Kakvo je trolanje

jesil svjestan da ti je Mirvic i sestru utajio na suhoSemper je napisao/la: ↑18 jun 2025, 16:09Željo ako nekim čudom prodje Koper ide na super jaki Vikig. Ekipa koja vrši utaju poreza je dobila Rumune, tim koji nema šta traziti u ovom dvomeču jer Mirvić uz utaju poreza pravi ekipu za zavrsnicu KL. Prosle godine da nisu naisli na super jaku Trnavu, vjerovatno bi otišli do kraja.
Sarajevo moze igrati sa Craiovom. Jesu favoriti, ali ne mislim da ce tu biti neko tamburanje. Slovan je jaca ekipa od Craiove. Viking je daleko najjaci od svih tu i natrpao bi bilo koju ekipu iz nase lige, kao sto ce natrpati Zeljeznicar ako prodju Slovence.jurisicduska je napisao/la: ↑18 jun 2025, 16:24Po meni nije moglo gore za ovo drugo pretkolo , dobili svi ekipe koje će ih objektivno natamburat a nisu neke atrakcije.
Kod nas raja konta da se može igrat s Vikingom, Craiovom , Rapidom.
Tako da je bolje bilo Alkmar dobit jer su bar čuli za to pa im ne bi bila propast da se ispadne.
Povodom toga mislim da Švrakino selo zasluzuje neki pehar da ima, peticiju da pravim odmasvrakino1921 je napisao/la: ↑18 jun 2025, 19:51Ne pamti po dobrom Sarajevo
Prvi čovjek Craiove otvorio dušu: "Depresija je za mene počela od utakmice sa Željezničarom
GOLEM SI ŽELJO
Lupas gluposti, zaboravio si da su se u kupu borili protiv sudija nije to tako trebalo biti. Dobili su jer su bolji.
Pa po toj realnosti bi i vi igrali sad kvalifikacije za wwin ligu a ne za konferenciju. Ha ja!
Fulio si temu papak. Nikad se ne vratili aBd i gusili se u dugovima jos 15ak godina.
Uglavnom bez veze prica...Pablo11 je napisao/la: ↑18 jun 2025, 21:30Lupas gluposti, zaboravio si da su se u kupu borili protiv sudija nije to tako trebalo biti. Dobili su jer su bolji.![]()
Mislis da bi bili ispred Stupcanice? Cisto sumnjamAVNOJ je napisao/la: ↑18 jun 2025, 21:33Pa po toj realnosti bi i vi igrali sad kvalifikacije za wwin ligu a ne za konferenciju. Ha ja!![]()
Postujem zajebanciju, ali zna se da niko ne bi osvojio osim top3 ekipe.
Sarajevo prolazi glat. Veliki planovi su tu za novu sezonu.akisarajevo92 je napisao/la: ↑18 jun 2025, 14:41Jucer dobro, danas kurcina
Zeljo - Koper 45%-55%
Zeljo - Viking 30%-70%
Sarajevo - Craiova 40%-60%
Zrinjski - Virtus 80%-20%
Zrinjski - Slovan 35%-65%
Borac - Santa 70%-30%
Borac - Polyssa 50%-50%
Što si ljut drug, jest da ispadate drugi put u tri godine ali eto, dešava se..samo vama..
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv i 25 gostiju.