FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Suljo je mangup , neki dan je malog Gojaka bas naruzio, krenuo je da ga udari ali ga je Madzid zaustavio.
Jaganjac pretanak, kad ga Foco na stoperu moze ustopati 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Gledam nesto cak i Sloga Doboj je formirala zensku ekipu, imaju cak i djevojcice do 13 godina
Zeljeznicar mora jako poraditi po tom pitanju
Mi smo najveci klub, tako se moramo i ponasati
Zeljeznicar mora jako poraditi po tom pitanju
Mi smo najveci klub, tako se moramo i ponasati
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
E vise ne psuje na treninguRiquelme1921 je napisao/la: ↑18 jun 2025, 18:46Nije Sulejman baš toliko loš čovjek kako ga mnogi navijači vide. Želji je valjao mnogo što se tiče igračke strane. Što se tiče ljudske strane dosta igrača ga opisuje kao lidera i slično. Njemu definintivno nije u glavi ego ispred Želje. Prošlo ljeto se možda ne bi ni doveo napadač da on nije došao i rekao da traže prvog špica jer on ne može pogoditi ništa.
Eh sad, to što on nema vokabular kao Isak Samokovlija i što ne podržavam psovanje na treningu u bilo kojem vidu, pozitivnom i negativnom, druga stvar. Jednostavno to je on. Ali ne možemo reći da ne voli Želju.

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
I rezervna je opcijaRatoborniMrmot je napisao/la: ↑18 jun 2025, 20:25E vise ne psuje na treninguRiquelme1921 je napisao/la: ↑18 jun 2025, 18:46Nije Sulejman baš toliko loš čovjek kako ga mnogi navijači vide. Želji je valjao mnogo što se tiče igračke strane. Što se tiče ljudske strane dosta igrača ga opisuje kao lidera i slično. Njemu definintivno nije u glavi ego ispred Želje. Prošlo ljeto se možda ne bi ni doveo napadač da on nije došao i rekao da traže prvog špica jer on ne može pogoditi ništa.
Eh sad, to što on nema vokabular kao Isak Samokovlija i što ne podržavam psovanje na treningu u bilo kojem vidu, pozitivnom i negativnom, druga stvar. Jednostavno to je on. Ali ne možemo reći da ne voli Želju.![]()

-
- Kontakt:
Janje prvi spic?? Reci mi da je istinazeljovac21 je napisao/la: ↑18 jun 2025, 20:26I rezervna je opcijaRatoborniMrmot je napisao/la: ↑18 jun 2025, 20:25E vise ne psuje na treninguRiquelme1921 je napisao/la: ↑18 jun 2025, 18:46Nije Sulejman baš toliko loš čovjek kako ga mnogi navijači vide. Želji je valjao mnogo što se tiče igračke strane. Što se tiče ljudske strane dosta igrača ga opisuje kao lidera i slično. Njemu definintivno nije u glavi ego ispred Želje. Prošlo ljeto se možda ne bi ni doveo napadač da on nije došao i rekao da traže prvog špica jer on ne može pogoditi ništa.
Eh sad, to što on nema vokabular kao Isak Samokovlija i što ne podržavam psovanje na treningu u bilo kojem vidu, pozitivnom i negativnom, druga stvar. Jednostavno to je on. Ali ne možemo reći da ne voli Želju.![]()
![]()
-
- Kontakt:
Jesil vidio kako se Suki odbi od Sulje odnosno kako ga zagradi kod gola, jos je nekoliko puta ispao

Gojak dobar, dade loptu Cvetanoskom drama, ako je on dao, a mislim da jeste.
Simoni na stoperu solidan. Ibrahim bi mogao biti zanimljiv igrac
Vidna je tendencija da pokusavamo da ubrzamo igru i to ozbiljno ubrzamo. Pejic prilicno spor.
-
- Kontakt:
Cemo vidimoNapaceni87 je napisao/la: ↑18 jun 2025, 20:28Janje prvi spic?? Reci mi da je istina
-
- Kontakt:
I Cvetanoski odlican, ovo ce mu odgovarati al bas.
Sukilovic uzasan, jos mu je jednom uzo suljo loptu kod gola. Gojak i Sabic odlicniRatoborniMrmot je napisao/la: ↑18 jun 2025, 20:30Jesil vidio kako se Suki odbi od Sulje odnosno kako ga zagradi kod gola, jos je nekoliko puta ispao![]()
Gojak dobar, dade loptu Cvetanoskom drama, ako je on dao, a mislim da jeste.
Simoni na stoperu solidan. Ibrahim bi mogao biti zanimljiv igrac
Vidna je tendencija da pokusavamo da ubrzamo igru i to ozbiljno ubrzamo. Pejic prilicno spor.
Sosic najbolji
- dubioza144
- Kontakt:
Jel Laušević sigurno ide, ako ide steta za momka nije dobio pravu sansu a odlazi zbog igraca kojeg si doveo na posudbu dok je ovaj pod ugovorom i gdje si mogao i neke pare uzet ako bi procepio, ne znam sta je tu fazon bio oko transfera Jaganjca jer sasvim nije bilo potrebe za njegovim dolaskom.
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Danas nije treniro, mislim da ce dobiti raskiddubioza144 je napisao/la: ↑18 jun 2025, 20:45Jel Laušević sigurno ide, ako ide steta za momka nije dobio pravu sansu a odlazi zbog igraca kojeg si doveo na posudbu dok je ovaj pod ugovorom i gdje si mogao i neke pare uzet ako bi procepio, ne znam sta je tu fazon bio oko transfera Jaganjca jer sasvim nije bilo potrebe za njegovim dolaskom.
-
- Kontakt:
Jedina logika da su skontali da nije neki upgrade naspram domacim igracima koji se vode kao u21 igraci a igraju istu poziciju.
Mi nemamo kvalitetnog napadača trenutno...
Suljo ne može više, Jaganjac ne zna.
Na hayır...
Suljo ne može više, Jaganjac ne zna.
Na hayır...
Jaganjac-Zubanovic
Isti Q,drugo pakovanje....
Isti Q,drugo pakovanje....
Ma nije bas, zna Jaganjac lopte ali je nekakav usporen. Zubanovic je krampa i treba dnk uraditi sa Hadisom. Pejic mi je zanimljiv kao i Ibro.
Fk Željezničar.
- dubioza144
- Kontakt:
Sredite nam Bajica pa da vidimo ko je protivnik u 3 pretkolu 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
- gegenpressing
- Kontakt:
Polako sa Janjetom,fino je gurnuo par lopti na stranu,realizacija bila loša danas,biće to ok.
Šuki

Brohra ribo se...
Daj Boze, ali tesko. Nadam se da ce i Sukilovic u Mostargegenpressing je napisao/la: ↑18 jun 2025, 21:31Polako sa Janjetom,fino je gurnuo par lopti na stranu,realizacija bila loša danas,biće to ok.
Šuki![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.