FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ljudi mastaju o Pjanicu i BEgovicu a realnost da dovodimo nepoznate rumune, holandjane i neke Pejovice
Pa kud ćeš više napadača bolan Zorane, treba kombi pride da sve devetke stanu.Pendulum je napisao/la: ↑24 jun 2025, 12:29Ali i Isanović može da drobi.Cilj je iskorak u Evropi, borba za titulu i razvoj mladih nogometaša
U novu sezonu klub ulazi sa redizajniranim timom, ali je ostao prvi šef struke Zoran Zekić. Prema našim saznanjima, tim sa Koševa će u narednom periodu dodatno osnažiti ekipu, gdje će se pojačati na nekoliko ključnih pozicija. U bordo svlačionicu dolazi sjajan golman, ”desetka” i napadač. Ponizno i u miru se pravi ekipa koja će težiti da napravi iskorak u Evropi. Osim toga, cilj je da se tim sa Koševa bori za titulu (što je želja navijača i to se uvijek prigovara rukovodstvu kluba) u novoj sezoni bh. prvenstva. Kao treći prioritet je – razvoj mladih igrača.![]()

- JavierBosnia
- Kontakt:
Kada su rekli da Pjanic zeli biti blize kuci, to je Francuska, Italija, Luksemburg taj trokut, a ne Bosna 

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Pjanic je plavi smrdo svakako, tako da...fala, neka fala, daleko mu kuca bila.
Operacija Barbarossa na naš način.hazarder je napisao/la: ↑24 jun 2025, 12:37Pa kud ćeš više napadača bolan Zorane, treba kombi pride da sve devetke stanu.Pendulum je napisao/la: ↑24 jun 2025, 12:29Ali i Isanović može da drobi.Cilj je iskorak u Evropi, borba za titulu i razvoj mladih nogometaša
U novu sezonu klub ulazi sa redizajniranim timom, ali je ostao prvi šef struke Zoran Zekić. Prema našim saznanjima, tim sa Koševa će u narednom periodu dodatno osnažiti ekipu, gdje će se pojačati na nekoliko ključnih pozicija. U bordo svlačionicu dolazi sjajan golman, ”desetka” i napadač. Ponizno i u miru se pravi ekipa koja će težiti da napravi iskorak u Evropi. Osim toga, cilj je da se tim sa Koševa bori za titulu (što je želja navijača i to se uvijek prigovara rukovodstvu kluba) u novoj sezoni bh. prvenstva. Kao treći prioritet je – razvoj mladih igrača.![]()
![]()

Ristić, Renan, Turkeš, Butić, Mlinarić, Kyeremeh i djelomično Guliashvili.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Također, saznajemo da su potpisani ugovori sa četiri mlada igrača koji dolaze iz Afrike. Prema informacijama kojima raspolažemo istih su ili boljih kvaliteta od aktuelnog igrača Sarajeva Momodoua Jatte. Dakako, ono što je izuzetno važno jeste činjenica da svaku utakmicu tima sa Koševa gleda preko 20 sportskih direktora raznih klubova širom Evrope i svijeta jer su im interesantni pojedini igrači bh. kluba. Nakon sjajnih transfera koševskog tima, igrači iz BiH postali su zanimljivi klubovima na Starom kontinentu ali i šire. Bez dvojbe, FK Sarajevo je uvijek bio brend, ali je sada ljestvica podignuta još više.
Mi smo zavrsili sa trensferima, ceka se jos golman i to je to(jedina izmnika mozda bude guli )ako ode naravno...ovo ostalo smo sve top popunuli i rijesili.. ostaje taj golman samo.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Pa Zekic je sam reko da se ocekuje jos par igraca, a jedan je stoper sigurno
-
- Kontakt:
Jel vi ljudi vidite kakve mi igrace dovodimo,jel vam toliko znaci taj sendvic Mirvahov za koji botujete da branite dovodjenja igraca koje bukvalno Posusje ne bi dovelo,jel vama realna prica da je nemoguce dovesti ne kapitalca,nego malog boljeg igraca sa solidnom sezonom iza sebe u dobroj ligi kao npr Djordjevic i Bubanja sto su bili?5m uzeti od igraca sa posudbe i ne biti u stanju obezbjediti jedno solidno ime koje ce podici kvalitet ekipe makar da se ne obrukas u evropu,koga ti zajebavas
Zna li pjanic da bi mu nakon 3-4 kola igranja u nasoj ligi opet sva kosa opala?
- MaroonBjelave
- Kontakt:
A zna li raja, da bi Pjaniću, ako bi došao kod nas, kondicioni treneri bili Ifeta i i Nasko Muslić

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
ide Nasko, alaj bješe fahman hadžibaba rahmanMaroonBjelave je napisao/la: ↑24 jun 2025, 13:07A zna li raja, da bi Pjaniću, ako bi došao kod nas, kondicioni treneri bili Ifeta i i Nasko Muslić![]()
SARAJEVO SIAMO NOI <3
-
- Kontakt:
Nema sanse da sa 2 centralna veznjaka Krdzalicem i ovim sto treba doci iz Holandije ulazimo u sezonu.Ocekujem tu jos najmanje jednog
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Vjerovatno bi tražio posao u klubu, za svoje priljepke, Gagu Nalića i Adisa JunuzovićaMaroonBjelave je napisao/la: ↑24 jun 2025, 13:07A zna li raja, da bi Pjaniću, ako bi došao kod nas, kondicioni treneri bili Ifeta i i Nasko Muslić![]()

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Mislim da sam već pisao o tome ranije, kad je Mourinho jednom izjavio da mu daju jedanaest Azpiliqueta i da bi s takvim osvojio sve što se osvojiti može. Mi trebamo imati jedanaest Bubanja u timu i onda se ne bi trebali bojati nikoga.
Igrači će odmah na trening.
Kako dva kad to igra i Djordjevic. Fakticki na svakoj poziciji imas najmanje dva igraca. Sve sto dodje izuzev golmana je gomilanje iako ja nisam zadovoljan da ostanemo na drugom lijevom beku Durakovic i Kapetanovic, ok mi je Kupresak i vise nego ok. A i s druge strane Beganovic i Unusic. Nekako mi nemaju kapacitet za ove pozicije. Navala i srednji red su ok.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 jun 2025, 13:13Nema sanse da sa 2 centralna veznjaka Krdzalicem i ovim sto treba doci iz Holandije ulazimo u sezonu.Ocekujem tu jos najmanje jednog
- belosevic23
- Kontakt:
Nije to fudbal 80tih da se lopta podvaljuje, sad je trka 90% igre i sve se dešava u trku...Pjanic se poselamio sa trkom ima 5-6 godinapitara je napisao/la: ↑24 jun 2025, 11:17Pa ne mogu svi biti borbeni i ginuti nije mma, mora neko znati i lopte igrati. Imali smo sad ekipu koja je trkacki odlicna al kad nemas igraca koji zna da podvali loptu i razigra ekipu mozes trcat do sutra.belosevic23 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 10:41Ma Pjanke bi ti bio isto Vrancic, na trenutke sjajan, odusevi sve sa svojim potezima...ali u globalu nista posebno..nama trebaju igrači da grizu 90 minuta kao Bubanja i sl.
Begovic i Pjanic sa nargilom u ruci i jednom nogom u gipsu bi nakupio 10ak asistencija u sezoni
Primjer ti je Hajduk sto dovodi uspavane legende, pa niko nista nije napravio..Rakitic, Kalinic, Perisic itd.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, galia95, Hajdeee, mnon46, newton_heath_lyr, Seipronto, Varijantas8, ŠTA_JE i 87 gostiju.