Mislim da je pocetak radova bio 1.11.2023, sa rokom 6 mjeseci. Mislim da su radovi 99% zavrseni.
Slijede radovi na izgradnji krova
Mislim da je pocetak radova bio 1.11.2023, sa rokom 6 mjeseci. Mislim da su radovi 99% zavrseni.
Haha ,kakvo bola farbanje..?Samo se kod nas pravi cirkus sa farbanjem blokova i salunga,pa kad boja za par godina izblijedi..dobjes ruglo.Ima more nacina da se tribina zavrsi fasadno.VictoriasFikret je napisao/la: ↑25 jan 2025, 20:21Kada kreće farbanje nove tribine (ovog što je završeno) ?
Pišem o unutarnjem dijelu nove tribine, ne o vanjskoj fasadi. Ostale tri tribine su lijepo ofarbane i, ukoliko nastane potreba, može se uvijek ofarbati izblijedjeli dio. Nova tribina će dobiti identičan izgled kao ostatak stadiona.konjicanin01 je napisao/la: ↑25 jan 2025, 21:06Haha ,kakvo bola farbanje..?Samo se kod nas pravi cirkus sa farbanjem blokova i salunga,pa kad boja za par godina izblijedi..dobjes ruglo.Ima more nacina da se tribina zavrsi fasadno.VictoriasFikret je napisao/la: ↑25 jan 2025, 20:21Kada kreće farbanje nove tribine (ovog što je završeno) ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.