Umjesto Krpića, oni Lauševića… (Ako je istina)
Ko i dalje tog lika drži nije mi samo jasno…
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Umjesto Krpića, oni Lauševića… (Ako je istina)
Interesantan je bio Lausevic, ne bih rekao da je i podbacio ako se gleda njegova uloga u klubu. Medjutim sa druge strane dosao Jaganjac kao mlad napdac, i vjerovatno ce se potpisati sa Zenicaninom. Znaci imas dva napadaca koji isto popunjavaju u21 ulogu.ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑18 jun 2025, 17:26Umjesto Krpića, oni Lauševića… (Ako je istina)
Ko i dalje tog lika drži nije mi samo jasno…
To i mene brine, nema ko nije čuo da se igrači žale da je debil i kako narušava atmosferu, a prestar je i kad smo već doveli te mlade igrače u napad, daj onda da ih forsiramo i da ne idu na klupu kako bi on mogao da se svaða sa 22 osobe na terenu i da maše glavom.
Znam, ali na pocetku te sezone su svi bili za njegov odlazak i dovođenje novog stopera.tiagofaria25 je napisao/la: ↑18 jun 2025, 16:22Ne mogu Drljo i Biber u isto recenicu sa Kosoricem.19vendetta87 je napisao/la: ↑18 jun 2025, 15:38I Dinamo Minsk je bio prvi na tabeli kad smo ih izbacili, i to sa Drljom, Kosoricem i Biberom![]()
Uhhh... tačno imam neki PTSP...RatoborniMrmot je napisao/la: ↑18 jun 2025, 17:07... ne gubis loptu na svojoj polovini, greske svedes na minimum i molos Boga da ti ns zabiju iz prekida...
Novo ime u svlačionici Rođenih mogao bi biti Huso Karjašević. Iskusni veznjak ne ostaje na Grbavici, očekuje se da u skorije vrijeme raskine važeći ugovor sa Plavima i zaputi se prema Mostaru.
Nadamo se da nije ni prvi napadač
Bio sam igrac, i znam kako je kad neki igrac umisli nesto i rusi atmosferu svojom negativom, brzo se to osjeti i u igri vjerujte.ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑18 jun 2025, 17:50To i mene brine, nema ko nije čuo da se igrači žale da je debil i kako narušava atmosferu, a prestar je i kad smo već doveli te mlade igrače u napad, daj onda da ih forsiramo i da ne idu na klupu kako bi on mogao da se svaða sa 22 osobe na terenu i da maše glavom.
Nadam se da će Adžem to da ukroti, ako ne, onda ga pišaj..
A moze i Adzem pokazati svoj autoritet preko KrpicaNapaceni87 je napisao/la: ↑18 jun 2025, 18:30Bio sam igrac, i znam kako je kad neki igrac umisli nesto i rusi atmosferu svojom negativom, brzo se to osjeti i u igri vjerujte.ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑18 jun 2025, 17:50To i mene brine, nema ko nije čuo da se igrači žale da je debil i kako narušava atmosferu, a prestar je i kad smo već doveli te mlade igrače u napad, daj onda da ih forsiramo i da ne idu na klupu kako bi on mogao da se svaða sa 22 osobe na terenu i da maše glavom.
Nadam se da će Adžem to da ukroti, ako ne, onda ga pišaj..
Legendarni videoMrAmarOsim je napisao/la: ↑18 jun 2025, 15:47Vidim uživa se u Tehno Vikingu![]()
Ne viđoh ranije pa kasnim sa odgovorom, niti mi je u interesu, niti sam nešto pretjerano potencirao Mačića, možda 3-4 puta, ali ako je ipak previše onda halali. Meni je na probi ostavio neki utisak da ima dobre predispozicije da za koju godinu dostigne nivo Šošića na primjer, ali ta priča je svakako gotova, šta je tu je.
Pa brate realno Krpic i Boljevic su medju najboljim igraciamAlipasino je napisao/la: ↑18 jun 2025, 19:22De se malo uozbiljite.Osto Krpic Radovac Boljevic koje niko nije htjeo na derbiju nakon debakla sa Zrinjskim i sad raja plaće za Boljom Krpic glavni napadac o Radovcu nemam rijeci osim da je trom.I sta hocete da igrate Evropu sa njima.Otiso daleko najbolji igrac dovedeni novi ni na mapi pravo pojacanje.Vratite se u normalu.
Pa sta je psovanje nego rusenje atmosfere, onda saigrac se boji greske da mu Suljo ne bi sta je*o i samim tim se odma pogubiRiquelme1921 je napisao/la: ↑18 jun 2025, 18:46Nije Sulejman baš toliko loš čovjek kako ga mnogi navijači vide. Želji je valjao mnogo što se tiče igračke strane. Što se tiče ljudske strane dosta igrača ga opisuje kao lidera i slično. Njemu definintivno nije u glavi ego ispred Želje. Prošlo ljeto se možda ne bi ni doveo napadač da on nije došao i rekao da traže prvog špica jer on ne može pogoditi ništa.
Eh sad, to što on nema vokabular kao Isak Samokovlija i što ne podržavam psovanje na treningu u bilo kojem vidu, pozitivnom i negativnom, druga stvar. Jednostavno to je on. Ali ne možemo reći da ne voli Želju.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Bing [Bot] i 15 gostiju.