RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Titova-Juga
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Titova-Juga » 17 apr 2011, 15:02

nem73 je napisao/la:e to bi bilo to, sezona je za nas gotova. 8-)

uz malo sreće i po receptu snalažljivosti susjeda nam, mogli bi se i mi evrope dokopati.
uz sve domaće i par sređeni na strani,
ništa više nije ne realno! :mrgreen:

Ne daj Boze da ih sredujemo, i ako jesmo do sada ijednu, stidim se kao vjerni navijac Crvenog kluba svake od istih.
Forza Velez, samo posteno !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

r0djeni
Kontakt:

Post Postao/la r0djeni » 17 apr 2011, 15:40

Titova-Juga je napisao/la:
nem73 je napisao/la:e to bi bilo to, sezona je za nas gotova. 8-)

uz malo sreće i po receptu snalažljivosti susjeda nam, mogli bi se i mi evrope dokopati.
uz sve domaće i par sređeni na strani,
ništa više nije ne realno! :mrgreen:

Ne daj Boze da ih sredujemo, i ako jesmo do sada ijednu, stidim se kao vjerni navijac Crvenog kluba svake od istih.
Forza Velez, samo posteno !

Brate zbog tog istog sredivanja Velež nije osvojio nijednu titulu u tvojoj jugi, zbog tog istog sredivanja razna sela su se okitila sampionskom krunom....svi znaju ko kupuje i sreduje utakmice i niko ne snosi posljedice..

Hocu konacno rezultate...izlazak u evropu sljedece pa onda lagano titula il kup...

I da, boli me briga kako! 8-)

a postenje u ovoj drzavi :lol: :lol: :lol: :lol:

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 apr 2011, 15:42

Svi mi imamo svoje misljenje. Nije moja, nego nasa Juga :) Nisam je ja osnovao, hvala sto mi dajes taj nezasluzeni kreditibiltet.

Radije bi da ispadnemo u trecu ligu vec neposteno da osvojimo, bez obzira na druge.
Ako komsija skoci sa mostarke, ne moram ga i ja pratit.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

r0djeni
Kontakt:

Post Postao/la r0djeni » 17 apr 2011, 15:44

A hoces li ti vratiti Velež iz te trece lige?

Najvise mrzim ovako razmisljanje nek ispane, ides li ti redovno na utakmice?

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 apr 2011, 15:46

r0djeni je napisao/la:A hoces li ti vratiti Velež iz te trece lige?

Ja sam za postenje prije svega, muka mi je od lopovluka i sranja makar i po cijenu najdrazeg kluba.
Obraz je tata :!:

Idem.

Smrt nacionalizmu !!

r0djeni
Kontakt:

Post Postao/la r0djeni » 17 apr 2011, 15:48

r0djeni je napisao/la:A hoces li ti vratiti Velež iz te trece lige?

Ja sam za postenje prije svega, muka mi je od lopovluka i sranja makar i po cijenu najdrazeg kluba.
Obraz je tata :!:

Idem.

I najsvjetliji se obraz uprlja u malo blata ;)

Tuzno al tako je!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 apr 2011, 15:49

Kako god, pokusavam da se drzim toga kako sam odgojen.
Kamo srece pa ce doci vrijeme kada cemo se svi jedni drugima prilagodjavati i natjecati u postenju a ne lopovluku.

Smrt nacionalizmu !!

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 17 apr 2011, 15:51

Titova-Juga je napisao/la:Svi mi imamo svoje misljenje. Nije moja, nego nasa Juga :) Nisam je ja osnovao, hvala sto mi dajes taj nezasluzeni kreditibiltet.

Radije bi da ispadnemo u trecu ligu vec neposteno da osvojimo, bez obzira na druge.
Ako komsija skoci sa mostarke, ne moram ga i ja pratit.
Jes bio jucer na utakmici i gledo utakmicu hoces reci da je ono jucer kupljeno cccc pa ako se nako kupuju utakmice kako se onda posteno dobiju ja neznam odakle vise te gluposti o kupovinama bodova odsad koju god Velez dobije znaci kupljena je smijesno :roll: .
Samo jedan klub Velež Mostar

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 apr 2011, 15:54

Adnel je napisao/la:
Jes bio jucer na utakmici i gledo utakmicu hoces reci da je ono jucer kupljeno cccc pa ako se nako kupuju utakmice kako se onda posteno dobiju ja neznam odakle vise te gluposti o kupovinama bodova odsad koju god Velez dobije znaci kupljena je smijesno :roll: .

Ja zaista ne vidim gdje si ti vidio da sam ja napisao da je Velez jucer kupio utakmicu ?!
Predlazem da procitas upis/e ponovo.

Smrt nacionalizmu !!

r0djeni
Kontakt:

Post Postao/la r0djeni » 17 apr 2011, 15:55

Titova-Juga je napisao/la:Kako god, pokusavam da se drzim toga kako sam odgojen.
Kamo srece pa ce doci vrijeme kada cemo se svi jedni drugima prilagodjavati i natjecati u postenju a ne lopovluku.
Brate svi smo mi isto odgojeni, nevjerujem da je neko od nasih roditelja govorio idite kradite, lomite, palite...

Mozda jesu neki ono tamo :arrow: :lol: :lol: :lol:

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 apr 2011, 15:59

r0djeni je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Kako god, pokusavam da se drzim toga kako sam odgojen.
Brate svi smo mi isto odgojeni, nevjerujem da je neko od nasih roditelja govorio idite kradite, lomite, palite...

Nisi me razumio izgleda.

Smrt nacionalizmu !!

r0djeni
Kontakt:

Post Postao/la r0djeni » 17 apr 2011, 16:01

r0djeni je napisao/la:

Nisi me razumio izgleda.
MA razumio sam ja bola, nego neda mi se filozofirati

Nije do nas da brinemo o postenju, moje je da idem na utakmice, navijam, da ucestujem u akcijama i to je to 8-)

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 apr 2011, 16:04

r0djeni je napisao/la:
MA razumio sam ja bola, nego neda mi se filozofirati

Nije do nas da brinemo o postenju, moje je da idem na utakmice, navijam, da ucestujem u akcijama i to je to 8-)

Nema tu filozofije, ne volim lopovluk u bilo kojem smislu, ni po vlastiti rizik.
Navijam i ja bez obzira na sve, ali mi ne bi bilo drago otici na utakmicu znajuci da cemo je dobiti,
iako to jos nisam iskusio sa Velezom, (bilo je mahalski prica i to).
Sjecam se samo dobrog navlacenja protiv Celika kuci prije par sezona, i tu mi je krivo bilo jer smo imali 5 puta bolji tim i mogli smo ih i bez navlacenja razvalit ali eto.

Smrt nacionalizmu !!

r0djeni
Kontakt:

Post Postao/la r0djeni » 17 apr 2011, 16:11

OK :!: :mrgreen:

LOPATA
Kontakt:

Post Postao/la LOPATA » 17 apr 2011, 16:40

Brato, možda bi i kupili da ima para haha. Zezam se, ja koliko znam do sada u ovoj sezoni nije bilo ništa kupljeno hvala Bogu :D
Sretno Abidal :´(

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 17 apr 2011, 17:05

Znas li je li bilo ista prodato, ako nista? :mrgreen:

Kako ste dosadni :lol:

:P
Support Velez, It's logical! ★

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 17 apr 2011, 17:57

kaka crna kupovina ljudi!
pa da nas ismijava sav svijet, kao susjede. :D :oops:

ne biti u njihovoj koži - NEPROCJENJIVO. :mrgreen: :lol:
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 17 apr 2011, 19:59

Ova sezona je pri kraju..nekako smo se iskoprcali. Drago mi je da to nije na nekakav prljav nacin kao sto to neki rade, pa da iduce godine uzdignute glave idemo na gostovanja.
Valja se vec pripremat za iducu sezonu..nadam se da ce se situacija u klubu stabilizirat.
Tesko mi pada kada cujem da su mladji uzrasti lose odigrali. Valja i tu nesto mjenjat.Traje to vec dugo.
Ona nasa livada kako je neki od milja zovu, poprima izgled pravo lijepog stadiona i vec je medju lijepsim stadionima u bih. Najsmjesnije je kada nam tu livadu nabijaju na znanje oni koji i nemaju stadion, ili igraju na tudjem..itd.
Hoce li mrkva igrati i iducu sezonu?Ima li ko nekih nagadjanja..pucajte :)
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

komrad
Kontakt:

Post Postao/la komrad » 17 apr 2011, 20:04

MOZAK je napisao/la:Ova sezona je pri kraju..nekako smo se iskoprcali. Drago mi je da to nije na nekakav prljav nacin kao sto to neki rade, pa da iduce godine uzdignute glave idemo na gostovanja.
Valja se vec pripremat za iducu sezonu..nadam se da ce se situacija u klubu stabilizirat.
Tesko mi pada kada cujem da su mladji uzrasti lose odigrali. Valja i tu nesto mjenjat.Traje to vec dugo.
Ona nasa livada kako je neki od milja zovu, poprima izgled pravo lijepog stadiona i vec je medju lijepsim stadionima u bih. Najsmjesnije je kada nam tu livadu nabijaju na znanje oni koji i nemaju stadion, ili igraju na tudjem..itd.
Hoce li mrkva igrati i iducu sezonu?Ima li ko nekih nagadjanja..pucajte :)
Ova dva prva boldana su "podla" :lol:
Pozdravi mi Mrkvu ljudinu i pol,jedan od najvecih boraca za vas klub!

PS: Mogli ste i vi onako kao mi danas proslavit rodjendan,ja stvarno ne znam sto vam,izadjite malo iz kuca,30 ljudi za 30 godina,sramota za jedan veliki gigantski klub da mu tako okrente ledja!

Pozdrav komsije,sretno u nastavku,jel i vi imate ambicije za evropu ko ovi nasi?! :lol: :lol: :lol:
Prvi predsjednik Veleža bio je Anđelko Vlaho a rivali su bile mahalske ekipe. Nakon sticanja iskustva, ukrstila su se koplja i sa mjesnim rivalima Jugoslovenski spo. klub; HŠK Zrinjski i SK Vardar), i većinom su te utakmice završavale visokim porazima.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 apr 2011, 20:12

komrad je napisao/la:
Ova dva prva boldana su "podla" :lol:
Pozdravi mi Mrkvu ljudinu i pol,jedan od najvecih boraca za vas klub!

PS: Mogli ste i vi onako kao mi danas proslavit rodjendan,ja stvarno ne znam sto vam,izadjite malo iz kuca,30 ljudi za 30 godina,sramota za jedan veliki gigantski klub da mu tako okrente ledja!

Pozdrav komsije,sretno u nastavku,jel i vi imate ambicije za evropu ko ovi nasi?! :lol: :lol: :lol:

Dzaba tebi upozoravanja admina za provokacije, ti i dalje po svom... :roll:

Smrt nacionalizmu !!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.