FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
hocemo li M.M. ili A.B. treba da se odlucimo, na kraju ce E.R. da brani europu 
-
- Kontakt:
Pregovara se dugo s njim
Iskreno se nadam da je tacno to sto se prica da je zavrsen i da ce se brzo prikljuciti ekipi
Iskreno se nadam da je tacno to sto se prica da je zavrsen i da ce se brzo prikljuciti ekipi
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Čekamo da oslobođenje objavi da je završen. 

Pored golmana treba nam i dobro krilo i zamjena za Pavičića i to je to
-
- Kontakt:
Ne smijemo sa E.R. uci kao prvim golmanom, vidjeli ste sta se desilo prosle sezone. Kad je Roga stao na gol prestali smo primati kroz usi.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- muhamedhulk
- Kontakt:
Begovic jedino moze doci u paketu sa familijom. A zena mu je nedavno pocela da predstavlja BiH oko tih konja.
Nadam se da ce ovdje nastaviti raditi sa konjima a mi sa Begom.
Nadam se da ce ovdje nastaviti raditi sa konjima a mi sa Begom.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Na Klixu ispod objave za Marića neko napisao da će večeras potpisati za nas.
Mislim da je ovo najbolja opcija za golmansku poziciju. Slobodan, htio je u Hajduk ali izgleda da to propada jer novi trener ima drugu želju. Vjerovatno je skuplja investicija, ali za nas je golman skoro pa najvažniji igrač u timu.
Dosad se pokazalo da smo bolje prolaziili sa nepoznatim i jeftinijim igračima.bvsic je napisao/la: ↑21 jun 2025, 17:32Jovic, Djordjevic, Bubanja, Mujkic, Gojkovic, Gulisa, Turkesmoreno123 je napisao/la: ↑21 jun 2025, 17:29Hocemo iskorak u Evropi i da budemo prvaci a dovodimo nekakvog Rumuna iz (ispod) prosjecne rumunske ekipe... Valjda bi igrao za repku do sad ili za jaci klub iz Rumunije da je neki kvalitet. Jos ga klub predstavio ko da smo doveli De Lighta. Ili onaj Mamas, satro reprezentativac Kipra covjek uopste ne igra za njihovu repku. Eto daj Boze da budem u krivu ali do sada su se uvijek igraci ovakvih karijera pokazivali kao.promasaji koji su brzo napustali klub. Jbote led imamo dva investitora i opet se libe dati pare ozbiljnim i dokazanim igracima kojih ima na trzistu i koji bi za dobre pare sigurno dosli igrati.
Svi iz liga petice dosli
Uvjerljivo najbolji golman lige
Dze su pojacanja
-
- Kontakt:
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Achraf El Bouchataoui novi igrač navodno
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Achraf El Bouchataoui novi je fudbaler FK Sarajevo, saznaje Sport Centar. Holandsko-marokanski veznjak stiže kao pojačanje za sredinu terena Bordo tima, a iza sebe ima bogato iskustvo igranja u renomiranim evropskim klubovima.
Ponikao je u akademiji Feyenoorda, gdje je proveo sve od omladinski kategorija, pa do prvi minuta za seniorski tim. Kasnije je nastupao i za Dordrecht, RKC Waalwijk, belgijski Deinze, te u posljednje vrijeme za FC Eindhoven.
El Bouchataoui je u mlađim kategorijama nosio dres reprezentacije Holandije (od U-15 do U-18), gdje je važio za jednog od najtalentovanijih veznjaka svoje generacije.
Poznat je po svojoj lucidnosti, tehničkoj spremi i sposobnosti da igra na više pozicija u veznom redu, što ga čini izuzetno korisnim pojačanjem za Sarajevo uoči nove sezone.
Njegov dolazak na Koševo još nije službeno potvrđen od strane kluba, ali kako saznaje Sport Centar, svi detalji su dogovoreni i zvanična potvrda se očekuje uskoro.
Ponikao je u akademiji Feyenoorda, gdje je proveo sve od omladinski kategorija, pa do prvi minuta za seniorski tim. Kasnije je nastupao i za Dordrecht, RKC Waalwijk, belgijski Deinze, te u posljednje vrijeme za FC Eindhoven.
El Bouchataoui je u mlađim kategorijama nosio dres reprezentacije Holandije (od U-15 do U-18), gdje je važio za jednog od najtalentovanijih veznjaka svoje generacije.
Poznat je po svojoj lucidnosti, tehničkoj spremi i sposobnosti da igra na više pozicija u veznom redu, što ga čini izuzetno korisnim pojačanjem za Sarajevo uoči nove sezone.
Njegov dolazak na Koševo još nije službeno potvrđen od strane kluba, ali kako saznaje Sport Centar, svi detalji su dogovoreni i zvanična potvrda se očekuje uskoro.
Ovaj ako dođe je dobar vezni.
Ja pojma nemam odakle više vade ove igrače, ali ovaj bi mogo bit dobar 

Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
Ko te nije volio nije ni obolio...
- luckystrike
- Kontakt:
To je taj, lucidni veznjak, još musliman 

- ErosViverosViv
- Kontakt:
Kako ce biti prihvacen u timu

-
- Kontakt:
Šta podrazumjevaš sa tim "dokazani igrač"?moreno123 je napisao/la: ↑21 jun 2025, 17:29Hocemo iskorak u Evropi i da budemo prvaci a dovodimo nekakvog Rumuna iz (ispod) prosjecne rumunske ekipe... Valjda bi igrao za repku do sad ili za jaci klub iz Rumunije da je neki kvalitet. Jos ga klub predstavio ko da smo doveli De Lighta. Ili onaj Mamas, satro reprezentativac Kipra covjek uopste ne igra za njihovu repku. Eto daj Boze da budem u krivu ali do sada su se uvijek igraci ovakvih karijera pokazivali kao.promasaji koji su brzo napustali klub. Jbote led imamo dva investitora i opet se libe dati pare ozbiljnim i dokazanim igracima kojih ima na trzistu i koji bi za dobre pare sigurno dosli igrati.
Dokazani igrač ode dalje druze, u jaču ligu, mi možemo dovoditi ili one koji stagniraju, traže formu ili one nedokazane odnosno "potencijalno će bit dobar igrač" kao što si gulija ili viverosa doveo sa predpostavkom nekog skauta da će bit 'dobar" ograč. Kad to shvatiš, shvatit ćeš zašto ne dovodimo jako moćne igrače.
Nije igrao od marta a prije toga redovno najbolji. Dobro da ga pregledaju na ljekarskom. 

Trenutno korisnika/ca: budzak, Burberry46, hajroooooo, Haksss, johntravolta123, makron, nedimmmm1337, NeSamSafetee, PapakIzSa, perodeformero, Posejdon, riki46, Rule_hz, samirr i 161 gost.