evo sere mi se od tvog blebetanjaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 jun 2025, 23:53Ovo je supljak.Mi od prvaka Hrvatske ne mozemo vise ponuditi i to nije realno.To sto neki ljudi jos uvijek misle jer granicimo i pricamo isti jezik da smo tu negdje budalastinja
Njihova liga je mozda 10.u Evropi odma iza liga 5,Turske,Belgije,Holandije,Portugala i Rusije i sl.
Pa u Srbiji Mujakic eto ima u Partizanu zamisli 40k eura a njihova liga ni blizu Hrvatskoj.Ne mozemo se s njima takmiciti,doci ce u Sarajevo ako ga Rijeka nece a koliko znam nismo ni zainteresovani za njega vjerovatno samo prenijeli vijest od nasih medija
Golman se trazi i nema sanse da to ne dodje.Jedinu promjenu sto bi ja napravio Mehic 2.golman a Rockov 3.posto mu ocito ne smeta sjediti na klupi.Ne bi ni meni realno
Crnogorac hajde eto ako je pracen.Pisao sam prije 2 dana da nam treba samo stoper za sigurnost i rotaciju ne mora bit kako vole neki reci kapitalac.
Volio bi jos dobrog golmana i jos jednog kreativnog veznog a da nije onaj peruanac...
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Vjeruj da sinoc isto kontampjankesarajevo je napisao/la: ↑23 jun 2025, 07:32Sjecam se onog drugog Vukotica sto nas je zahebo prije samog potpisivanja svi svrsavali na njega. Sad ovaj, ne vole nas Vukotici

Pa Jaksic nije kod kona prosao ljekarski...adoado je napisao/la: ↑23 jun 2025, 02:57Smiješno je da se uopšte piše o ovom Jakšiću što su ga kone naciljale, neka ga uzme neko drugi i eksperimentiše sa igračem od 30 godina koji apsolutno ništa u karijeri nije postigao. Čini mi se da smo previše štopera konkurentnih doveli (još se sa nekima pregovara), sigurno je da je moguće da će biti posudbi i nekome će se pokazati put za Hadžiće, direktno mislim na malog Đurića kojeg bih ja volio oprobati koju tekmu protiv Rudara ili Posušja. Što se tiče golmana, evidentno je da pokušavamo Begana da dovedemo, ali možda bi to bio prevelik boom za našu ligu, sigurno da bi se naša liga više gledala i da bi Koševo bilo ispunjenije, ali možda čovjeku ne odgovara život u Tibrama i Bulevaru. Dok mu ne nabavimo neku vilu na Poljinama ili kakvu porodičnu rezidenciju možemo samo maštati o njemu. Rockova nabiti nogom, ne bih ga nijednu sezonu više gledao ni kao drugog ni kao trećeg golmana. Treće, dovesti neko krilo koje igra s obje noge ( po mogućnosti tamnoput ) i da trči za loptama kad je Sale nabije ili Mamas. Doveo bi i desnog beka da bude zamjena Amaru, a ostaviti Duru kao backup Kuprešaku.
Ima covjek zdravstvenih problema...
Ne znam, ko bi ga to mogao prizivati
- muhamedhulk
- Kontakt:
ovaj đetić iz druge lige...đuric proslo ljeto/zimu isto iz druge lige...ohanite malo sa tim menadzerskim igracima. bolje svoje onda na silu gurati i dati priliku nego sa strane dovoditi.
a eto vukotic ce kod nas poslije 1. portugalske i ponude npr. rijeke i lige prvaka (potencijalno). how yes no.
a eto vukotic ce kod nas poslije 1. portugalske i ponude npr. rijeke i lige prvaka (potencijalno). how yes no.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Mlinarić je napadač, a Pejović je klasični odbrambreniHaksss je napisao/la: ↑23 jun 2025, 07:53Golmani
Emil Rockov (SRB)
Sanin Mušija (BIH)
Faris Mehić (BIH)
Obrana
Martin Paskalev (BUL)
Filip Jović (SRB)
Mihael Kuprešak (CRO)
Bruno Unušić (CRO)
Elvir Duraković (BIH)
Amar Beganović (BIH)
Nikola Đurić (BIH)
Renato Gojković (BIH)
Tarik Kapetanović (BIH)
Grigore Turda (ROM)
Mihael Mlinarić (HRV)
Nermin Mujkić (BIH)
Vezni igrači
Aleksandar Đorđević (SRB)
Vladan Bubanja (MNE)
Muamer Hamzić (BIH)
Anes Krdžalić (BIH)
Haris Ališah (BIH)
Alessandro Burlamaqui (PER/ESP)
Rafail Mamas (GRK)
Achraf El Bouchataoui (NED/MAR)
Ljubomir Pejović (SRB)
Napadači
Giorgi Guliashvili (GEO)
Francis Kyeremeh (GHA)
Renan Oliveira (BRA)
Adalberto Peñaranda (VEN) – posuđen do 30.06.2025.
Andreja Ristić (SRB)
Aldin Turkeš (BIH)
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Znamjuka55 je napisao/la: ↑23 jun 2025, 08:15Mlinarić je napadač, a Pejović je klasični odbrambreniHaksss je napisao/la: ↑23 jun 2025, 07:53Golmani
Emil Rockov (SRB)
Sanin Mušija (BIH)
Faris Mehić (BIH)
Obrana
Martin Paskalev (BUL)
Filip Jović (SRB)
Mihael Kuprešak (CRO)
Bruno Unušić (CRO)
Elvir Duraković (BIH)
Amar Beganović (BIH)
Nikola Đurić (BIH)
Renato Gojković (BIH)
Tarik Kapetanović (BIH)
Grigore Turda (ROM)
Mihael Mlinarić (HRV)
Nermin Mujkić (BIH)
Vezni igrači
Aleksandar Đorđević (SRB)
Vladan Bubanja (MNE)
Muamer Hamzić (BIH)
Anes Krdžalić (BIH)
Haris Ališah (BIH)
Alessandro Burlamaqui (PER/ESP)
Rafail Mamas (GRK)
Achraf El Bouchataoui (NED/MAR)
Ljubomir Pejović (SRB)
Napadači
Giorgi Guliashvili (GEO)
Francis Kyeremeh (GHA)
Renan Oliveira (BRA)
Adalberto Peñaranda (VEN) – posuđen do 30.06.2025.
Andreja Ristić (SRB)
Aldin Turkeš (BIH)
Greska izvinjavam se
-
- Kontakt:
Zaobidjes post ili po mogucnosti i temu ako nemas sta konkretno napisatiedgarallanpoe04 je napisao/la: ↑23 jun 2025, 07:58evo sere mi se od tvog blebetanjaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 jun 2025, 23:53Ovo je supljak.Mi od prvaka Hrvatske ne mozemo vise ponuditi i to nije realno.To sto neki ljudi jos uvijek misle jer granicimo i pricamo isti jezik da smo tu negdje budalastinja
Njihova liga je mozda 10.u Evropi odma iza liga 5,Turske,Belgije,Holandije,Portugala i Rusije i sl.
Pa u Srbiji Mujakic eto ima u Partizanu zamisli 40k eura a njihova liga ni blizu Hrvatskoj.Ne mozemo se s njima takmiciti,doci ce u Sarajevo ako ga Rijeka nece a koliko znam nismo ni zainteresovani za njega vjerovatno samo prenijeli vijest od nasih medija
Golman se trazi i nema sanse da to ne dodje.Jedinu promjenu sto bi ja napravio Mehic 2.golman a Rockov 3.posto mu ocito ne smeta sjediti na klupi.Ne bi ni meni realno
Crnogorac hajde eto ako je pracen.Pisao sam prije 2 dana da nam treba samo stoper za sigurnost i rotaciju ne mora bit kako vole neki reci kapitalac.
Volio bi jos dobrog golmana i jos jednog kreativnog veznog a da nije onaj peruanac...

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
In Zekić we trust! 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Sta je sa Adalbertom?
- luckystrike
- Kontakt:
Jel' potvrđena utakmica s NP 28.? Nešto mi se slabo o njoj priča.
-
- Kontakt:
pa da si ti izdvojio pisljivih 5 sekundi da na google-u ukucas koeficijente drzava pa da nesto pricas, pa jedna slika srusi sve sto ti kazes i onda ocekujes da neko slusa ikad vise sta ti imas za rec i gdje onda da mi se ne sere kad vidim samo tvoj nick, kamoli kad procitam tvoj usrani postNajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 jun 2025, 09:08Zaobidjes post ili po mogucnosti i temu ako nemas sta konkretno napisatiedgarallanpoe04 je napisao/la: ↑23 jun 2025, 07:58evo sere mi se od tvog blebetanjaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 jun 2025, 23:53Ovo je supljak.Mi od prvaka Hrvatske ne mozemo vise ponuditi i to nije realno.To sto neki ljudi jos uvijek misle jer granicimo i pricamo isti jezik da smo tu negdje budalastinja
Volio bi jos dobrog golmana i jos jednog kreativnog veznog a da nije onaj peruanac...![]()

-
- Kontakt:
Ukuco sam.Ti imas neki ozbiljni problema i odyebi od mene papcino mrtva.edgarallanpoe04 je napisao/la: ↑23 jun 2025, 10:04pa da si ti izdvojio pisljivih 5 sekundi da na google-u ukucas koeficijente drzava pa da nesto pricas, pa jedna slika srusi sve sto ti kazes i onda ocekujes da neko slusa ikad vise sta ti imas za rec i gdje onda da mi se ne sere kad vidim samo tvoj nick, kamoli kad procitam tvoj usrani postNajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 jun 2025, 09:08Zaobidjes post ili po mogucnosti i temu ako nemas sta konkretno napisati![]()
![]()
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Mozda se i njemu dolazi da bude blize kuci a sigurno da i mi mozemo ponudit fina primanjaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 jun 2025, 23:53Ovo je supljak.Mi od prvaka Hrvatske ne mozemo vise ponuditi i to nije realno.To sto neki ljudi jos uvijek misle jer granicimo i pricamo isti jezik da smo tu negdje budalastinja

„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu.“
-
- Kontakt:
I sta si vidio? Kako je hrvatska liga u top 10, kako srbijanska liga nije ni blizu hrvatske i kako je hrvatska daleko ispred nas i ne mozemo platiti koliko Rijeka moze? Dinamo izvlaci koeficijent Hrvatske da ne bude u rangu sa nasim, eto to ti je realnost. Zvezda takodjer kod srba.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 jun 2025, 10:06Ukuco sam.Ti imas neki ozbiljni problema i odyebi od mene papcino.edgarallanpoe04 je napisao/la: ↑23 jun 2025, 10:04pa da si ti izdvojio pisljivih 5 sekundi da na google-u ukucas koeficijente drzava pa da nesto pricas, pa jedna slika srusi sve sto ti kazes i onda ocekujes da neko slusa ikad vise sta ti imas za rec i gdje onda da mi se ne sere kad vidim samo tvoj nick, kamoli kad procitam tvoj usrani postNajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 jun 2025, 09:08
Zaobidjes post ili po mogucnosti i temu ako nemas sta konkretno napisati![]()
![]()
DInamo 2020/21 sezona donio 4000 koeficijent, Hrvatski koeficijent ukupno te sezone 5900, Bosanski koeficijent te sezone 2625. Sezona 2022/2023 Dinamo 2875, Hrvatska ukupno 3375, Bosna ukupno 2000.
Zvezda 2020/21 3875 koeficijent, Srbija ukupno 5500, Zvezda 2023/24 1000 koef., Srbija ukupno 1400, Bosna ukupno 2250.
Jel problem malo nekad procitat nesto u zivotu a ne samo blebetat ko da smo najpametniji narod na svijetu, a mentalno smo na nivou africkih plemena. Ne daj Boze procitat dvije recenice nekad neke knjige il naucit nesta novo, al zato se ne libimo ni sekunde kad treba raspravljat o necemu, a u isto vrijeme sve sto neko drugi radi il uradi cijenimo vise nego sto smo mi ikad uradili. Ovaj narod i mentalitet je šala univerzuma.
Znaci stize bijelo iz latinske preko Crne Gore, mora Mirvah ugraditi citav lanac.
-
- Kontakt:
Mozda zato sto pratim i jednu i drugu ligu i znam a ne vodim se cijenama tm niti mi je to mjerilo.Ovo sto si ti postavio je uefa koefcijent liga koji rangira lige prema rezultatima u Evropi.Ne mora to uvijek biti mjerilo.Ne mislim da je Moldavska liga koju onaj Milsami osvoji ispred nase.edgarallanpoe04 je napisao/la: ↑23 jun 2025, 10:28I sta si vidio? Kako je hrvatska liga u top 10, kako srbijanska liga nije ni blizu hrvatske i kako je hrvatska daleko ispred nas i ne mozemo platiti koliko Rijeka moze? Dinamo izvlaci koeficijent Hrvatske da ne bude u rangu sa nasim, eto to ti je realnost. Zvezda takodjer kod srba.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 jun 2025, 10:06Ukuco sam.Ti imas neki ozbiljni problema i odyebi od mene papcino.edgarallanpoe04 je napisao/la: ↑23 jun 2025, 10:04
pa da si ti izdvojio pisljivih 5 sekundi da na google-u ukucas koeficijente drzava pa da nesto pricas, pa jedna slika srusi sve sto ti kazes i onda ocekujes da neko slusa ikad vise sta ti imas za rec i gdje onda da mi se ne sere kad vidim samo tvoj nick, kamoli kad procitam tvoj usrani post
![]()
DInamo 2020/21 sezona donio 4000 koeficijent, Hrvatski koeficijent ukupno te sezone 5900, Bosanski koeficijent te sezone 2625. Sezona 2022/2023 Dinamo 2875, Hrvatska ukupno 3375, Bosna ukupno 2000.
Zvezda 2020/21 3875 koeficijent, Srbija ukupno 5500, Zvezda 2023/24 1000 koef., Srbija ukupno 1400, Bosna ukupno 2250.
Jel problem malo nekad procitat nesto u zivotu a ne samo blebetat ko da smo najpametniji narod na svijetu, a mentalno smo na nivou africkih plemena. Ne daj Boze procitat dvije recenice nekad neke knjige il naucit nesta novo, al zato se ne libimo ni sekunde kad treba raspravljat o necemu, a u isto vrijeme sve sto neko drugi radi il uradi cijenimo vise nego sto smo mi ikad uradili. Ovaj narod i mentalitet je šala univerzuma.
Srpska liga je skroz slicna nasoj izuzev jedino CZ koja je evropski klub.U Hrvatskoj uvijek imas 4 kluba koji bi sa lakocom osvojili nasu ligu.U Srbiji ni za koga to ne mogu garantovati osim CZ,trenutni Partizan po meni ne bi osvojio.OFK je tu na pogonu CZ,Radnicki sa Besimom,Cosicem,Zeljkovicem vec 2 godine izlazi u Evropu i igra ponajbolji fudbal.U tome je razlika
Naravno da ne mozes platiti koliko i Rijeka.Samo malo istrazi koliko njihovi igraci zaradjuju.Kod njih je rutina da igrac ima 15k eura a to kod nas mozda jedino Gulisha ima.
To zna li neko igrati Evropu ili ne zna to je nesto drugo.Po infrastrukturi,izlaznim transferima,ulaznim i po platama oni su svemirski brod za nas.Kakav rang s nasima Bog ti zdravlje dao
Svakako bezveze diskutujemo ovo jer taj Vukotic nakon Portugala svakako nece kod nas
Svaki rok naciljamo 3-4 vrh igraca i odustanemo?Sto?Zato sto ne mozemo ispuniti njihove zahtjeve najprije financijske a i da mozemo nece niko da igra ovdje.Svi bjeze od ove lige.
Onda se provuce neko bezveze ime,dovedu neku sredinu i hajde svi zadovoljni.Pa bolje odma naciljati nekoga iz nase lige i zavrsiti da prodje pripreme i uigra se i usput poznaje mentalitet lige nego lafo cekati nekoga dva mjeseca pa on propadne pa cekaj drugog stranca pa dok se uigra prodje sve.
Iako najjaci na trzistu iz ove lige nismo mi jos ni kao klub ni kao liga na tom nivou da "teske kapitalce" zavrsavamo u maju/junu zato treba realno gledati i dovoditi na vrijeme.Ti se s ovim ekipama ne mozes nositi jer dolazis iz neatraktivne lige a u Evropi 15 godina nista uradio nisi.
I na kraju dana da odma izaberes i zavrsis koga hoce,prodje pripreme,uigra se opet nemas garanciju sa ces ovu korumpiranu ligu osvojiti jer ce te sasjeci 2-3 gostovanja i tu je gotova prica.I zasto bi onda neko izabrao nas prije npr prvaka jace lige.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Jeste na zvanicnoj, ali nisam nigdje procitao je li otvorena za gledaoce. Mi smo se organizovali da idemo, pa šta god da bude.luckystrike je napisao/la: ↑23 jun 2025, 10:01Jel' potvrđena utakmica s NP 28.? Nešto mi se slabo o njoj priča.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
kad je ovo prekinuta saradnja sa radnikom? Je li nakon zadnjih izbora?
-
- Kontakt:
Odlučilo se ići na opciju pravljenja B tima gdje bi igrali igrači koji se tek trebaju dokazati i juniori. Mislim da će to od slijedece godine zaživjeti. Idejno to nije loše ali u praksi treba provesti.ErosViverosViv je napisao/la: ↑23 jun 2025, 11:12kad je ovo prekinuta saradnja sa radnikom? Je li nakon zadnjih izbora?
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Evo kazu ovaj Achraf sletio danas valjda ljekarski i potpis ugovora .
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu.“