RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

komrad
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la komrad » 17 apr 2011, 20:22

Titova-Juga je napisao/la:
komrad je napisao/la:
Ova dva prva boldana su "podla" :lol:
Pozdravi mi Mrkvu ljudinu i pol,jedan od najvecih boraca za vas klub!

PS: Mogli ste i vi onako kao mi danas proslavit rodjendan,ja stvarno ne znam sto vam,izadjite malo iz kuca,30 ljudi za 30 godina,sramota za jedan veliki gigantski klub da mu tako okrente ledja!

Pozdrav komsije,sretno u nastavku,jel i vi imate ambicije za evropu ko ovi nasi?! :lol: :lol: :lol:

Dzaba tebi upozoravanja admina za provokacije, ti i dalje po svom... :roll:
Dobro sto sam slagao,proslava vam je bila nakaradna do bola!
Nije provokacija,Mrkvu znam osobno,a njegova zivotna prica i tragedija sa sinom je nesto sto covjeka cini covjekom,njegov pogled u nebo i posvecivanje gola svom sinu je cin koji izaziva duboke i emotivne osjecaje!
Prvi predsjednik Veleža bio je Anđelko Vlaho a rivali su bile mahalske ekipe. Nakon sticanja iskustva, ukrstila su se koplja i sa mjesnim rivalima Jugoslovenski spo. klub; HŠK Zrinjski i SK Vardar), i većinom su te utakmice završavale visokim porazima.

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 17 apr 2011, 20:27

komrad je napisao/la:
komrad je napisao/la:

PS: Mogli ste i vi onako kao mi danas proslavit rodjendan,ja stvarno ne znam sto vam,izadjite malo iz kuca,30 ljudi za 30 godina,sramota za jedan veliki gigantski klub da mu tako okrente ledja!

Pozdrav komsije,sretno u nastavku,jel i vi imate ambicije za evropu ko ovi nasi?! :lol: :lol: :lol:

Nije provokacija,Mrkvu znam osobno,a njegova zivotna prica i tragedija sa sinom je nesto sto covjeka cini covjekom,njegov pogled u nebo i posvecivanje gola svom sinu je cin koji izaziva duboke i emotivne osjecaje!
Ti ko pjan plota, svezo se...
Ok, jadna nam je bila proslava, i sta sad..et, pobjedio si , a sad razligu.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 17 apr 2011, 20:46

komrad je napisao/la:
komrad je napisao/la:

Ti onaj bivsi forumas sto je imao Gretu na avataru! Ma ti si stari provokator :mrgreen: a vjerovatno si se i prepoznao u onom videu, kako dajes zakletvu da ces vjecno navijati za Rodjene, pa ti sad krivo :roll:

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 17 apr 2011, 20:47

[youtube][/youtube]
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 17 apr 2011, 20:51

Moram čestitati i Rođenim na pobjedi. Vidite li da nam čitava Bosna zavidi??? ČITAVA! Ne samo nama nego i svima nama i mostarskim nogometašima i mostarskim fudbalerima. Imamo najjači klinički centar u BiH, a uskoro i najjači sportski savez (mislim na sportski savez Grada Mostara). Lijepo je danas biti Mostarac! Još samo kino i bit ćemo savršen grad. Samo naprijed, jako i neprikosnoveno uz dosta pozitivne energije. I drago mi je da se upravo u našem gradu otvara središnji ured Udruge Premijerligaša.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 17 apr 2011, 20:55

Chelsea_CBH je napisao/la:Moram čestitati i Rođenim na pobjedi. Vidite li da nam čitava Bosna zavidi??? ČITAVA! Ne samo nama nego i svima nama i mostarskim nogometašima i mostarskim fudbalerima. Imamo najjači klinički centar u BiH, a uskoro i najjači sportski savez (mislim na sportski savez Grada Mostara). Lijepo je danas biti Mostarac! Još samo kino i bit ćemo savršen grad. Samo naprijed, jako i neprikosnoveno uz dosta pozitivne energije. I drago mi je da se upravo u našem gradu otvara središnji ured Udruge Premijerligaša.
:lol: :lol: :lol: Dobar, dobar vic

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 17 apr 2011, 21:07

Misli li iko stati u kraj ovom komradu ? Ccc.
Who dares, wins !

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 17 apr 2011, 21:10

NeToBoLa je napisao/la:Misli li iko stati u kraj ovom komradu ? Ccc.
Ija se pitam :roll:
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 17 apr 2011, 21:12

Giallorossi je napisao/la:
NeToBoLa je napisao/la:Misli li iko stati u kraj ovom komradu ? Ccc.
Ija se pitam :roll:
Staće ...sam sebi :mrgreen:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 17 apr 2011, 21:33

Još jednom čestitke za pobjedu. Ova sezona, koja je još u toku, bila je dosta turbulentna. Nevjerovatno je da smo izgubili kući 14 bodova, a s druge strane u gostima uzeli 8. Valjda se neće ponoviti.

Nego da li uprava već pravi planove za naredne sezone, valjda bi se nešto trebalo valjati iza brda. Po meni najbolji igrač veleža ove sezone je, nek se niko ne ljuti, a to je Ivetić.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 17 apr 2011, 21:48

Chelsea_CBH je napisao/la:Moram čestitati i Rođenim na pobjedi. Vidite li da nam čitava Bosna zavidi??? ČITAVA! Ne samo nama nego i svima nama i mostarskim nogometašima i mostarskim fudbalerima. Imamo najjači klinički centar u BiH, a uskoro i najjači sportski savez (mislim na sportski savez Grada Mostara). Lijepo je danas biti Mostarac! Još samo kino i bit ćemo savršen grad. Samo naprijed, jako i neprikosnoveno uz dosta pozitivne energije. I drago mi je da se upravo u našem gradu otvara središnji ured Udruge Premijerligaša.
Za sportski savez mostara sam čuo da je to jedna od institucija koja je ujedinjena, to je za pohvalu, dalje ne mislim baš da zavide, znaš i sam da je i u onoj državi postojao rivalitet mostara s drugim gradovima, a za udruženje premijerligaša kako kažeš će biti ipak u mostaru, a kada će se formirati?

Rodjeni_BRato
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni_BRato » 17 apr 2011, 22:03

dobro je travnik proso, da nije bilo retardiranih sudija ko zna mozda bi bilo 5-0 :D

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 17 apr 2011, 22:11

Nadam se da ljudi koji se imalo pitaju u Velezu znaju sta treba da se uradi na ljeto sa ekipom i citavim klubom kako se ne bi doveli u situaciju u kakvoj smo bili zimus.
Posto sam dobar prijatelj sa nekoliko igraca,svi su misljenja da Đonko treba da ode iz kluba jer kako kazu,taj covijek nema ama bas blage veze da poslom koji obavlja.Nadam se da ce Niksic i kompanija da urade nesto po tom pitanju jer,iskoprcali smo se ovu sezonu i treba biti realan i reci da dobro igramo,borbeno,kao sto to trazi publika od igraca ali ne smije biti negativne energije unutar kluba i administracije jer to dovodi do kolapsa.Ako Đonko ne zna da radi svoj posao onda mu se fino zahvalit i trazit da neko drugi bude direktor.
Milsim da ce vecina ekipe,ili vecina koja igra u prvoj postavi ostat i uz par pojacanja mozemo biti medju 6 ekipa a Ivetic je jedan od boljih u Velezu ove sezone ali ako cemo realno...ko je bio dobar prvu polusezonu?NIKO i mislim da ocjene trebamo davat za drugi dio sezone a ima tu igraca koje treba pohvalit.Nadam se stabilnom i napokon,dobro organizovanom Velezu i nadam se da ce ubuduce da bude vise navijaca jer jadno je kad vidim da na stadionu bude oko 300 ljudi a iza gola 100-tinjak.
Stdion kakav god da je,nas je a sve vise lici na fini mali objekat sa kojim cemo se ponosit

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 17 apr 2011, 23:30

Sta je sa Perom i Hadzijom znali neko koliko ce biti van pogona ???'
Samo jedan klub Velež Mostar

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 17 apr 2011, 23:31

cunami je napisao/la:Nadam se da ljudi koji se imalo pitaju u Velezu znaju sta treba da se uradi na ljeto sa ekipom i citavim klubom kako se ne bi doveli u situaciju u kakvoj smo bili zimus.
Posto sam dobar prijatelj sa nekoliko igraca,svi su misljenja da Đonko treba da ode iz kluba jer kako kazu,taj covijek nema ama bas blage veze da poslom koji obavlja.Nadam se da ce Niksic i kompanija da urade nesto po tom pitanju jer,iskoprcali smo se ovu sezonu i treba biti realan i reci da dobro igramo,borbeno,kao sto to trazi publika od igraca ali ne smije biti negativne energije unutar kluba i administracije jer to dovodi do kolapsa.Ako Đonko ne zna da radi svoj posao onda mu se fino zahvalit i trazit da neko drugi bude direktor.
Milsim da ce vecina ekipe,ili vecina koja igra u prvoj postavi ostat i uz par pojacanja mozemo biti medju 6 ekipa a Ivetic je jedan od boljih u Velezu ove sezone ali ako cemo realno...ko je bio dobar prvu polusezonu?NIKO i mislim da ocjene trebamo davat za drugi dio sezone a ima tu igraca koje treba pohvalit.Nadam se stabilnom i napokon,dobro organizovanom Velezu i nadam se da ce ubuduce da bude vise navijaca jer jadno je kad vidim da na stadionu bude oko 300 ljudi a iza gola 100-tinjak.
Stdion kakav god da je,nas je a sve vise lici na fini mali objekat sa kojim cemo se ponosit
Slažem se, a umjesto Đonka, postaviti nekog sportistu, bivšeg veležovca. Da još dodam, da mi je jako drago što dobivamo stadiončić, koji će biti u našem vlasništvu. Samo ne znam hoće li na kraju sezone, se nastaviti radovi?

brato brato
Kontakt:

Post Postao/la brato brato » 17 apr 2011, 23:33

cestitam rodjenima na pobjedii jos jednom ..
zna li iko koliko ugovora ima ivetic , kazazic .. ? cujem da bi se mogao na stadionu pravit tunel za igrace za ulaz u svlacionicu i jos par sitnih stvari .. uz 1-2 fina pojacanja mogli bi bit fina ekipa ..pozz
RA'81

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 17 apr 2011, 23:44

[quote="brato brato"]cestitam rodjenima na pobjedii jos jednom ..
zna li iko koliko ugovora ima ivetic , kazazic .. ? cujem da bi se mogao na stadionu pravit tunel za igrace za ulaz u svlacionicu i jos par sitnih stvari .. uz 1-2 fina pojacanja mogli bi bit fina ekipa ..pozz

Evo postavio sam sliku, čovjeka koji je donio olimpijadu u BiH, on je bio pravi bosanac i hercegovac. Ako je to tačno da će se raditi nove stvari na stadionu, licenca za nastupe u evropi, mogla bi se dobiti ubrzo.

Rodjeni_BRato
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni_BRato » 18 apr 2011, 02:36

Samo jedan klub samo jedan grad VELEZ MOSTAR

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 18 apr 2011, 14:48

Ja koliko znam,vecini istice ugovor na kraju sezone.Kazazicu,Iveticu,Zaimovicu,Mrkvi,Kodri,Hadziji,Stokicu,Okicu isticu ugovori,Gancev i Rovcanin su na posudbi i njima istice posudba tako da vecini ekipe isticu ugovori,posudbe i sl.stvari i uprava ce imat vrlo zahtjevan posao jer treba sacuvat ovu okosnicu tima i uz 2-3 igraca mislim da mozemo igrat zapazenu ulogu u ligi a volio bi da se radovi na stadionu nastave i da se doradi jos nekoliko stvari pa da stadion lici bas na stadion ali i ovako je medju ljepsim u drzavi.Nesto vece nam ne treba i uz male dorade mislim da ce biti medju ljepsim

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 18 apr 2011, 14:49

Ma zar postoji u nasem klubu rijec UGOVOR ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.