FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nisam insider Ali znam Asmira licno I porodicu I pricu oko prelaska. Pregovaralo se, pregovara, uslovi koji su ponudjeni su vanserijski. Jedina dilema JE kod Asmira zbog porodice I udaljenosti. Ali mozemo biti ponosni na cinjenicu da moxemo I pregovarati sa takvim golmanom. Iskreno ja mislim da nema nista od toga zbog gore navedenih razloga Ali znam da bi moj rhm Stari bio preponosan da ga vidi u dresu Sarajeva jer ga JE znao od rodjenja
.. jer Stari je volio Sarajevo...
-
- Kontakt:
Ma nista od Asmira kakav transfermarkt
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Šta vrištite
pito ja Begovićevu kćerku na tiktoku ima li išta od ovoga, ona mi lajkala komentar samo... strah je priznat da ima
pito ja Begovićevu kćerku na tiktoku ima li išta od ovoga, ona mi lajkala komentar samo... strah je priznat da ima
Zadnja izmjena: juka55, dana/u 11 jun 2025, 12:40, ukupno mijenjano 1 put.
SARAJEVO SIAMO NOI <3
-
- Kontakt:
Iskreno ovo bi bilo top! Znamo li ima li jos kakvih imena, imamo li kakve informacije o novim igracima?
I kod BegovicaMaroonBjelave je napisao/la: ↑10 jun 2025, 22:16Doduše, kod tebe utorak samo što je nastupioosam je napisao/la: ↑10 jun 2025, 21:37Imam dojavu za utorakMaroonBjelave je napisao/la: ↑10 jun 2025, 20:53
Tobe, ti se ko Petar Grašo svezao tog utorka. Haj što si se ti svezao, nego si i mene vezao za telefon, pa silujem ovaj refresh, što bi rekla mlađarija.![]()
![]()

-
- Kontakt:
Vala nikakve to logike nema ako je razlog samo udaljenost,igrao u Njemačkoj,Engleskoj ili BiH isti džavo svejedno mu je letit na drugi kontinent.HZSydney je napisao/la: ↑11 jun 2025, 12:02Nisam insider Ali znam Asmira licno I porodicu I pricu oko prelaska. Pregovaralo se, pregovara, uslovi koji su ponudjeni su vanserijski. Jedina dilema JE kod Asmira zbog porodice I udaljenosti. Ali mozemo biti ponosni na cinjenicu da moxemo I pregovarati sa takvim golmanom. Iskreno ja mislim da nema nista od toga zbog gore navedenih razloga Ali znam da bi moj rhm Stari bio preponosan da ga vidi u dresu Sarajeva jer ga JE znao od rodjenja
Mene samo fasciniraju svake godine iste stvari od birvaktile Bečiraja,Misimovića,Hajrovića,Prevljaka sada Begovića i Pjanića i uvijek ista priča, budite sretni vidi skim se pregovara i kao zamjene ulete Cmiljanići ,Kramari,Butići,sad će ovaj Zelenika ili tako neko.
Podsjeti me ovo s Begom na onaj Zoranov intervju prošle sezone kad su ga pitali za 87% Koljića pa on reče: "87% da hoće a 100% da neće"
U svakom slučaju golemo je što je uopće razmatrana naša ponuda. Bega je sila, kako golmanska tako i ljudska i što se mene tiče bujrum mu je i sad i za 10 godina.

U svakom slučaju golemo je što je uopće razmatrana naša ponuda. Bega je sila, kako golmanska tako i ljudska i što se mene tiče bujrum mu je i sad i za 10 godina.
Begović je autoritet u ekipi kao i Pjanić, bila bi velika stvar za bh nogomet dovesti ih, uz njih dvojicu dovesti dobrog napadača/krilo i stopera, pa da se napadne konačno rezultat u svim takmičenjima..
-
- Kontakt:
licno bi ga doveo jer je pljuvao po VIci i ostaloj bagriGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 jun 2025, 11:42Ibišević napušta New York City, treba vidjeti ako je zainteresovan za neku poziciju u klubu.
Ma da iskreno, teško. Vjerujem da će imati boljih ponuda.
A šta je sa kapitalcima tipa Benko ili Stojčev? 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
stojcev povratnik

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Sretno ti bilo Zorane u Saudiji i hvala za sve, ako prihvatiš, ako ne onda se uhvati ozbiljnog posla i mani se nabijanja lopte, preskakanja veznog reda i eksperimetisanja u važnim utakmicama.
Moze ali ako vec gledas na zaradu onda bolje zaradjivati 50k kod nas nego 150 tamo.EastMadness je napisao/la: ↑11 jun 2025, 11:38Begovic komotno moze braniti u ekipama u championshipu gdje su plate vece 3x nego kod nas
Begović bi bio prava bomba, ali nisam siguran koliko se može vjerovati transfermarktu 

Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
Ko te nije volio nije ni obolio...
Volio bi ti da ode a ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Novi trener ce u Anesu prepoznati Wirtza

Nadaj se ti paša moj ali od toga nema ništa. ZZ je šef stručnog štaba i sezonu pred nama, a dat će Bog i još mnogo sezona
SARAJEVO SIAMO NOI <3

Ja Sam samo prenio moje utiske iz konverzacije na telefon prije par Dana sa osobom koja je vrlo bliska Asmira. Logika ili ne, njemu je 38 I vec preko 20 godina je u striktnom rezimu a znamo svi da JE profesionalac Tako da razumijem zelju da bude blizu porodice...mislim da se zadnjih par godina ne mozemo zaliti na imena koja dovodimo, od Vrancica do Gojkovica a sad koliko su opravdali dalo bi se komentarisat..pozdravSamoDaKazeem je napisao/la: ↑11 jun 2025, 12:42Vala nikakve to logike nema ako je razlog samo udaljenost,igrao u Njemačkoj,Engleskoj ili BiH isti džavo svejedno mu je letit na drugi kontinent.HZSydney je napisao/la: ↑11 jun 2025, 12:02Nisam insider Ali znam Asmira licno I porodicu I pricu oko prelaska. Pregovaralo se, pregovara, uslovi koji su ponudjeni su vanserijski. Jedina dilema JE kod Asmira zbog porodice I udaljenosti. Ali mozemo biti ponosni na cinjenicu da moxemo I pregovarati sa takvim golmanom. Iskreno ja mislim da nema nista od toga zbog gore navedenih razloga Ali znam da bi moj rhm Stari bio preponosan da ga vidi u dresu Sarajeva jer ga JE znao od rodjenja
Mene samo fasciniraju svake godine iste stvari od birvaktile Bečiraja,Misimovića,Hajrovića,Prevljaka sada Begovića i Pjanića i uvijek ista priča, budite sretni vidi skim se pregovara i kao zamjene ulete Cmiljanići ,Kramari,Butići,sad će ovaj Zelenika ili tako neko.
.. jer Stari je volio Sarajevo...
Gdje je i sta radi modni guru izet hajrovic?
Ma izoni je legenda bh fudbala, lik nas je onom golcinom u slovackoj odveo do najveceg uspjeha
Jedino cega hanuma do prosjackog stapa dovesti

Jedino cega hanuma do prosjackog stapa dovesti

Trenutno korisnika/ca: bosnas_, ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], Kyle88 i 79 gostiju.