Doci ce ali Malekinusicgegenpressing je napisao/la: ↑13 jun 2025, 09:28Doći će krilo ubrzo...avalPacidoroP je napisao/la: ↑12 jun 2025, 23:45A ne znam što mi nismo pokušali dovesti Malekinušića.. imali bi bolju rotaciju.
Ovo mi se vec svidja
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Doci ce ali Malekinusicgegenpressing je napisao/la: ↑13 jun 2025, 09:28Doći će krilo ubrzo...avalPacidoroP je napisao/la: ↑12 jun 2025, 23:45A ne znam što mi nismo pokušali dovesti Malekinušića.. imali bi bolju rotaciju.
Sosic nakon Evrope baj baj..bhsport je napisao/la: ↑20 jun 2025, 17:34Kakva desetka pored Šošica i Šabica.zeljovolimte je napisao/la: ↑20 jun 2025, 17:13Trenutni roster
GK: Muftic, Abdulahovic, Duskaj, Trapara
LB: Alic
RB: Belgijanac, Odinaka
CB: Karamarko, Sukilovic, Osmanovic, Semdin
CMF/DMF Lagumdzija, Radovac, Simoni, Gojak, Foco, Erick
AMF: Sosic, Sabic
Krila Pejic, Olanrewaju, Boljevic, Malekinusic, Cvetanoski, Peixoto
Napadaci: Krpic, Jaganjac
Moramo jos lijevog beka, spica, stopera, veznog i mozda 10ku dovesti
Sta se igrate pijanih milijardera i ovo je puno igraca sto imamo.
Treba jos stoper i to je to.
Ovaj Osmanovic pokriva i lijevog beka. Ostaje nam i desni stoper kao nulti prioritet.
Pa ako ode Madzid onda dovesti a ne gomilati sada.zeljovolimte je napisao/la: ↑20 jun 2025, 17:38Sosic nakon Evrope baj baj..bhsport je napisao/la: ↑20 jun 2025, 17:34Kakva desetka pored Šošica i Šabica.zeljovolimte je napisao/la: ↑20 jun 2025, 17:13Trenutni roster
GK: Muftic, Abdulahovic, Duskaj, Trapara
LB: Alic
RB: Belgijanac, Odinaka
CB: Karamarko, Sukilovic, Osmanovic, Semdin
CMF/DMF Lagumdzija, Radovac, Simoni, Gojak, Foco, Erick
AMF: Sosic, Sabic
Krila Pejic, Olanrewaju, Boljevic, Malekinusic, Cvetanoski, Peixoto
Napadaci: Krpic, Jaganjac
Moramo jos lijevog beka, spica, stopera, veznog i mozda 10ku dovesti
Sta se igrate pijanih milijardera i ovo je puno igraca sto imamo.
Treba jos stoper i to je to.
Ovaj Osmanovic pokriva i lijevog beka. Ostaje nam i desni stoper kao nulti prioritet.
Zato stoji "mozda". Smanji dozivljaj, ovo je forum..
Moja greska, ali cini mi se da smo mi trazili stopera sa Karamarkom. Ne znam kako kad su obojica ljevaci..
Sinoć je bio na My tv i ja koliko sam razumio ostaje i naredne sezone
naravno da ostaje. ko ga zeli, neka iskesira dva miliona.
Lagumdzija je tu zacementiran.Napaceni87 je napisao/la: ↑20 jun 2025, 18:32Ako Adzem bude u 4-3-3 igrao sasvim je dobro Erick Radovac i ispred njih Sosic
Nesto tog Simonija otpisujete previse na stoperuPablo11 je napisao/la: ↑20 jun 2025, 17:44Moja greska, ali cini mi se da smo mi trazili stopera sa Karamarkom. Ne znam kako kad su obojica ljevaci..
Njega vise gledam da ce igrati veznogzeljovac21 je napisao/la: ↑20 jun 2025, 18:42Nesto tog Simonija otpisujete previse na stoperu![]()
motorikom, brzinom, pas igrom, simoni pripada veznom redu. ja bi ga jako volio vidjeti na stoperu upravo zbog tih karakteristika, dobili bi novu dimenziju u igri, ali nisam siguran da li ce tu igrati. u svakom slucaju, trazi se desni stoper, ali tu ce se vjerovatno cekati dokazan igrac. kao ovaj holandjanin sto je propao.zeljovac21 je napisao/la: ↑20 jun 2025, 18:42Nesto tog Simonija otpisujete previse na stoperu![]()
Na treningu je cb. I nije los nimalosvemalim1 je napisao/la: ↑20 jun 2025, 18:45motorikom, brzinom, pas igrom, simoni pripada veznom redu. ja bi ga jako volio vidjeti na stoperu upravo zbog tih karakteristika, dobili bi novu dimenziju u igri, ali nisam siguran da li ce tu igrati. u svakom slucaju, trazi se desni stoper, ali tu ce se vjerovatno cekati dokazan igrac. kao ovaj holandjanin sto je propao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.