Od kojeg bi se takmicenja krenulo? Za kaljenje i dokazivanje igraca od druge lige pa nadolje je sumanuto i u najmanju ruku depresivno. Prva liga iole ima nekog kvaliteta za razvoj i provjeru igraca.jurisicduska je napisao/la: ↑23 jun 2025, 11:27Odlučilo se ići na opciju pravljenja B tima gdje bi igrali igrači koji se tek trebaju dokazati i juniori. Mislim da će to od slijedece godine zaživjeti. Idejno to nije loše ali u praksi treba provesti.ErosViverosViv je napisao/la: ↑23 jun 2025, 11:12kad je ovo prekinuta saradnja sa radnikom? Je li nakon zadnjih izbora?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Varijantas8
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Kako momak napisa neki ganja se licenca od goraždanske Drine pa tako da bi se krenulo od druge federalne pa polako. Znat ćemo u julu.Varijantas8 je napisao/la: ↑23 jun 2025, 11:41Od kojeg bi se takmicenja krenulo? Za kaljenje i dokazivanje igraca od druge lige pa nadolje je sumanuto i u najmanju ruku depresivno. Prva liga iole ima nekog kvaliteta za razvoj i provjeru igraca.jurisicduska je napisao/la: ↑23 jun 2025, 11:27Odlučilo se ići na opciju pravljenja B tima gdje bi igrali igrači koji se tek trebaju dokazati i juniori. Mislim da će to od slijedece godine zaživjeti. Idejno to nije loše ali u praksi treba provesti.ErosViverosViv je napisao/la: ↑23 jun 2025, 11:12kad je ovo prekinuta saradnja sa radnikom? Je li nakon zadnjih izbora?
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ja mislim da jest, bas sam pratio od kad su napisali ono da prekidaju saradnju sa klubovima Ristic nije igrao tamo viseErosViverosViv je napisao/la: ↑23 jun 2025, 11:12kad je ovo prekinuta saradnja sa radnikom? Je li nakon zadnjih izbora?
Jučer je bio tunedimmmm1337 je napisao/la: ↑23 jun 2025, 11:38Evo kazu ovaj Achraf sletio danas valjda ljekarski i potpis ugovora .

- nedimmmm1337
- Kontakt:
junioR je napisao/la: ↑23 jun 2025, 11:57Jučer je bio tunedimmmm1337 je napisao/la: ↑23 jun 2025, 11:38Evo kazu ovaj Achraf sletio danas valjda ljekarski i potpis ugovora .![]()

"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Pločo je nakon toga igrao za Radnikbvsic je napisao/la: ↑23 jun 2025, 11:54Ja mislim da jest, bas sam pratio od kad su napisali ono da prekidaju saradnju sa klubovima Ristic nije igrao tamo viseErosViverosViv je napisao/la: ↑23 jun 2025, 11:12kad je ovo prekinuta saradnja sa radnikom? Je li nakon zadnjih izbora?
- nedimmmm1337
- Kontakt:
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
-
- Kontakt:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Osttribine
- Kontakt:
Ni mi nismo razmisljali o tome da li ce ili nece biti otvorena za gledaoce, vec i smjetaj nasli pa sta bude, problem moze biti u tome sto se stadion Pazara danonocno uredjuje za njihovu evropsku utakmicu, a imaju 30tog ovog mjeseca UEFA inspekciju. Bilo kako bilo jest ce se cevapi kod Jonuza i mantije po carsijiskoJaa je napisao/la: ↑23 jun 2025, 11:11Jeste na zvanicnoj, ali nisam nigdje procitao je li otvorena za gledaoce. Mi smo se organizovali da idemo, pa šta god da bude.luckystrike je napisao/la: ↑23 jun 2025, 10:01Jel' potvrđena utakmica s NP 28.? Nešto mi se slabo o njoj priča.![]()

Idu pojacanja.
Znam bas dosta ljudi da ide, bio bi bas skandal da zatvore za javnost.Osttribine je napisao/la: ↑23 jun 2025, 13:23Ni mi nismo razmisljali o tome da li ce ili nece biti otvorena za gledaoce, vec i smjetaj nasli pa sta bude, problem moze biti u tome sto se stadion Pazara danonocno uredjuje za njihovu evropsku utakmicu, a imaju 30tog ovog mjeseca UEFA inspekciju. Bilo kako bilo jest ce se cevapi kod Jonuza i mantije po carsijiskoJaa je napisao/la: ↑23 jun 2025, 11:11Jeste na zvanicnoj, ali nisam nigdje procitao je li otvorena za gledaoce. Mi smo se organizovali da idemo, pa šta god da bude.luckystrike je napisao/la: ↑23 jun 2025, 10:01Jel' potvrđena utakmica s NP 28.? Nešto mi se slabo o njoj priča.![]()
![]()
veceras ili sutra golman?
-
- Kontakt:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Hadzikic kao sto sam rekao vec prije 10 dana....
Ako oni misle da je Hadžikić upgrade u odnosu na Rogića, po meni nije. Nadao sam se boljem (Mariću) golmanu, iskreno.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Teski downgrade
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
zar nije begovic
Napravili od Rogica Buffona u prime-u. I Rogic i Maric i Hadzikic u pet deka.
Rogić je za Hadžikića Marić

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.