustvo u Europi + vrucina ovdje bi im mogle biti problem ako nam tamo ne zabiju peticu

- Riquelme1921
- Kontakt:
Vidite, da je sreće falilo, jeste, ali ne znam ni jesmo li je zaslužili. Ovo je naš treći izlazak u Europu u zadnjih 7 godina što je sramota. To mora biti imperativ svake sezone. Pa mi smo nenosioci u prvom pretkolu konferencijake.
Jbg, ove godine nas Europa nije mazila, hajmo izbaciti Koper potući se muški sa Vikingom pa ako ispadnemo da mi nije žao.
Jbg, ove godine nas Europa nije mazila, hajmo izbaciti Koper potući se muški sa Vikingom pa ako ispadnemo da mi nije žao.
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
- Kontakt:
Sezona 2001/2002, jedva prosli Brotnjo 

-
- Kontakt:
Ma samo tući na Grbavici, tamo se može sačuvati rezultat, ali ako ne bude povoljan rezultat na Grbavici, teško da šta možemo u gostima, pogotovo što se druga utakmica igra na strani.
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
S čime ćeš sačuvati rezultat nemamo krštenog štopera u ekipi sve go debil na toj poziciji
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Trenutno korisnika/ca: Argentina, b00t, benko21, boki86, bordospartanac, bvsic, ELDIABLO20, F1921B, Hrasno15, istokzeljo, Lecler, Mamba21, Napapijri, Orvel, PeppermintSA, perodeformero, Predatod, ristagrad, sebalos, WeekendOffender, zaostrog i 273 gosta.