Kome bi smetao igrac iz austrijske cvajte?
Ta liga je kvalitetom jednaka nasoj prvoj.
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
To je tvoje mišljenje.19vendetta87 je napisao/la: ↑23 jun 2025, 14:19Kome bi smetao igrac iz austrijske cvajte?
Ma ti si puko. Obavezno se javi doktoru il prestani da se petljaš u sport.19vendetta87 je napisao/la: ↑23 jun 2025, 14:19Kome bi smetao igrac iz austrijske cvajte?
Austrijska cvajta: 87 miliona €istokzeljo je napisao/la: ↑23 jun 2025, 15:08Ma ti si puko. Obavezno se javi doktoru il prestani da se petljaš u sport.19vendetta87 je napisao/la: ↑23 jun 2025, 14:19Kome bi smetao igrac iz austrijske cvajte?
Cvajta 16klubova19vendetta87 je napisao/la: ↑23 jun 2025, 15:34Austrijska cvajta: 87 miliona €istokzeljo je napisao/la: ↑23 jun 2025, 15:08Ma ti si puko. Obavezno se javi doktoru il prestani da se petljaš u sport.19vendetta87 je napisao/la: ↑23 jun 2025, 14:19
PLBiH: 60 miliona €
Obradov je među najboljim bekovima federalne lige ako ne i najbolji.Sto se tice Memisevica vrlo je jednostavno odes na trening i vidis da je na vecini treninga bio medju boljima i da je vise vremena bio dobar nego los.Pisalo se o tome ovdje.Pored njih dvojice imas i Osmanovica koji moze odigrat tu ako zatreba.Suludo je dovodit jos jednog skupog beka.Mozda se mogao dovesti neko kvalitetniji sa iskustvom igranja u ligi.Posinkovic iz Igmana je jedan od takvih.Adzem je radio sa Obradovom i zna njegove mogucnosti.
Tako zrinjski funkcionise
Kakve veze ima kad je doso?Sosic je dijete Grbavice.Trenutno nas najbolji igrac na kojem planiramo dobre pare uzet.I ko smo mi da preispitujemo odluke trenera?Niko i nista.Krpic ne moze bit kapiten jer nije planiran da igra od pocetka utakmice.Zanimljiva prica na kraju ispade Suljo "bojkotovo" Corica i nije izgubio kapitensku traku a Adzem doso i odma je dao drugom.Toliko o tim bojkotima i svemu.19vendetta87 je napisao/la: ↑23 jun 2025, 00:40Zato sto igrac koji je dosao prije 5 mjeseci ne zasluzuje takvu cast i privelegiju.
Radije ostavi Krpica kao kapitena ili nek bude Muftic, daleko vise zasluzuje nego Madzid
Ako ne bude nenadani promjena napadac i stoper su u Ljubuskom do petka.
Lausevica je i meni zao jer ima stvarno potencijal, zabio je dosta golova bilo koja liga valja to uspjeti. Ostalo me ne zanima jer sam uvjeren da nece niko od njih uspjeti. Opet kazem nadam se da ce me demantovati i pop.isati.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑23 jun 2025, 14:05Kakve to veze ima sa Sabicem, Focom i Lausevicem ? Ispade da su svi klosari. Nidje veze. Branis neodbranjivo.Pablo11 je napisao/la: ↑23 jun 2025, 14:03Ja bi takve igrace gurao samo ako su prevaga nesto kao sto je Madzid. Ima dovoljno godina da to bude u nasoj ligi ako jeste. Za vanjski zivot ti govorim savrsen primjer je Neriman Kocevic koji je zavrsio u 15oj ligi hrvatske sve zbog svoje neozbiljnosti. Strasan potencijal bio.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑23 jun 2025, 12:50
Opet ne razumijes, uz duzno postovanje, jer ako je Jaber kao mega talenat jedva dobio sansu da zaigra kod nekoliko trenera i kako je zaigrao tek nakon povrede drugog igraca kako onda ocekivati da se guraju mladji igraci koji su manje talentovani al mogu dat ruke.
Isto kineski da pisem, zivota mi.

Ja i...? Koliko su jaki dokazali su njihovi najbolji klubovi u međusobnom susretu sa našim. A njihovi drugoligaši....ljudi ne lupetejate. Imate kompleks niže vrijednosti. Sve tuđe uzdižete sve naše ponižavate. A nit su oni toliko jaki a ni mi toliko slabi.19vendetta87 je napisao/la: ↑23 jun 2025, 15:34Austrijska cvajta: 87 miliona €istokzeljo je napisao/la: ↑23 jun 2025, 15:08Ma ti si puko. Obavezno se javi doktoru il prestani da se petljaš u sport.19vendetta87 je napisao/la: ↑23 jun 2025, 14:19
PLBiH: 60 miliona €