Ne znamo kad ce se Djordjevic vratiti,u kakvom je stanju i uopste kakav ce biti kad se vrati.Hvala Bogu krenulo je na bolje pa lagano i trenira odvojeno ali pravog Djordjevica ocekujem tek na proljece.Nije lako,karijera mu je bila upitnaGomis99 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 13:24Kako dva kad to igra i Djordjevic. Fakticki na svakoj poziciji imas najmanje dva igraca. Sve sto dodje izuzev golmana je gomilanje iako ja nisam zadovoljan da ostanemo na drugom lijevom beku Durakovic i Kapetanovic, ok mi je Kupresak i vise nego ok. A i s druge strane Beganovic i Unusic. Nekako mi nemaju kapacitet za ove pozicije. Navala i srednji red su ok.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 jun 2025, 13:13Nema sanse da sa 2 centralna veznjaka Krdzalicem i ovim sto treba doci iz Holandije ulazimo u sezonu.Ocekujem tu jos najmanje jednog
Meni bi gomilanje bas bilo jos jedan napadac da dodje sve i da odu i Guli i jos neko.Sasvim dovoljno imamo
Volio bi jos uz ovu dvojicu sto bi trebali danas vrhunskog golmana i jos jednog veznog osim ako nemaju neki plan nekoga da isforsiraju tipa Hamzic,Nurkovic,Vrban...