Kakvo je trolanje
BH klubovi u Evropi 25/26
Re: BH klubovi u Evropi 25/26
Kakav Rog
Kakvo je trolanje
Kakvo je trolanje
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
jesil svjestan da ti je Mirvic i sestru utajio na suhoSemper je napisao/la: ↑18 jun 2025, 16:09Željo ako nekim čudom prodje Koper ide na super jaki Vikig. Ekipa koja vrši utaju poreza je dobila Rumune, tim koji nema šta traziti u ovom dvomeču jer Mirvić uz utaju poreza pravi ekipu za zavrsnicu KL. Prosle godine da nisu naisli na super jaku Trnavu, vjerovatno bi otišli do kraja.
-
IMResurrected
- Kontakt:
Sarajevo moze igrati sa Craiovom. Jesu favoriti, ali ne mislim da ce tu biti neko tamburanje. Slovan je jaca ekipa od Craiove. Viking je daleko najjaci od svih tu i natrpao bi bilo koju ekipu iz nase lige, kao sto ce natrpati Zeljeznicar ako prodju Slovence.jurisicduska je napisao/la: ↑18 jun 2025, 16:24Po meni nije moglo gore za ovo drugo pretkolo , dobili svi ekipe koje će ih objektivno natamburat a nisu neke atrakcije.
Kod nas raja konta da se može igrat s Vikingom, Craiovom , Rapidom.
Tako da je bolje bilo Alkmar dobit jer su bar čuli za to pa im ne bi bila propast da se ispadne.
-
DadoElazar
- Kontakt:
Šteta što nema predstavnika Vatikana i grenlada morebit bi pitari i kospicari konačno bili zadovoljni i imali neku šansu
Nodi prezadovoljan
Ako cemmo se bojati Kopera, Vikinga, onda ne trebamo ni igrati
Sto se tice ostalih mislim da Zrinjski ima dobre sanse da ponovo udje u grupnu fazu
Borac ima prvog protivnika laganog, a pitari imaju Craiovu i nije nemoguce proci
Njima Lukic napadac, a bio Koljic
To su igraci iz nase lige…
Zanimljivo Željezničar je izbacio Craiovu u cetvrtfinalu kup UEFA 4:2
Ako cemmo se bojati Kopera, Vikinga, onda ne trebamo ni igrati
Sto se tice ostalih mislim da Zrinjski ima dobre sanse da ponovo udje u grupnu fazu
Borac ima prvog protivnika laganog, a pitari imaju Craiovu i nije nemoguce proci
Njima Lukic napadac, a bio Koljic
To su igraci iz nase lige…
Zanimljivo Željezničar je izbacio Craiovu u cetvrtfinalu kup UEFA 4:2
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
boyac ispada u 2. kolu
seljo ispada odmah
pite ispadaju odmah
grinje ispadaju u 2. kolu
realno
seljo ispada odmah
pite ispadaju odmah
grinje ispadaju u 2. kolu
realno
- svrakino1921
- Kontakt:
Ne pamti po dobrom Sarajevo
Prvi čovjek Craiove otvorio dušu: "Depresija je za mene počela od utakmice sa Željezničarom
GOLEM SI ŽELJO
Prvi čovjek Craiove otvorio dušu: "Depresija je za mene počela od utakmice sa Željezničarom
GOLEM SI ŽELJO
Povodom toga mislim da Švrakino selo zasluzuje neki pehar da ima, peticiju da pravim odmasvrakino1921 je napisao/la: ↑18 jun 2025, 19:51Ne pamti po dobrom Sarajevo
GOLEM SI ŽELJO
Sretno jedinom nasem predstavniku, Sarajevu.
Ove 3 ostale, dodikove i coviceve politicke prcije nek nastave pusiti vici i beusu.
Ove 3 ostale, dodikove i coviceve politicke prcije nek nastave pusiti vici i beusu.
Lupas gluposti, zaboravio si da su se u kupu borili protiv sudija nije to tako trebalo biti. Dobili su jer su bolji.
Fk Željezničar.
Pa po toj realnosti bi i vi igrali sad kvalifikacije za wwin ligu a ne za konferenciju. Ha ja!
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Fulio si temu papak. Nikad se ne vratili aBd i gusili se u dugovima jos 15ak godina.
Fk Željezničar.
Uglavnom bez veze prica...Pablo11 je napisao/la: ↑18 jun 2025, 21:30Lupas gluposti, zaboravio si da su se u kupu borili protiv sudija nije to tako trebalo biti. Dobili su jer su bolji.![]()
Lupeta se onako, a preskace glavno...
Zeljo nije izborio Evropu...
Mislis da bi bili ispred Stupcanice? Cisto sumnjamAVNOJ je napisao/la: ↑18 jun 2025, 21:33Pa po toj realnosti bi i vi igrali sad kvalifikacije za wwin ligu a ne za konferenciju. Ha ja!![]()
Postujem zajebanciju, ali zna se da niko ne bi osvojio osim top3 ekipe.
Fk Željezničar.
Sarajevo prolazi glat. Veliki planovi su tu za novu sezonu.akisarajevo92 je napisao/la: ↑18 jun 2025, 14:41Jucer dobro, danas kurcina
Zeljo - Koper 45%-55%
Zeljo - Viking 30%-70%
Sarajevo - Craiova 40%-60%
Zrinjski - Virtus 80%-20%
Zrinjski - Slovan 35%-65%
Borac - Santa 70%-30%
Borac - Polyssa 50%-50%
- Riquelme1921
- Kontakt:
Što si ljut drug, jest da ispadate drugi put u tri godine ali eto, dešava se..samo vama..
Grupa iznad svakog pojedinca.