Ima i Šemdin ali koliko vidim ne računa se ni na jednog sljedeće sezone.
Btw, malo mi je čudno da se ne nije našlo mjesta na pripremama za najboljeg strijelca Omladinske lige. Je li tu već došlo do razlaza? Njemu već ističe ugovor.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ima i Šemdin ali koliko vidim ne računa se ni na jednog sljedeće sezone.
Da, po meni, Efendić i Šemdin bi, potencijalno gledajuci, mogli biti od koristi. Nadam se da nisu skroz otpisani, za njih je sada najbitnije da konstantno igraju, bilo gdje.
Slažem se, sa klupe nikad neće postati igrači ali nadao sam se da će bar jedan junior sa izlaznim godištem naći mjesto u Ljubuškom. Foču i Malika ne računam jer oni još mogu nastupati za U19.mavi je napisao/la: ↑22 jun 2025, 12:37Da, po meni, Efendić i Šemdin bi, potencijalno gledajuci, mogli biti od koristi. Nadam se da nisu skroz otpisani, za njih je sada najbitnije da konstantno igraju, bilo gdje.
Vidi, Gojak je super ali nije proizvod naše škole pa ga ne svrstavam ovdje a Efendić je sa Juniorima završio prošle godine.zeljovac21 je napisao/la: ↑22 jun 2025, 13:49Pa Gojak, Sabic je tu eventualno jos da je Efendic trebao krenuti ovo ostalo nije neka pljacka. Nije nikad iskljuceno da se neko prikljuci prvom timu.
QUARTERBACK je napisao/la: ↑19 jun 2025, 18:20nikako ne razumijem zasto bi i na jugu bili ostavljeni ovi prolazi ispod zdenki kad ih vec imas na sjeveru i valjda su oni dovoljni za vatrogasce i hitnu da imaju kuda proci pa nece stajati na 4 strane stadionaNoDi80 je napisao/la: ↑19 jun 2025, 16:07Ovako ce izgledati novi jug
Bice moderniji od sjevera
Zdenke su tu zbog spajanja tribina
Otprilike 15.301 ce biti kapacitet sa novim jugom
Klub planira u buducnosti novi teren, kamp i novi zapad
Zato se sad dovode mladi igracu poputim Ibrahima, Gojaka, Garcevica…
Plan je da raste ekonomija Zelje i da vrtimo ozbiljnije pare
Razvojem, prodajom igraca, ulaganjem u infrastukturu i tako dalje
gubimo bezveze i kapacitet a i radi estetike je bolje da je to tribina bez tih rupa ispod
Ti opet o DenisuRiquelme1921 je napisao/la: ↑22 jun 2025, 15:30Pa eto hajd Ćorić je retardiran ne daje šansu mladima ali sad vam je ovo dokaz. Adžem jeste koristio mlade snage u prethodnim mandatima ali to su bili megatalenti. Ne može on sada ubaciti Šemdina, Kolića, Babaluka nikako. Jednostavno kod nekih igrača se vidjelo da raznose svoj uzrast u juniorima ali ovi naši se ni sa svojim uzrastom ne mogu boriti a da ne pričamo o seniorskom fudbalu koji je drugi sport.
Pa kažem ti, Denis je retardiran ne daje šansu mladima. Ali što ih Adžem nije zvao na pripreme? Pa priča je da on daje šansu mladima najviše od svih. Kako je moguće da nije primjetio takve dijamante u OP...RatoborniMrmot je napisao/la: ↑22 jun 2025, 16:18Ti opet o DenisuRiquelme1921 je napisao/la: ↑22 jun 2025, 15:30Pa eto hajd Ćorić je retardiran ne daje šansu mladima ali sad vam je ovo dokaz. Adžem jeste koristio mlade snage u prethodnim mandatima ali to su bili megatalenti. Ne može on sada ubaciti Šemdina, Kolića, Babaluka nikako. Jednostavno kod nekih igrača se vidjelo da raznose svoj uzrast u juniorima ali ovi naši se ni sa svojim uzrastom ne mogu boriti a da ne pričamo o seniorskom fudbalu koji je drugi sport.Za pocetak, niko nema haman nikakvih minuta pod Denisom, odnosno jako malo i neredovno su igrali, 0 mladih igraca je promovisao, bukvalno je tako. Jaber je vec igrao, Sabic i Foco minute na kapaljku i to u ritmu koji bi izbacio starije igrace iz forme, a kamoli juniore. Lausevic se sada ljuti bas zbog Corica i njegovih akrobacija.
Znaci imao je s kim da radi i sta se desilo sa Sabicem, Focom i Lausevicem ?
Da ti pomognem, nije mi mrsko. PL je u pitanju, bez kupa.
Lausevic, 5 od 14 tekmi igrao ( ono po minutu me racunam ), ukupno 178' i to bez kontinuiteta. Jednu igra pa nekoliko ne igra uopste. Nisam racunao period povrede i tekme kada je ovaj smijenjen.
Sabic, 14 od 31 tekme igrao ( sest tekmi sa 1 ili 2 minute ne racunam takodjer ), ukupno 823' ; Bacao ga po pozicijama ko da je Football Manager, a ne pravi fudbal. Bez minute na poziciji veznjaka, u ligi.
Foco, 5 od 32 tekme igrao ( dvije tekme od 1' i 3' ne racunam ), ukupno 101' seniorskog fudbala.
Znaci kada njih trojicu sastavis sto se tice minutaze opet dobijes smijesnu minutazu koja je nedovoljna da razvijes jednog, a kamoli tri igraca. I sta si postigao ? Nista , samo im uzeo godinu dana bezveze.
Da ne pricam o situaciji da je eventualno iskopao nekog Gojaka ili nesto slicno. Isto u rubrici nije se desilo.
Usput, imal kakvog posla za njega, bas me zanima gdje ce zavrsiti.
Meni se cini da imas ozbiljan problem jal sa citanjem, jal sa razumijevanjem procitanog.Riquelme1921 je napisao/la: ↑22 jun 2025, 16:46Pa kažem ti, Denis je retardiran ne daje šansu mladima. Ali što ih Adžem nije zvao na pripreme? Pa priča je da on daje šansu mladima najviše od svih. Kako je moguće da nije primjetio takve dijamante u OP...RatoborniMrmot je napisao/la: ↑22 jun 2025, 16:18Ti opet o DenisuRiquelme1921 je napisao/la: ↑22 jun 2025, 15:30Pa eto hajd Ćorić je retardiran ne daje šansu mladima ali sad vam je ovo dokaz. Adžem jeste koristio mlade snage u prethodnim mandatima ali to su bili megatalenti. Ne može on sada ubaciti Šemdina, Kolića, Babaluka nikako. Jednostavno kod nekih igrača se vidjelo da raznose svoj uzrast u juniorima ali ovi naši se ni sa svojim uzrastom ne mogu boriti a da ne pričamo o seniorskom fudbalu koji je drugi sport.Za pocetak, niko nema haman nikakvih minuta pod Denisom, odnosno jako malo i neredovno su igrali, 0 mladih igraca je promovisao, bukvalno je tako. Jaber je vec igrao, Sabic i Foco minute na kapaljku i to u ritmu koji bi izbacio starije igrace iz forme, a kamoli juniore. Lausevic se sada ljuti bas zbog Corica i njegovih akrobacija.
Lausevic, 5 od 14 tekmi igrao ( ono po minutu me racunam ), ukupno 178' i to bez kontinuiteta. Jednu igra pa nekoliko ne igra uopste. Nisam racunao period povrede i tekme kada je ovaj smijenjen.
Sabic, 14 od 31 tekme igrao ( sest tekmi sa 1 ili 2 minute ne racunam takodjer ), ukupno 823' ; Bacao ga po pozicijama ko da je Football Manager, a ne pravi fudbal. Bez minute na poziciji veznjaka, u ligi.
Foco, 5 od 32 tekme igrao ( dvije tekme od 1' i 3' ne racunam ), ukupno 101' seniorskog fudbala.
Znaci kada njih trojicu sastavis sto se tice minutaze opet dobijes smijesnu minutazu koja je nedovoljna da razvijes jednog, a kamoli tri igraca. I sta si postigao ? Nista , samo im uzeo godinu dana bezveze.
Da ne pricam o situaciji da je eventualno iskopao nekog Gojaka ili nesto slicno. Isto u rubrici nije se desilo.
Bit ću aktivan na forumu pa ćeš vidjeti da ga neću tjerati nakon prvog kiksa. I dalje mi nisi odgovorio zašto ih Adžem nije pozvao na pripreme ako već računa na naše mlade snage.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑22 jun 2025, 17:04Meni se cini da imas ozbiljan problem jal sa citanjem, jal sa razumijevanjem procitanog.Riquelme1921 je napisao/la: ↑22 jun 2025, 16:46Pa kažem ti, Denis je retardiran ne daje šansu mladima. Ali što ih Adžem nije zvao na pripreme? Pa priča je da on daje šansu mladima najviše od svih. Kako je moguće da nije primjetio takve dijamante u OP...RatoborniMrmot je napisao/la: ↑22 jun 2025, 16:18
Ti opet o DenisuZa pocetak, niko nema haman nikakvih minuta pod Denisom, odnosno jako malo i neredovno su igrali, 0 mladih igraca je promovisao, bukvalno je tako. Jaber je vec igrao, Sabic i Foco minute na kapaljku i to u ritmu koji bi izbacio starije igrace iz forme, a kamoli juniore. Lausevic se sada ljuti bas zbog Corica i njegovih akrobacija.
Ja jedno, ti deseto. Skoncentrisi se, polako procitaj napisano pa da prodiskutujemo.
Denisov rad sa mladim se ogleda u primjerima Foce, Sabica i Lausevica. Pametnom dosta. Adzem je za njega doktor.
Ono sto je problem u cijeloj prici jeste da ces ti na prvi kiks da tjeras Adzema, a ja sam Denisu dao hamam cijelu sezonu. Kada je postalo jasno da se izgubio bio sam za smjenu. Ti i slicni ce Adzema tierati nakon prvog kiksa. Pored takvih navijaca dusmani nam i ne trebaju.
Ne odgovaram mozda zato sto ih nisam ni spominjao ?Riquelme1921 je napisao/la: ↑22 jun 2025, 17:17Bit ću aktivan na forumu pa ćeš vidjeti da ga neću tjerati nakon prvog kiksa. I dalje mi nisi odgovorio zašto ih Adžem nije pozvao na pripreme ako već računa na naše mlade snage.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑22 jun 2025, 17:04Meni se cini da imas ozbiljan problem jal sa citanjem, jal sa razumijevanjem procitanog.Riquelme1921 je napisao/la: ↑22 jun 2025, 16:46
Pa kažem ti, Denis je retardiran ne daje šansu mladima. Ali što ih Adžem nije zvao na pripreme? Pa priča je da on daje šansu mladima najviše od svih. Kako je moguće da nije primjetio takve dijamante u OP...
Ja jedno, ti deseto. Skoncentrisi se, polako procitaj napisano pa da prodiskutujemo.
Denisov rad sa mladim se ogleda u primjerima Foce, Sabica i Lausevica. Pametnom dosta. Adzem je za njega doktor.
Ono sto je problem u cijeloj prici jeste da ces ti na prvi kiks da tjeras Adzema, a ja sam Denisu dao hamam cijelu sezonu. Kada je postalo jasno da se izgubio bio sam za smjenu. Ti i slicni ce Adzema tierati nakon prvog kiksa. Pored takvih navijaca dusmani nam i ne trebaju.
Coric je profilisao Sabica i dao mu da igraRatoborniMrmot je napisao/la: ↑22 jun 2025, 17:24Ne odgovaram mozda zato sto ih nisam ni spominjao ?Riquelme1921 je napisao/la: ↑22 jun 2025, 17:17Bit ću aktivan na forumu pa ćeš vidjeti da ga neću tjerati nakon prvog kiksa. I dalje mi nisi odgovorio zašto ih Adžem nije pozvao na pripreme ako već računa na naše mlade snage.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑22 jun 2025, 17:04
Meni se cini da imas ozbiljan problem jal sa citanjem, jal sa razumijevanjem procitanog.
Ono sto jesam spominjao, a tice se Denisa jesu veoma mjerljivi rezultati (ne)rada sa Sabicem, Focom i Lausevicem..Uzeo im godinu razvoja potpuno nepotrebno. Jel tako ?
Primjer su Zenicanin i Babaluk, imaju potencijal, pozajmica, nek igraju pa da vidimo sta ce biti za sest mjeseci ili godinu dana. Sjedenjem na klupi niko nikada nije postao igrac. Vazda bilo i vazda ce tako biti.
Trebao je i morao je da profilise jednog mladig igraca, a nije, tu prica pocinje i zavrsava sto se mene tice.na temu Denisa i mladih igraca koju si ti zapoceo nicim izazvan![]()
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Bordo10, drzgemboadislic, ZeljeznicarUberAlles i 60 gostiju.