Riquelme1921 je napisao/la: ↑22 jun 2025, 15:30
Pa eto hajd Ćorić je retardiran ne daje šansu mladima ali sad vam je ovo dokaz. Adžem jeste koristio mlade snage u prethodnim mandatima ali to su bili megatalenti. Ne može on sada ubaciti Šemdina, Kolića, Babaluka nikako. Jednostavno kod nekih igrača se vidjelo da raznose svoj uzrast u juniorima ali ovi naši se ni sa svojim uzrastom ne mogu boriti a da ne pričamo o seniorskom fudbalu koji je drugi sport.
Ti opet o Denisu

Za pocetak, niko nema haman nikakvih minuta pod Denisom, odnosno jako malo i neredovno su igrali, 0 mladih igraca je promovisao, bukvalno je tako. Jaber je vec igrao, Sabic i Foco minute na kapaljku i to u ritmu koji bi izbacio starije igrace iz forme, a kamoli juniore. Lausevic se sada ljuti bas zbog Corica i njegovih akrobacija.
Znaci imao je s kim da radi i sta se desilo sa Sabicem, Focom i Lausevicem ?
Da ti pomognem, nije mi mrsko. PL je u pitanju, bez kupa.
Lausevic, 5 od 14 tekmi igrao ( ono po minutu me racunam ), ukupno 178' i to bez kontinuiteta. Jednu igra pa nekoliko ne igra uopste. Nisam racunao period povrede i tekme kada je ovaj smijenjen.
Sabic, 14 od 31 tekme igrao ( sest tekmi sa 1 ili 2 minute ne racunam takodjer ), ukupno 823' ; Bacao ga po pozicijama ko da je Football Manager, a ne pravi fudbal. Bez minute na poziciji veznjaka, u ligi.
Foco, 5 od 32 tekme igrao ( dvije tekme od 1' i 3' ne racunam ), ukupno 101' seniorskog fudbala.
Znaci kada njih trojicu sastavis sto se tice minutaze opet dobijes smijesnu minutazu koja je nedovoljna da razvijes jednog, a kamoli tri igraca. I sta si postigao ? Nista , samo im uzeo godinu dana bezveze.
Da ne pricam o situaciji da je eventualno iskopao nekog Gojaka ili nesto slicno. Isto u rubrici nije se desilo.
Usput, imal kakvog posla za njega, bas me zanima gdje ce zavrsiti.