Turkeš se izblajhao.Hajdeee je napisao/la: ↑20 jun 2025, 21:09https://www.facebook.com/share/v/12MiUbrkYsG/
Koga ovo Zekic zeza sto se ofarbao![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Turkeš se izblajhao.Hajdeee je napisao/la: ↑20 jun 2025, 21:09https://www.facebook.com/share/v/12MiUbrkYsG/
Koga ovo Zekic zeza sto se ofarbao![]()
jurisicduska je napisao/la: ↑20 jun 2025, 20:21Golmana ćeš dovestistrahmeipomisliti je napisao/la: ↑20 jun 2025, 20:13Golmani: Emil Rockov, Faris Mehić, Sanin Mušija.
Defanzivci: Amar Beganović, Martin Paskalev, Nermin Mujkić, Nikola Đurić, Elvir Duraković, Bruno Unušić, Filip Jović, Mihael Kuprešak, Tarik Kapetanović, Faruk Šetić i Renato Gojković
Vezni red: Momodou Jatta, Aleksandar Đorđević, Anes Krdžalić, Francis Kyeremeh, Kenan Vrban, Anes Mehmedović, Bakir Koso, Amar Cerić, Muamer Hamzić, Vladan Bubanja, Rafail Mamas, Bakir Nurković i Giorgi Guliashvili.
Napad: Ristić, Tiro, Turkeš, Butić, Oliveira i Mlinarić.
Evo ne znam kako mozete ovo pogledati i mene nazvati pljuvacem i strumfom,zato sto mi ne ide u glavu kako sa ovim igrackim kadrom i ovako mizernim imenima koje se spominju za pojacanja mi mozemo biti konkuretni za titulu,da ne govorim za evropu u kojoj najavljuju iskorak
Oduzmite Saleta i Gojkovica jer Bog zna kad ce se ljudi vratiti
Beganović najbolji desni bek lige
Kuprešak jedan od najboljih lijevih bekova lige
Doveo si štopera i dovest ćeš još jednog a Gojković kad se oporavi najbolji ili jedan od najboljih štopera lige a imaš i Mujkića pretalentovan, Jovića, Paskaleva
Bubanja najbolji zadnji vezni lige
Jatta najveći talenat u veznom redu u ligi
doveo si i masno platio Mamaisa
Dovest ćeš najmanje još jednog kreativnog veznog a imaš Krdžalića Đorđevića potencijallno koja su obojica dobri igrači
imaš dva najbolja napadača lige i na to Renana i Turkeša i Butića
Šta hoćeš više ? ovo je sad najbolji roster u ligi da ne kažemo kakav će bit kad dođe još 3-4 igrača
Strah me i pomisliti šta će biti.jurisicduska je napisao/la: ↑20 jun 2025, 20:21Golmana ćeš dovestistrahmeipomisliti je napisao/la: ↑20 jun 2025, 20:13Golmani: Emil Rockov, Faris Mehić, Sanin Mušija.
Defanzivci: Amar Beganović, Martin Paskalev, Nermin Mujkić, Nikola Đurić, Elvir Duraković, Bruno Unušić, Filip Jović, Mihael Kuprešak, Tarik Kapetanović, Faruk Šetić i Renato Gojković
Vezni red: Momodou Jatta, Aleksandar Đorđević, Anes Krdžalić, Francis Kyeremeh, Kenan Vrban, Anes Mehmedović, Bakir Koso, Amar Cerić, Muamer Hamzić, Vladan Bubanja, Rafail Mamas, Bakir Nurković i Giorgi Guliashvili.
Napad: Ristić, Tiro, Turkeš, Butić, Oliveira i Mlinarić.
Evo ne znam kako mozete ovo pogledati i mene nazvati pljuvacem i strumfom,zato sto mi ne ide u glavu kako sa ovim igrackim kadrom i ovako mizernim imenima koje se spominju za pojacanja mi mozemo biti konkuretni za titulu,da ne govorim za evropu u kojoj najavljuju iskorak
Oduzmite Saleta i Gojkovica jer Bog zna kad ce se ljudi vratiti
Beganović najbolji desni bek lige
Kuprešak jedan od najboljih lijevih bekova lige
Doveo si štopera i dovest ćeš još jednog a Gojković kad se oporavi najbolji ili jedan od najboljih štopera lige a imaš i Mujkića pretalentovan, Jovića, Paskaleva
Bubanja najbolji zadnji vezni lige
Jatta najveći talenat u veznom redu u ligi
doveo si i masno platio Mamaisa
Dovest ćeš najmanje još jednog kreativnog veznog a imaš Krdžalića Đorđevića potencijallno koja su obojica dobri igrači
imaš dva najbolja napadača lige i na to Renana i Turkeša i Butića
Šta hoćeš više ? ovo je sad najbolji roster u ligi da ne kažemo kakav će bit kad dođe još 3-4 igrača
Ja ga vidim na slikama trenira normalno i na ovom klipu na insta od ss trci sa renanom i turkesomhazarder je napisao/la: ↑20 jun 2025, 21:11Na transfermarktu a i piše da je trenirao po posebnom režimu zajedno s Bubanjom i Đorđevićem.
odlicni protivnici za pripremne utakmiceErosViverosViv je napisao/la: ↑20 jun 2025, 22:07do prije par mjeseci nijednog spica, sad 4. Barem 1 ce ici, vjerovatno oliveira. Fali jos 3 igraca za oredjene pozicije po meni, ali i u ovom sastavu ova ekipa je individualno daleko ispred ostalih u ligi. Vidjet cemo koliko cemo ove sezone biti osteceni.
I da, sto se tice golmanske pozicije, ja bih prije ostavio rockova nego doveo novog kojem ce debi biti evropa i neki kiks.
hoce li biti dostupan stream za sve ove utakmice? Barem za clanove?
![]()
Top utakmice, svaka cast za pazar i vukovar ko god je dogovarao.SHZ82 je napisao/la: ↑20 jun 2025, 22:17odlicni protivnici za pripremne utakmiceErosViverosViv je napisao/la: ↑20 jun 2025, 22:07do prije par mjeseci nijednog spica, sad 4. Barem 1 ce ici, vjerovatno oliveira. Fali jos 3 igraca za oredjene pozicije po meni, ali i u ovom sastavu ova ekipa je individualno daleko ispred ostalih u ligi. Vidjet cemo koliko cemo ove sezone biti osteceni.
I da, sto se tice golmanske pozicije, ja bih prije ostavio rockova nego doveo novog kojem ce debi biti evropa i neki kiks.
hoce li biti dostupan stream za sve ove utakmice? Barem za clanove?
![]()
Kontradiktoran si. Ako postoji automatska klauzula, kako onda on nije htio da produži?jurisicduska je napisao/la: ↑20 jun 2025, 20:23Kažem ti ako si čitao , 100% je bila takva klauzula jer je to informacija od prije 3 mjeseca od momka bliskog klubu, samo što vjerovatno Mustafić više neće da bude rezerva a objektivno nema mjesta pa on nije htio da produži, da je htio klub bi morao. Što na kraju ispade dobro po nas, jer je višak.NazorUso je napisao/la: ↑20 jun 2025, 20:21I krovovi od mrmelade a zidovi od cokolade.jurisicduska je napisao/la: ↑20 jun 2025, 11:32
Mustafic je imao klauzulu u ugovoru ako skupi 20 nastupa u Premijer ligi da mu se automatski produžuje ugovor na još godinu. Skupio je 24.
Zekic je to znao. Znao ga je uvest 5 minuta u već izgubljenoj utakmici i 8 minuta u dobijenoj, u 95 protiv Zrinjskog isto. Dakle svjesno
Ma 100%. Meni je stalo do pojacanja samo zbog evrope, da probamo proci makar u trece pretkolo, a od lige nema nista.relativizam je napisao/la: ↑20 jun 2025, 23:22Najveci uspjeh će biti privesti sezonu kraju ,ja mislim da će sljedeca sezona biti najgora ikad u rangu onih kad je modrica osvojila prvenstvo.
Ko dolazi i kakva je ekipe poslije europskih utakmica će biti nebitno
evo nas jos mezimoBegovicRamiz je napisao/la: ↑20 jun 2025, 11:14cuj Mustaficu opet produzenje majko draga
rodjo moj Begovic danas slavi rodjendan pa vam javim sta je odlucio
veceras dernek bicu ja bice Pickford, Coleman, Ndiaye, Gueye, Young i Lewin
Pa imaš takvih klauzula moreluckystrike je napisao/la: ↑20 jun 2025, 23:30Kontradiktoran si. Ako postoji automatska klauzula, kako onda on nije htio da produži?jurisicduska je napisao/la: ↑20 jun 2025, 20:23Kažem ti ako si čitao , 100% je bila takva klauzula jer je to informacija od prije 3 mjeseca od momka bliskog klubu, samo što vjerovatno Mustafić više neće da bude rezerva a objektivno nema mjesta pa on nije htio da produži, da je htio klub bi morao. Što na kraju ispade dobro po nas, jer je višak.
Mujkic, Krdzalic, Vrban, Mehmedovic Anes, pa i ovaj desni bek Setic bolje da ulazi nego Unusic Hamzić Nurkovic Koso Tiro Ceric ima bas previše opcija i plus golman Mehic.luckystrike je napisao/la: ↑21 jun 2025, 00:14Nebuloza mi je minimum appearance clause u korist igrača.
Kakogod, ako kojim slučajem ipak ostane - mislim da može poslužiti u rotaciji, u suprotnom mislim da neće nedostajati.
Kakva su vaša očekivanja od Nurkovića i Hamzića, mogu li se oni nametnuti u ekipi kao U-21 opcije?
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, boki86, Bosniacum Lilium, casual033, Hajdeee, Hamagara, iliyaa8, JuricaSpindl, keli, ledesma, mnon46, mosarajvosa83, napoleon72, nedimmmm1337, Noke995, Rodman, Serha, skoJaa i 162 gosta.