Iskenjali su se tebi po glavi i takvim kao ti glupim bošnjama koji se zadovoljavaju mrvicama.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑25 jun 2025, 10:59mamlaze, bas radi tebe i slicnih tebi tapkamo u mjestu.. puni sebi i umisljeni likovi, a veze o zivotu nemaju.. Bitno je da kritikuju sa visine, ono sanerski sta ba tiii, i slicne fore. Strpljenje,vrijeme ne postoji.. Za tvoju i slicne duse se dovode tino sven susici i avdije vrsajevici.. ali hajd i to, nego kad vas popljuvani propisno poseru i ispisaju se i dalje ne prihvatate da ste pogrijesili nego ko pjan plota se drzite..SamoDaKazeem je napisao/la: ↑25 jun 2025, 10:52Grob te **** kolko uzdižu Mujkića i Jovića ko da su ne znam ti kakve vedete,a ne prosječni igrači najgore lige na svijetu.
Zato bošnjo i ne može naprijed,tapkaj u mjestu 20 godina i naslađuj se da je željezničar iza tebe.
Halo mamlazi jedino Real sa Koševa se ofira po Evropi uprkos silnim milonima i invsticijama zarad tih strašnih pojačanja na koja ne smiješ riječi reči.
ti i slicni tebi ste kancer ovog kluba...
znas kad je covjek glup, kad dozvoli da mu se ista greska ponavlja. Ehh pored toga sto ste glupi, mnogo ste i bezobrazni jer isto prosle godine bi, pa eto iako nisu jovic i mujkic vise od prosjecnog igraca najgore lige na svijetu, opet su te iskenjali po glupoj glavi a i dalje se lekcija nije naucila nego podlo se koprcas.. suti, reci pogijresio sam izletio. necu vise.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
U sportu je jedino mjerljiv rezultat,a mi rezultat nemamo to je činjenica.
Samo glupan može pričati o strpljenju,a od ulaska Tana u klub prošlo 15 godina.
15 godina mamlaze milimetra napretka nema i boli me qurac za sitne talove,pranje para i prikazivanje friziranih transfera .