Jesmol tose ugasili
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Scezni se vrati iz penzije osvoji sve u Španiji.hazarder je napisao/la: ↑23 jun 2025, 23:40100% nema sumnje da ovaj posjeduje kvalitet ali nije godinu dana ni klupe vidio a kamoli utakmice. Dug je to period za golmana.ErosViverosViv je napisao/la: ↑23 jun 2025, 23:34Za prve utakmice u evropi je bolje imati golmana koji je duze sa ekipom i koji je vec branio isto ovo pretkolo prosle godine za nas nego da dodje martinez i debituje. Ja sam takvog misljenja. A rockov nije rupa svakako.
- Maroon1946
- Kontakt:
I Mire i Asmir su i više nego dobrodošli. Ljudi su svjetska klasa koji su igrali u najvećim klubovima. Pjanke bi u drugoj brzini imao 30G/A u našoj ligi. Da ne pričam o tome kako bi se i staro i mlado vratilo na Koševo i koliki novac bi uzeo fanshop.
-
pjankesarajevo
- Kontakt:
Sta kazu siromasi nisu to vase pare nego Mirviceve
Treba ovo sve prestat majke mi, obolice ovi sto nas mrze.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Nama je greška što smo pustili Ilieva da ode, solidan golman, a sad koga god dovedemo velike su šanse da nije branio od 2022/2023. jer jedino takve i možemo dovesti a ovo iskreno oko Viverosa je iritantno, zaradismo silne milione a ne naziru se adekvatna pojačanja (osim onog sa Kipra i Rumuna) ostalo truba...
Da dovedemo Cicans i Marka Roga to bi vec bila druga priča...
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Jel prati neko od vas HNL i kako je taj isti Rog igrao? Patite za nekim imenima a ima igraca u HR mladjih i duplo boljih al eto. Nisu pare problem inace,problem.je sto u ovu rupu nece niko da dodje, mada bas me cudi jer imamo najbolji savez na celu sa Vickom,nece Vicko dozvoliti da neki Kvrzic amputira nogu nekom nasem pojacanju.Seipronto je napisao/la: ↑24 jun 2025, 09:48Nama je greška što smo pustili Ilieva da ode, solidan golman, a sad koga god dovedemo velike su šanse da nije branio od 2022/2023. jer jedino takve i možemo dovesti a ovo iskreno oko Viverosa je iritantno, zaradismo silne milione a ne naziru se adekvatna pojačanja (osim onog sa Kipra i Rumuna) ostalo truba...
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 24 jun 2025, 09:57, ukupno mijenjano 1 put.
Dobro jutro pitari, ima li išta da vam valja? 
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Al fakat uzeti milion eura bukvalno iz druge ruke, to samo mi mozemo u BiH 
Ovi strumfovi na temi poglabase svoja m.uda sto im vise niko ne replicira...
Koliko šljivak popljuva Pjanića vrlo moguće da će nam doći.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Iliev je poslije kovacevica vjerovatno najbolji nas golman ali je trazio raskid daleko prije kraja sezone i do kraja je odradio korektno samo da ispostuje klub!Seipronto je napisao/la: ↑24 jun 2025, 09:48Nama je greška što smo pustili Ilieva da ode, solidan golman, a sad koga god dovedemo velike su šanse da nije branio od 2022/2023. jer jedino takve i možemo dovesti a ovo iskreno oko Viverosa je iritantno, zaradismo silne milione a ne naziru se adekvatna pojačanja (osim onog sa Kipra i Rumuna) ostalo truba...
- Varijantas8
- Kontakt:
Nisam za dolazak Pjanica i ovih nasih zvijezda na zalasku karijere. Daj mi mlade igrace koji ce propisati krv da bi i ostaviti zadnji atom snage na terenu da bi se prodao sto bolje.
Evo i komsije dovode iz Eidhovena
Ma ja, šta će nam prije par godina top 5 veznjak u Evropi, daj nam kakvog Lulića na posudbu.
Dva stara bogalja. Blago kuci koju su zaobisli.Maroon1946 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 09:08I Mire i Asmir su i više nego dobrodošli. Ljudi su svjetska klasa koji su igrali u najvećim klubovima. Pjanke bi u drugoj brzini imao 30G/A u našoj ligi. Da ne pričam o tome kako bi se i staro i mlado vratilo na Koševo i koliki novac bi uzeo fanshop.
No,kod nas nece sigurno. Trazice para a Mirvah ne da para
- belosevic23
- Kontakt:
Ma Pjanke bi ti bio isto Vrancic, na trenutke sjajan, odusevi sve sa svojim potezima...ali u globalu nista posebno..nama trebaju igrači da grizu 90 minuta kao Bubanja i sl.
-
pjankesarajevo
- Kontakt:
Pogresna premisa. Ovdje pitara mozda na dvije ruke ih izbrojat
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, BordoAhbab, nedimmmm1337, Redfire16, Rule_hz, SamoTi4000 i 41 gost.