Mislim da si fulio mehmedovica. Taj je vec otpisan.PeppermintSA je napisao/la: ↑21 jun 2025, 00:50Ja ako budem ponovo morao gledati Mehmedovićevu kurcobolju i ono peljanje lopte pa ne vraćanje u odbranu nakon čega njegov igrač zabija gol, i to nakon što je Mehmedović ušao u igru 6 minuta ranije, raniću se.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Politici nije mjesto u fudbalu. Nikakvim visim razlozima je jos manje mjesto u fudbalu.
Fudbal je igra,druzenje,prijateljstvo,zabava. Fudbal je cista i neiskvarena ljubav.
Politika i visi razlozi su mrznja i zlo.
-
- Kontakt:
Isto kao da ne prate sta se desava samo onako pisukeli je napisao/la: ↑21 jun 2025, 01:07Mislim da si fulio mehmedovica. Taj je vec otpisan.PeppermintSA je napisao/la: ↑21 jun 2025, 00:50Ja ako budem ponovo morao gledati Mehmedovićevu kurcobolju i ono peljanje lopte pa ne vraćanje u odbranu nakon čega njegov igrač zabija gol, i to nakon što je Mehmedović ušao u igru 6 minuta ranije, raniću se.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- luckystrike
- Kontakt:
Asmir se zahvalio Ismiru. Žena mu nije za život u BiH.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑20 jun 2025, 11:03Ti uglavnom imas dobre info , znaci Begovic je 100% zavrsen ?luckystrike je napisao/la: ↑20 jun 2025, 11:01Mustafiću će ugovor biti produžen na još jednu godinu najvjerovatnije.
Ne zna valjda da ovdje ima finih konja da gladi od Trebevića do Livna (voli konje).
Daj nam onu tabelu odlasci/dolasci, kako sad stojimo nakon jučerašnjeg dana.luckystrike je napisao/la: ↑21 jun 2025, 09:42Asmir se zahvalio Ismiru. Žena mu nije za život u BiH.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑20 jun 2025, 11:03Ti uglavnom imas dobre info , znaci Begovic je 100% zavrsen ?luckystrike je napisao/la: ↑20 jun 2025, 11:01Mustafiću će ugovor biti produžen na još jednu godinu najvjerovatnije.
Ne zna valjda da ovdje ima finih konja da gladi od Trebevića do Livna (voli konje).
Nadam se omjeru 3:1 mada i 2:1 bi bilo podnošljivo.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- Varijantas8
- Kontakt:
Evoo gaa
- Varijantas8
- Kontakt:
Stiglo nam ljeto
Ev ovaj Rumun je zavrsen, valjda valja necemu 

Ovo Je za Asmira bilo ocekivano. Nadam se da su nasi pametni da ostanu u dobrim odonosima sa njim jer na preporuku se prave dobri transferi.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑11 jun 2025, 12:42Vala nikakve to logike nema ako je razlog samo udaljenost,igrao u Njemačkoj,Engleskoj ili BiH isti džavo svejedno mu je letit na drugi kontinent.HZSydney je napisao/la: ↑11 jun 2025, 12:02Nisam insider Ali znam Asmira licno I porodicu I pricu oko prelaska. Pregovaralo se, pregovara, uslovi koji su ponudjeni su vanserijski. Jedina dilema JE kod Asmira zbog porodice I udaljenosti. Ali mozemo biti ponosni na cinjenicu da moxemo I pregovarati sa takvim golmanom. Iskreno ja mislim da nema nista od toga zbog gore navedenih razloga Ali znam da bi moj rhm Stari bio preponosan da ga vidi u dresu Sarajeva jer ga JE znao od rodjenja
Mene samo fasciniraju svake godine iste stvari od birvaktile Bečiraja,Misimovića,Hajrovića,Prevljaka sada Begovića i Pjanića i uvijek ista priča, budite sretni vidi skim se pregovara i kao zamjene ulete Cmiljanići ,Kramari,Butići,sad će ovaj Zelenika ili tako neko.
.. jer Stari je volio Sarajevo...
- luckystrike
- Kontakt:
7ebu me ove vremenske zone na drugom kontinentu

Na GO sam do 25.AVNOJ je napisao/la: ↑21 jun 2025, 10:03Daj nam onu tabelu odlasci/dolasci, kako sad stojimo nakon jučerašnjeg dana.luckystrike je napisao/la: ↑21 jun 2025, 09:42Asmir se zahvalio Ismiru. Žena mu nije za život u BiH.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑20 jun 2025, 11:03
Ti uglavnom imas dobre info , znaci Begovic je 100% zavrsen ?
Nadam se omjeru 3:1 mada i 2:1 bi bilo podnošljivo.

- ErosViverosViv
- Kontakt:
Sretno turda. Cim udje na mala vrata velike su mogucnosti da iznenadi. Do kraja godine znaci turda, paskalev, gojkovic, mujkic.
Gojkovic tek od proljecaErosViverosViv je napisao/la: ↑21 jun 2025, 11:15Sretno turda. Cim udje na mala vrata velike su mogucnosti da iznenadi. Do kraja godine znaci turda, paskalev, gojkovic, mujkic.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Vidjet cemo, neocekivano dobro i brzo napreduje oporavak. Ne bi me iznenadilo da do kraja polusezone upise nastup.keli je napisao/la: ↑21 jun 2025, 11:16Gojkovic tek od proljecaErosViverosViv je napisao/la: ↑21 jun 2025, 11:15Sretno turda. Cim udje na mala vrata velike su mogucnosti da iznenadi. Do kraja godine znaci turda, paskalev, gojkovic, mujkic.
Zar nije Gojković dostupan u oktobru?keli je napisao/la: ↑21 jun 2025, 11:16Gojkovic tek od proljecaErosViverosViv je napisao/la: ↑21 jun 2025, 11:15Sretno turda. Cim udje na mala vrata velike su mogucnosti da iznenadi. Do kraja godine znaci turda, paskalev, gojkovic, mujkic.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Od zimskih priprema 100%
Ubjeđen sam da će novi golman doći do kraja mjeseca. Nemam ništa protiv Rockova, ali mislim da će doći novi
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Antikloc, benko21, BordoArmy88, bosnas_, Dave, enzo1, fera, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Hamagara, HordasFks, HyperOS, insimadop, johntravolta123, laznokrilo, MokraKifla, mosarajvosa83, Pena, Posejdon, ronaldo99, Seipronto, Suki46, Tatamata1946, Vanja8, Zeko87 i 200 gostiju.