Kakve to veze ima sa Sabicem, Focom i Lausevicem ? Ispade da su svi klosari. Nidje veze. Branis neodbranjivo.Pablo11 je napisao/la: ↑23 jun 2025, 14:03Ja bi takve igrace gurao samo ako su prevaga nesto kao sto je Madzid. Ima dovoljno godina da to bude u nasoj ligi ako jeste. Za vanjski zivot ti govorim savrsen primjer je Neriman Kocevic koji je zavrsio u 15oj ligi hrvatske sve zbog svoje neozbiljnosti. Strasan potencijal bio.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑23 jun 2025, 12:50Opet ne razumijes, uz duzno postovanje, jer ako je Jaber kao mega talenat jedva dobio sansu da zaigra kod nekoliko trenera i kako je zaigrao tek nakon povrede drugog igraca kako onda ocekivati da se guraju mladji igraci koji su manje talentovani al mogu dat ruke.
Isto kineski da pisem, zivota mi.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Baš tako...
Zrinjski potpisao :
Buray - Igman (Ispao iz lige)
Šikanjić - Laktaši (Prva liga RS)
Mikić - A.Lustenau (Druga liga Austrije - 1 pogodak i 5 asistencija u 24 utakmice).
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
- Kontakt:
Kome bi smetao igrac iz austrijske cvajte?
Ta liga je kvalitetom jednaka nasoj prvoj.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
To je tvoje mišljenje.19vendetta87 je napisao/la: ↑23 jun 2025, 14:19Kome bi smetao igrac iz austrijske cvajte?
Da samo mi to uradili (opet ću ponoviti), vidio bi komentara i kako bi zadovoljni bili
Forza Željo
Željo je šampion
Željo je šampion
Ne znam odakle vam informacije za Milicevica.Taj dolazak je nemoguc iz vise razloga.Onaj najednostavniji su pare.Momak ne igra ispod 10 15 milja a imamo vec jednog beka koji kosta lijepe pare.Nidje veze da imas rezervu koja kosta toliko para.A jedan mora biti na klupi ne mogu dva beka igrat.
mosa lošmi stićko tit-ula!
-
- Kontakt:
Ma ti si puko. Obavezno se javi doktoru il prestani da se petljaš u sport.19vendetta87 je napisao/la: ↑23 jun 2025, 14:19Kome bi smetao igrac iz austrijske cvajte?
-
- Kontakt:
Austrijska cvajta: 87 miliona €istokzeljo je napisao/la: ↑23 jun 2025, 15:08Ma ti si puko. Obavezno se javi doktoru il prestani da se petljaš u sport.19vendetta87 je napisao/la: ↑23 jun 2025, 14:19Kome bi smetao igrac iz austrijske cvajte?
PLBiH: 60 miliona €
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Cvajta 16klubova19vendetta87 je napisao/la: ↑23 jun 2025, 15:34Austrijska cvajta: 87 miliona €istokzeljo je napisao/la: ↑23 jun 2025, 15:08Ma ti si puko. Obavezno se javi doktoru il prestani da se petljaš u sport.19vendetta87 je napisao/la: ↑23 jun 2025, 14:19
Kome bi smetao igrac iz austrijske cvajte?
PLBiH: 60 miliona €
Premijer 12klubova
Uzimajuci u obzir da su im Igraci zasticeni i imaju Drzavni Sindikat Fudbalera,malo je..
Obradov je među najboljim bekovima federalne lige ako ne i najbolji.Sto se tice Memisevica vrlo je jednostavno odes na trening i vidis da je na vecini treninga bio medju boljima i da je vise vremena bio dobar nego los.Pisalo se o tome ovdje.Pored njih dvojice imas i Osmanovica koji moze odigrat tu ako zatreba.Suludo je dovodit jos jednog skupog beka.Mozda se mogao dovesti neko kvalitetniji sa iskustvom igranja u ligi.Posinkovic iz Igmana je jedan od takvih.Adzem je radio sa Obradovom i zna njegove mogucnosti.
Tako zrinjski funkcionise
90% iz dovode iz drugoligasa i dovedu par juniora dinama, rijeke, hajduka
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Muftić - Troupee -? - Karamarko - Alić - - Eric - Lagumdžija - Šošić - Boljević - Cvetanoski -?.
To je nekih prvih 11 pretpostavljam, rano je za prognoze, ali mislim da Troupee i Alić mnogo bolje zvuči u odnosu na onu dvojicu panjeva, pa ćemo vjerovatno na tim bekovskim pozicijama konačno biti mnogo jači.
Ako bi se dovela dva kvalitetna igrača na ove dvije pozicije koje nam gore, a to su štoper i napadač, mislim da bi bili osjetno jači nego prošle sezone
Neka prva rotacija : Abdulahović, Odinaka, Radovac, Osmanović, Šabić, Malekinušić?, Krpić...
NIJE LOŠE.
SRETNO Ado, iskorijeni gubitnički mentalitet iz njih
To je nekih prvih 11 pretpostavljam, rano je za prognoze, ali mislim da Troupee i Alić mnogo bolje zvuči u odnosu na onu dvojicu panjeva, pa ćemo vjerovatno na tim bekovskim pozicijama konačno biti mnogo jači.
Ako bi se dovela dva kvalitetna igrača na ove dvije pozicije koje nam gore, a to su štoper i napadač, mislim da bi bili osjetno jači nego prošle sezone
Neka prva rotacija : Abdulahović, Odinaka, Radovac, Osmanović, Šabić, Malekinušić?, Krpić...
NIJE LOŠE.
SRETNO Ado, iskorijeni gubitnički mentalitet iz njih

SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Kakve veze ima kad je doso?Sosic je dijete Grbavice.Trenutno nas najbolji igrac na kojem planiramo dobre pare uzet.I ko smo mi da preispitujemo odluke trenera?Niko i nista.Krpic ne moze bit kapiten jer nije planiran da igra od pocetka utakmice.Zanimljiva prica na kraju ispade Suljo "bojkotovo" Corica i nije izgubio kapitensku traku a Adzem doso i odma je dao drugom.Toliko o tim bojkotima i svemu.19vendetta87 je napisao/la: ↑23 jun 2025, 00:40Zato sto igrac koji je dosao prije 5 mjeseci ne zasluzuje takvu cast i privelegiju.
Radije ostavi Krpica kao kapitena ili nek bude Muftic, daleko vise zasluzuje nego Madzid
Ako ne bude nenadani promjena napadac i stoper su u Ljubuskom do petka.
Prinove ili veći kvalitet od Šukilovića i Krpića?
To bi bilo dobro, 15 kvalitetnih dana bi imali za pripremu za Koper cijela ekipa
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Lausevica je i meni zao jer ima stvarno potencijal, zabio je dosta golova bilo koja liga valja to uspjeti. Ostalo me ne zanima jer sam uvjeren da nece niko od njih uspjeti. Opet kazem nadam se da ce me demantovati i pop.isati.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑23 jun 2025, 14:05Kakve to veze ima sa Sabicem, Focom i Lausevicem ? Ispade da su svi klosari. Nidje veze. Branis neodbranjivo.Pablo11 je napisao/la: ↑23 jun 2025, 14:03Ja bi takve igrace gurao samo ako su prevaga nesto kao sto je Madzid. Ima dovoljno godina da to bude u nasoj ligi ako jeste. Za vanjski zivot ti govorim savrsen primjer je Neriman Kocevic koji je zavrsio u 15oj ligi hrvatske sve zbog svoje neozbiljnosti. Strasan potencijal bio.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑23 jun 2025, 12:50
Opet ne razumijes, uz duzno postovanje, jer ako je Jaber kao mega talenat jedva dobio sansu da zaigra kod nekoliko trenera i kako je zaigrao tek nakon povrede drugog igraca kako onda ocekivati da se guraju mladji igraci koji su manje talentovani al mogu dat ruke.
Isto kineski da pisem, zivota mi.
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Laušević je za Jaganjca igračina, mada mi je Hamza draži jer je "naš", međutim Lauš je daleko igrački ispred njega, probati ga zadržati bar uz neku posudbu.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Sta je sa Malekinusicem?
Ima li iko ikakav update sa informacijama?
Ima li iko ikakav update sa informacijama?
Da čujem. Poštovani forumaši koga biste najradije vidjeli kao napadača?
Ali neko realno ime vrijednosti do 400k po TM-u...

Moj izbor bi bio Danilo Teodorović kad već Rijad ne može.

Ali neko realno ime vrijednosti do 400k po TM-u...

Moj izbor bi bio Danilo Teodorović kad već Rijad ne može.

"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić