FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ja jos strahujem od Pozdera
-
- Kontakt:
Potencijalno Zakaric nas novi igrac
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Potencijalno nam se ponavlja pretprosla sezona, poslije Evrope do grcevite borbe za opstanak.
Napokon ozbiljan igrač. Bravo. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Kako ti je u zivotu ako si ovdje ovoliki negativac i pesimista. Ekipa je trenutna, znatno jača od prošle sezone, jedini gubitak veliki je Jaber, ali imamo Madzida, ostalo se polahko kompletira.avalPacidoroP je napisao/la: ↑20 jun 2025, 14:50Potencijalno nam se ponavlja pretprosla sezona, poslije Evrope do grcevite borbe za opstanak.
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
- gegenpressing
- Kontakt:
51.tekmu odigrao u zadnje 2.godineavalPacidoroP je napisao/la: ↑20 jun 2025, 14:44Ovaj od Jula 2022 do januara 2023 bio bez kluba, i ode u lokomotivu plovdiv gdje je odigrao 9 utakmica do augusta 2023 gdje je dobio raskid.. bugarska liga je 20-25 % bolja od nase..
Bez obzira sto je nekada igrao u ozbiljnijim takmicenjima, covjek zadnje 3.godine vise je na birou nego na terenu.
Fula u najavi jos jedna.
Srecom Odinaka je tu, nadam se da je ovo njegova sezona.
Iz Bugarske otišao jer nije plate dobio
Brohra ribo se...
Preko 100 utakmica u prvoj ligi Holandije sugerise da bi mogao biti dobar. Treba nam kvalitetan stoper i spic za prvih 11 i spremni smo. Eventualno lijevi bek za rotacije.
Ovaj ce dobar biti, prioritet su skup stoper i skup napadac
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
gegenpressing je napisao/la: ↑20 jun 2025, 14:5451.tekmu odigrao u zadnje 2.godine
Sasvim slučajno je zaboravio reći da je u dvije protekle sezone odigrao preko 50 utakmica.

I sve to dok je bio na birou.

Kakvi su to pacijenti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja bi Zakarica volio vidjeti kod nas, ako je uopste opcija?
Adi Alic isto nebi bio losa opcija za napadaca, nekada bio najtalentovaniji napadac u ligi, trenutno 22 godine.
Adi Alic isto nebi bio losa opcija za napadaca, nekada bio najtalentovaniji napadac u ligi, trenutno 22 godine.
Bio je, ali cini mi se da je to propalo ima dvije sedmice
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- Lokomotifa
- Kontakt:
Adi Alić je kapitalac, ali ne vjerujem da bi u ovom trenutku došao. Što se tiče napadača ostaje mi žal zbog Karla Perića, dva puta sam ga spominjao još dok je za GOŠK igrao da bi ga trebali zaganjati, i na kraju ode u Borac, ybg
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
- gegenpressing
- Kontakt:
Bolju karijeru ima od Majersa koji je top igračVirtu4l je napisao/la: ↑20 jun 2025, 14:55gegenpressing je napisao/la: ↑20 jun 2025, 14:5451.tekmu odigrao u zadnje 2.godine
Sasvim slučajno je zaboravio reći da je u dvije protekle sezone odigrao preko 50 utakmica.![]()
I sve to dok je bio na birou.![]()
Kakvi su to pacijenti.
Ipak,zeleni teren će biti mjerilo,kao i svima!
Brohra ribo se...
Izgleda da ces vidjet Malekinusica (26) ili nekog drugog
Doci ce jos dva, tri igraca i to je to mislim
Ceka se Riad Bajic (31) istice mu ugovor uskoro, pa cemo vidjet do njega je sve
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Sto nije imao klub od jula 22 do januara 23?gegenpressing je napisao/la: ↑20 jun 2025, 14:5451.tekmu odigrao u zadnje 2.godineavalPacidoroP je napisao/la: ↑20 jun 2025, 14:44Ovaj od Jula 2022 do januara 2023 bio bez kluba, i ode u lokomotivu plovdiv gdje je odigrao 9 utakmica do augusta 2023 gdje je dobio raskid.. bugarska liga je 20-25 % bolja od nase..
Bez obzira sto je nekada igrao u ozbiljnijim takmicenjima, covjek zadnje 3.godine vise je na birou nego na terenu.
Fula u najavi jos jedna.
Bilo koji igrac koji ne moze naci nijedan klub bar da odrzi formu, za mene je upitan bas..
Ovdje ga kapitalcem proglasise.
Na hair.
Kapa dole za Gojaka,Ibrahima,Ericka
Solidan Alic
Pejic,Jaganjac, Troupee

Nasa liga je nalaksa do sad u kojoj je igraoavalPacidoroP je napisao/la: ↑20 jun 2025, 15:14Sto nije imao klub od jula 22 do januara 23?gegenpressing je napisao/la: ↑20 jun 2025, 14:5451.tekmu odigrao u zadnje 2.godineavalPacidoroP je napisao/la: ↑20 jun 2025, 14:44Ovaj od Jula 2022 do januara 2023 bio bez kluba, i ode u lokomotivu plovdiv gdje je odigrao 9 utakmica do augusta 2023 gdje je dobio raskid.. bugarska liga je 20-25 % bolja od nase..
Fula u najavi jos jedna.
Bilo koji igrac koji ne moze naci nijedan klub bar da odrzi formu, za mene je upitan bas..
Ovdje ga kapitalcem proglasise.
Na hair.
Kapa dole za Gojaka,Ibrahima,Ericka
Solidan Alic
Pejic,Jaganjac, Troupee![]()
Siguran sam da je obavio pregled i da ga ne bi potpisali da nije spreman
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Karamarko jedan od najboljih stopera u ligi po meni, a mnogi ga pljujubablaz1 je napisao/la: ↑20 jun 2025, 14:11Šukilović ne treba biti u rosteru, Preočajan igrač. Da nije bio u21 prošle godine, ne bi minute igro. Pod hitno dovesti stopera koji igra desnom nogom i da je bolji od Karamarka duplo. treba ovo uigrati sad. Također nadam se BAjiću, jer ćemo biti u problemima u napadu.
Muftić
Holandez ??? Karamarko Alić
Eric Gojak (u21)
Cvetanoski Šošić Boljević
??? (Bajić)
-
- Kontakt:
Ja vam necu moc opisat dozu srece ako dovedemo dobrog napadaca koji zna zabit gol, samo da ne gledam vise Krpica
-
- Kontakt:
Odinaka je za ovog carvajal
-
- Kontakt:
Troupee ima odličnu karijeru za naše standarde, u sezoni 21/22 je odigrao 1700 minuta za Twente ( bili su 4. te sezone u ligi).
Nakon toga cudne odluke, prvo je bio bez kluba do januara 2023., a nakon toga odlazak u Bugarsku. U ovoj zadnjoj sezoni se vratio u bolji ritam, jer je makar bio standardan u drugoj nizozemskoj ligi.
Nakon toga cudne odluke, prvo je bio bez kluba do januara 2023., a nakon toga odlazak u Bugarsku. U ovoj zadnjoj sezoni se vratio u bolji ritam, jer je makar bio standardan u drugoj nizozemskoj ligi.
Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, Lokomotifa, mavi i 43 gosta.