FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- belosevic23
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma Pjanke bi ti bio isto Vrancic, na trenutke sjajan, odusevi sve sa svojim potezima...ali u globalu nista posebno..nama trebaju igrači da grizu 90 minuta kao Bubanja i sl.
-
- Kontakt:
Pogresna premisa. Ovdje pitara mozda na dvije ruke ih izbrojat
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Pa ne mogu svi biti borbeni i ginuti nije mma, mora neko znati i lopte igrati. Imali smo sad ekipu koja je trkacki odlicna al kad nemas igraca koji zna da podvali loptu i razigra ekipu mozes trcat do sutra.belosevic23 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 10:41Ma Pjanke bi ti bio isto Vrancic, na trenutke sjajan, odusevi sve sa svojim potezima...ali u globalu nista posebno..nama trebaju igrači da grizu 90 minuta kao Bubanja i sl.
Begovic i Pjanic sa nargilom u ruci i jednom nogom u gipsu bi nakupio 10ak asistencija u sezoni
-
- Kontakt:
Sad ce vruc8na,podne,tad dobiju napade panike i bjesnila pa se ovdje istresu,ispljuju sve i onda oh nema par dana.pjankesarajevo je napisao/la: ↑24 jun 2025, 10:47Pogresna premisa. Ovdje pitara mozda na dvije ruke ih izbrojat
- Maroon1946
- Kontakt:
Ne mogu njih dvojica u istu recenicu. Pjanke je u primeu startao finale Lige Prvaka. Vrancic je dobar igrac ali mu je maksimum bio Norwich. Pjanic jos nije toliko star igrac ima 35 godina i mogao bi sigurno odigrati bar dvije sezone vrhunski. I u repci fali i dobro bi dosao i u Sarajevu. Pjanic je klasa igracina koja se rijetko viđa..belosevic23 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 10:41Ma Pjanke bi ti bio isto Vrancic, na trenutke sjajan, odusevi sve sa svojim potezima...ali u globalu nista posebno..nama trebaju igrači da grizu 90 minuta kao Bubanja i sl.
-
- Kontakt:
Jos ako pobijedimo koju ovu pripremnu…..pa ugasice racunemosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 11:21Sad ce vruc8na,podne,tad dobiju napade panike i bjesnila pa se ovdje istresu,ispljuju sve i onda oh nema par dana.pjankesarajevo je napisao/la: ↑24 jun 2025, 10:47Pogresna premisa. Ovdje pitara mozda na dvije ruke ih izbrojat
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- Shategabri
- Kontakt:
Dovođenje Pjanića ima logike u kontekstu razvoja mladih igrača.
Sjetimo se Jajala i Cimirota.
Mada, nešto sumnjam da je on zainteresovan za našu ligu.
Sjetimo se Jajala i Cimirota.
Mada, nešto sumnjam da je on zainteresovan za našu ligu.
Koševo Zapad
Ma kad bi kojim slucajem Pjanke dosao to bi bio bumm za nasu ligu u smislu marketinga i svega sto ide sa tim. On bi bio daleko najvece ime koje je zaigralo u nasoj ligi. A sad da li moze nesto ponuditi, pa siguran sam da moze. Nek samo suta slobodne bice dobro 

- betrezengorbachev
- Kontakt:
Svaki prelazni rok unazad par godina ista priča. Dolaze reprezentativci, igrači iz lige petice, pregovara se, blizu je dogovora... I na kraju pojeo vuk magarca, dodje ti Matanović, Mehmedović, Gordeziani i sl. Ne znam ko baca ove bombe, a jos gori su oni koji se primaju. Mi tapkamo u mjestu, godinama se vrtimo oko 4.-tog mjesta, svake sezone 20tak bodova iza prvog, u europi samo nijemi posmatraci, itd. Obzirom kakve smo transfere počeli praviti, slabo se ulaze u prvi tim, akademiju, infrastrukturu, da ne kažem stadion, itd. Mora ovo puno bolje i prestati sa ovim bombama to više nijednog pravog navijača ne loži.
Najgore mi je kad čujem, jooj sa kakvim smo igračima pregovarali al jbg, svaka cast uprava, ovo, ono, i na kraju Matanovići iz godine u godinu, ma bjež tamo. A tek kad izvučemo neku ekipu u europi za prvo/drugo pretkolo, odma se gaće skidaju, idu priče, ma ljudi ulazu, budzeti, avioni, kamioni...Taman da reala izvučem ja bi vjerovao u prolaz, pa nek nije realno, al treba nam takav mentalitet. Kraj priče.
Najgore mi je kad čujem, jooj sa kakvim smo igračima pregovarali al jbg, svaka cast uprava, ovo, ono, i na kraju Matanovići iz godine u godinu, ma bjež tamo. A tek kad izvučemo neku ekipu u europi za prvo/drugo pretkolo, odma se gaće skidaju, idu priče, ma ljudi ulazu, budzeti, avioni, kamioni...Taman da reala izvučem ja bi vjerovao u prolaz, pa nek nije realno, al treba nam takav mentalitet. Kraj priče.
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Nemojte zezati, prosle godine smo doveli par beton igraca.
To ti je samo dokaz da imamo pare i u stanju smo da pregovaramo ali ti igraci ne zele u nasu ligu jer je to zadnja najgora i najkriminalnija rupa u europi. Svaki ce ti igrac za manje para otici u HNL npr nego doci nama. I logicno da ce Begovic prije prihvatit Lester nego nas.betrezengorbachev je napisao/la: ↑24 jun 2025, 11:59Svaki prelazni rok unazad par godina ista priča. Dolaze reprezentativci, igrači iz lige petice, pregovara se, blizu je dogovora... I na kraju pojeo vuk magarca, dodje ti Matanović, Mehmedović, Gordeziani i sl. Ne znam ko baca ove bombe, a jos gori su oni koji se primaju. Mi tapkamo u mjestu, godinama se vrtimo oko 4.-tog mjesta, svake sezone 20tak bodova iza prvog, u europi samo nijemi posmatraci, itd. Obzirom kakve smo transfere počeli praviti, slabo se ulaze u prvi tim, akademiju, infrastrukturu, da ne kažem stadion, itd. Mora ovo puno bolje i prestati sa ovim bombama to više nijednog pravog navijača ne loži.
Zato se "jaci" igraci dovode na kraj roka kad nemaju vise opcija a moraju negdje da igraju, a pare vise nego dobre kod nas za BiH
Pjanic je apsolutno nezainteresovan za ozbiljan fudbal i to vec dugo. On moze samo negdje otici da uzme pare i igra reda radi. To moze u saudiji, u BiH to ne moze. Lik je u najboljim godinama liferovan iz barselone u jbn besiktas, dzeko je za njega profesionalac na kvadrat
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma jok, ne valja ništa.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑24 jun 2025, 12:06Nemojte zezati, prosle godine smo doveli par beton igraca.
Ne postoji ti ovdje umjerena kritika, objektivnost i sl. stvari, na to zaboravi na ovom pdfu.
Svi znaju tačno koliko nam je prvak bježao, a ne bi znao spomenuti koliko bi nam manje bježali da nismo zakinuti za Bog zna koliko bodova, to je nebitna informacija za takve.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Slažem se ima i toga. U svakom slučaju moramo i možemo bolje.bvsic je napisao/la: ↑24 jun 2025, 12:10To ti je samo dokaz da imamo pare i u stanju smo da pregovaramo ali ti igraci ne zele u nasu ligu jer je to zadnja najgora i najkriminalnija rupa u europi. Svaki ce ti igrac za manje para otici u HNL npr nego doci nama. I logicno da ce Begovic prije prihvatit Lester nego nas.betrezengorbachev je napisao/la: ↑24 jun 2025, 11:59Svaki prelazni rok unazad par godina ista priča. Dolaze reprezentativci, igrači iz lige petice, pregovara se, blizu je dogovora... I na kraju pojeo vuk magarca, dodje ti Matanović, Mehmedović, Gordeziani i sl. Ne znam ko baca ove bombe, a jos gori su oni koji se primaju. Mi tapkamo u mjestu, godinama se vrtimo oko 4.-tog mjesta, svake sezone 20tak bodova iza prvog, u europi samo nijemi posmatraci, itd. Obzirom kakve smo transfere počeli praviti, slabo se ulaze u prvi tim, akademiju, infrastrukturu, da ne kažem stadion, itd. Mora ovo puno bolje i prestati sa ovim bombama to više nijednog pravog navijača ne loži.
Zato se "jaci" igraci dovode na kraj roka kad nemaju vise opcija a moraju negdje da igraju, a pare vise nego dobre kod nas za BiH
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Nisu se smao dovodili Matanovici,dovodio se i Guli,Gojkovic,Pavicic mada naravno to se nece ni spomenuti.betrezengorbachev je napisao/la: ↑24 jun 2025, 12:13Slažem se ima i toga. U svakom slučaju moramo i možemo bolje.bvsic je napisao/la: ↑24 jun 2025, 12:10To ti je samo dokaz da imamo pare i u stanju smo da pregovaramo ali ti igraci ne zele u nasu ligu jer je to zadnja najgora i najkriminalnija rupa u europi. Svaki ce ti igrac za manje para otici u HNL npr nego doci nama. I logicno da ce Begovic prije prihvatit Lester nego nas.betrezengorbachev je napisao/la: ↑24 jun 2025, 11:59Svaki prelazni rok unazad par godina ista priča. Dolaze reprezentativci, igrači iz lige petice, pregovara se, blizu je dogovora... I na kraju pojeo vuk magarca, dodje ti Matanović, Mehmedović, Gordeziani i sl. Ne znam ko baca ove bombe, a jos gori su oni koji se primaju. Mi tapkamo u mjestu, godinama se vrtimo oko 4.-tog mjesta, svake sezone 20tak bodova iza prvog, u europi samo nijemi posmatraci, itd. Obzirom kakve smo transfere počeli praviti, slabo se ulaze u prvi tim, akademiju, infrastrukturu, da ne kažem stadion, itd. Mora ovo puno bolje i prestati sa ovim bombama to više nijednog pravog navijača ne loži.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ima al u qurcu. Što to CR7 ne završava karijeru u rodnom Portugalu za manje para? Beduini mu iskesirali pare i zaboravilo se i na rang lige i na Georginino izbacivanje sisa i guyice. Šta je s ostalim silnim igračima što odoše u Saudijsku Arabiju?betrezengorbachev je napisao/la: ↑24 jun 2025, 12:13Slažem se ima i toga. U svakom slučaju moramo i možemo bolje.bvsic je napisao/la: ↑24 jun 2025, 12:10To ti je samo dokaz da imamo pare i u stanju smo da pregovaramo ali ti igraci ne zele u nasu ligu jer je to zadnja najgora i najkriminalnija rupa u europi. Svaki ce ti igrac za manje para otici u HNL npr nego doci nama. I logicno da ce Begovic prije prihvatit Lester nego nas.betrezengorbachev je napisao/la: ↑24 jun 2025, 11:59Svaki prelazni rok unazad par godina ista priča. Dolaze reprezentativci, igrači iz lige petice, pregovara se, blizu je dogovora... I na kraju pojeo vuk magarca, dodje ti Matanović, Mehmedović, Gordeziani i sl. Ne znam ko baca ove bombe, a jos gori su oni koji se primaju. Mi tapkamo u mjestu, godinama se vrtimo oko 4.-tog mjesta, svake sezone 20tak bodova iza prvog, u europi samo nijemi posmatraci, itd. Obzirom kakve smo transfere počeli praviti, slabo se ulaze u prvi tim, akademiju, infrastrukturu, da ne kažem stadion, itd. Mora ovo puno bolje i prestati sa ovim bombama to više nijednog pravog navijača ne loži.
Na kraju krajeva, imena koja su već igrala kod nas demantuju te vaše tvrdnje.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
-
- Kontakt:
Ali i Isanović može da drobi.Cilj je iskorak u Evropi, borba za titulu i razvoj mladih nogometaša
U novu sezonu klub ulazi sa redizajniranim timom, ali je ostao prvi šef struke Zoran Zekić. Prema našim saznanjima, tim sa Koševa će u narednom periodu dodatno osnažiti ekipu, gdje će se pojačati na nekoliko ključnih pozicija. U bordo svlačionicu dolazi sjajan golman, ”desetka” i napadač. Ponizno i u miru se pravi ekipa koja će težiti da napravi iskorak u Evropi. Osim toga, cilj je da se tim sa Koševa bori za titulu (što je želja navijača i to se uvijek prigovara rukovodstvu kluba) u novoj sezoni bh. prvenstva. Kao treći prioritet je – razvoj mladih igrača.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)