Premijer liga BiH - aktuelno

NoProfit
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la NoProfit » 25 jun 2025, 11:36

Zamisli kakav nesretnik moraš biti da prozivaš nas za Mirvića, a uredno si pušio **** Ceriću i Diglišiću za dž. :ljepota:

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 25 jun 2025, 11:39

Da čovjek ne bude godinu na forumu i da udje i dalje bi čitao kako pjene ovi što otimaju od drzave i humanitarnih organizacija

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 25 jun 2025, 11:41

NoProfit je napisao/la:
25 jun 2025, 11:36
Zamisli kakav nesretnik moraš biti da prozivaš nas za Mirvića, a uredno si pušio **** Ceriću i Diglišiću za dž. :ljepota:
Ceric, Dicklizic, Azmir, Amaw, arapsko ministarstvo, gradski, kantonalni, drzavni nivoi, humanitarne organizacije, porezna, nastavi niz...

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 25 jun 2025, 11:47

U čuj doveli bolje igrače od nas hahahahahahhahahahahhahahahahahahahhahahahahahaha

Ovako su i za Sukilovica pisali isto
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 25 jun 2025, 11:49

ErosViverosViv je napisao/la:
25 jun 2025, 11:41
NoProfit je napisao/la:
Ceric, Dicklizic, Azmir, Amaw, arapsko ministarstvo, gradski, kantonalni, drzavni nivoi, humanitarne organizacije, porezna, nastavi niz...
tabba77 je napisao/la:
01 apr 2024, 15:04
Eh ovo je dan pobjede, radujte se zeljovci, ne dolazi samo trener :bih:

Bicee para, jescemoo kavijar :tokralju: :tokralju:

Jos kad trehnemo Borca u po Banja Luke

Pocinjemo lagano,sretno nam svima i dolaze bolji dani.

Ne samo da dolaze bolji dani nego uskoro i mahala i sve podjele unutar navijača lete iz kluba :tokralju:

A zasluzili smo ovo nakon svega sto smo prosli :salut:

Iznad Grbavice zora svice, dobrodoso prijestolonasljednice

Ljudi koji su minirali su otisli,ostao je jos jedan covjek da ode i nema vise prepreke :mrgreen:
Razlog zbog kojeg su otisli je upravo ovo sto sada gledamo :mrgreen:

idemo jako sad ,dosta prosjecnosti bilo :kafa:

Drago mi je da su u klubu prepoznali moje pisanje na forumu. :kafa:

Nisu doveli čovjeka da se blamira ovdje, mora napredovati brzo i uzeti titulu u sljedeće dvije godine da bi iso dalje, zato će mu dovesti igrace

ad sam pricao sa nekim bitnim ljudima, priča je sljedeca. FS Saudijske Arabije ulazi u projekat sa nasim klubom. Cilj je da se mladi arapski igraci promoviraju kako bi stekli iskustvo igranja u Evropi. Naravno pored tih mladih arapskih igraca bice iskusnijih igraca evropskog kalibra, budzet kluba ce biti skoro pa neogranicen. Zato je FS SA predlozio svog mladog strucnjakaa.

Uhhhhh
Ako je ovo tacno da Amoah i Mekic idu u prvu ligu Saudijske Arabije
Bit ce ovo nesto slicno sto je Ismir sa Pidrom odradio

dlcino,probat ce ozivjeti ekipu kako sam shvatio a na pauzi ozbiljni rezovi u igrackom kadru

Njima nikad neće biti poenta vratiti uloženi novac iz sporta. Da je tako, ne bi 700 milijardi ulagali.
Katar je na kraju bio u minusu 200 milijardi dolara.

:ljepota:

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 25 jun 2025, 11:54

jurisicduska je napisao/la:
25 jun 2025, 11:47
U čuj doveli bolje igrače od nas hahahahahahhahahahahhahahahahahahahhahahahahahaha

Ovako su i za Sukilovica pisali isto
Dobro onda,nama ce 3.mjesto biti sasvim normalno a njima dupla kruna imperativ ko sto su i prosle godine u ovo vrijeme govorili da idu na titulu

Ne mogu sami sa sobom da se dogovore hahahahah
Jesmo li na kraju Dinamo ili smo slabije igrace od vas doveli
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 25 jun 2025, 12:08

pa iskreno do sad ovaj prelazni rok niste nesto spektakularno odradili sto se dolazaka tice. sto ne znaci da necete. imate puno vece finansijske mogucnosti od nas, ali za sad je ovo tanko. mislim imate vi dobru ekipu i ovako, ali na nekim pozicijama vam bas skripi.

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 25 jun 2025, 12:17

tabba77 je napisao/la:
25 jun 2025, 11:49
ErosViverosViv je napisao/la:
25 jun 2025, 11:41
NoProfit je napisao/la:
tabba77 je napisao/la:
01 apr 2024, 15:04
Eh ovo je dan pobjede, radujte se zeljovci, ne dolazi samo trener :bih:

Bicee para, jescemoo kavijar :tokralju: :tokralju:

Jos kad trehnemo Borca u po Banja Luke

Pocinjemo lagano,sretno nam svima i dolaze bolji dani.

Ne samo da dolaze bolji dani nego uskoro i mahala i sve podjele unutar navijača lete iz kluba :tokralju:

A zasluzili smo ovo nakon svega sto smo prosli :salut:

Iznad Grbavice zora svice, dobrodoso prijestolonasljednice

Ljudi koji su minirali su otisli,ostao je jos jedan covjek da ode i nema vise prepreke :mrgreen:
Razlog zbog kojeg su otisli je upravo ovo sto sada gledamo :mrgreen:

idemo jako sad ,dosta prosjecnosti bilo :kafa:

Drago mi je da su u klubu prepoznali moje pisanje na forumu. :kafa:

Nisu doveli čovjeka da se blamira ovdje, mora napredovati brzo i uzeti titulu u sljedeće dvije godine da bi iso dalje, zato će mu dovesti igrace

ad sam pricao sa nekim bitnim ljudima, priča je sljedeca. FS Saudijske Arabije ulazi u projekat sa nasim klubom. Cilj je da se mladi arapski igraci promoviraju kako bi stekli iskustvo igranja u Evropi. Naravno pored tih mladih arapskih igraca bice iskusnijih igraca evropskog kalibra, budzet kluba ce biti skoro pa neogranicen. Zato je FS SA predlozio svog mladog strucnjakaa.

Uhhhhh
Ako je ovo tacno da Amoah i Mekic idu u prvu ligu Saudijske Arabije
Bit ce ovo nesto slicno sto je Ismir sa Pidrom odradio

dlcino,probat ce ozivjeti ekipu kako sam shvatio a na pauzi ozbiljni rezovi u igrackom kadru

Njima nikad neće biti poenta vratiti uloženi novac iz sporta. Da je tako, ne bi 700 milijardi ulagali.
Katar je na kraju bio u minusu 200 milijardi dolara.

:ljepota:
Volimo fudbal :twisted:

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 25 jun 2025, 12:20

svemalim1 je napisao/la:
25 jun 2025, 12:08
pa iskreno do sad ovaj prelazni rok niste nesto spektakularno odradili sto se dolazaka tice. sto ne znaci da necete. imate puno vece finansijske mogucnosti od nas, ali za sad je ovo tanko. mislim imate vi dobru ekipu i ovako, ali na nekim pozicijama vam bas skripi.
Doveli smo najboljeg strijelca lige
Nas najbolji igrač je još uvijek u klubu
Doveli smo veznog igrača npr koji do 22 godine imao skoro 100 nastupa u klubu gdje je Santos od vas otišao

Pregovara se dogovara se. Polakice. Nije bajno ali nije ni neka katastrofa. Doći će još 3-4 igrača.

Ne bih ja rekao da ste vi neka provjerena imena doveli i neki upgrade
Rezerva Varaždina
Dečko iz Cibalije , drugoligas
Junior Zvijezde 09
Stoper iz lige Luxemburga , bio vam je nedavno reprezentativac Luxemburga pa znamo kako to završi
Eric iz Posusja koje je ispalo iz lige (sto su ostali znamo svi)
Jaganjac koji ne znamo da li ima gol u seniorskoj konkurenciji
Hajd ovaj Holanđanin ima stvarno fin cv za naše uslove

A otišao vam je i najbolji igrač i još nekoliko igrača koji su vam donijeli najveći broj bodova unazad godinama

Ne znam ni čime ste vi toliko sretni.

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 25 jun 2025, 12:27

25 jun 2025, 12:20
svemalim1 je napisao/la:
Doveli smo veznog igrača npr koji do 22 godine imao skoro 100 nastupa u klubu gdje je Santos od vas otišao

Pregovara se dogovara se. Polakice. Nije bajno ali nije ni neka katastrofa. Doći će još 3-4 igrača.

Rezerva Varaždina
Junior Zvijezde 09
Stoper iz lige Luxemburga , bio vam je nedavno reprezentativac Luxemburga pa znamo kako to završi

A otišao vam je i najbolji igrač

pa meni se licno svidjaju dvije stvari. prvo sto smo zadrzali okosnicu ekipe i rijesili se skarta. svi koji trebaju biti su tu osim jabera koji se prodao. drugo sto mi se svidja je sto potpisujemo mlade igrace od kojih nesto moze biti u perspektivi, sto se razmislja malo unaprijed o dvojnim registracijama, posudbama. na vrijeme smo krenuli sa svim i to tako treba, a rijetkost je u ovoj ligi. uporedi ovo sad sa nasim prelaznim rokovima zadnjih hajmo rec 5 godina, a mozes i dalje u proslost. jednostavno ozbiljnije puno.

sto ves tice, a mozda vam je i bolje sto ne dolaze neke penerande i prevare i sto ne najavljujete duplu krunu i ne lozite se bezveze. imate dobru ekipu kako rekoh i odlicnog trenera, samo vam opet fali na nekim pozicijama i imate disbalans ogroman. mozda i to rijesite na vakat, pa ce onda biti druga prica.

sve su ovo realno spekulacije, kad se krene s centra tad mozemo neke ocjene davati.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 25 jun 2025, 12:33

Collin Seedorf (30) novi igrac Zeljeznicara

slika

slika

Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

gegenpressing
Kontakt:

Post Postao/la gegenpressing » 25 jun 2025, 12:36

svemalim1 je napisao/la:
25 jun 2025, 12:27
svemalim1 je napisao/la:

Rezerva Varaždina
Junior Zvijezde 09

pa meni se licno svidjaju dvije stvari. prvo sto smo zadrzali okosnicu ekipe i rijesili se skarta. svi koji trebaju biti su tu osim jabera koji se prodao. drugo sto mi se svidja je sto potpisujemo mlade igrace od kojih nesto moze biti u perspektivi, sto se razmislja malo unaprijed o dvojnim registracijama, posudbama. na vrijeme smo krenuli sa svim i to tako treba, a rijetkost je u ovoj ligi. uporedi ovo sad sa nasim prelaznim rokovima zadnjih hajmo rec 5 godina, a mozes i dalje u proslost. jednostavno ozbiljnije puno.

sto ves tice, a mozda vam je i bolje sto ne dolaze neke penerande i prevare i sto ne najavljujete duplu krunu i ne lozite se bezveze. imate dobru ekipu kako rekoh i odlicnog trenera, samo vam opet fali na nekim pozicijama i imate disbalans ogroman. mozda i to rijesite na vakat, pa ce onda biti druga prica.

sve su ovo realno spekulacije, kad se krene s centra tad mozemo neke ocjene davati.
Šta će dovoditi,kad znaju da se moraju Vici skloniti jer ih je spasio izbacivanja iz Evrope
Brohra ribo se...

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 25 jun 2025, 12:36

svemalim1 je napisao/la:
25 jun 2025, 12:27
svemalim1 je napisao/la:

Rezerva Varaždina
Junior Zvijezde 09

Sve uredu brate lijepo je bit optimist. Tako i treba na kraju krajeva.

GrbavicaHram1921
Kontakt:

Post Postao/la GrbavicaHram1921 » 25 jun 2025, 12:37

Wellcome Sedorfeeeee

slika

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 25 jun 2025, 12:50

GrbavicaHram1921 je napisao/la:
25 jun 2025, 12:37
Wellcome Sedorfeeeee

slika
Nije kraj sto je najljepse od svega :bih:
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 25 jun 2025, 13:18

Ozbiljan prelazni rok kod komšinica.

Samo se nadam da će ove sezone uzeti više od 5 bodova (iz 12 utakmica, koliko već) protiv prve 3 ekipe Lige. Naravno, protiv Sarajeva očekujem da uzmu 0 bodova. :mrgreen:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jun 2025, 13:21

rishovski je napisao/la:
24 jun 2025, 19:38
U pitanju je paušalna insinuacija :kafa:
Ma pusti se paušala, nego reci nam kako se tretiraju EU igrači u našoj ligi. :rol:

Kako ti više ne dosadi da se toliko provaljuješ, kad ćeš napokon shvatiti da ovo nije za tebe i da nemaš pojma. :kafa:

Šta kaže, ne lupetaj, a čovjek mu pokušao kulturno objasniti koliki je nemač pojma. :bow:
rishovski je napisao/la:
23 jun 2025, 18:19

Ne lupetaj
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 25 jun 2025, 13:29

slika

Collin Seedorf novi igrač Željezničara
Nizozemski defanzivac Collin Seedorf novi je igrač Željezničara, a potpisao je ugovor do ljeta 2027. godine.

Evo i stoper
Još ide brutalni napadač

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 25 jun 2025, 13:36

Otkuda ovi silni holandezi kod nas i stranci generalno? Vidim i posusje namaklo nekih egzoticnih stranaca. Izgleda da nam je ipak kvaliteta lige porasla, a i platezna moc, sto je svakako za pohvalu :thumbup:

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 25 jun 2025, 13:44

boki86 je napisao/la:
25 jun 2025, 13:36
Otkuda ovi silni holandezi kod nas i stranci generalno? Vidim i posusje namaklo nekih egzoticnih stranaca. Izgleda da nam je ipak kvaliteta lige porasla, a i platezna moc, sto je svakako za pohvalu :thumbup:
pohvali malo i na nasoj temi boki, ne moras samo ovdje. pozitiva :bih:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, mnon46, MostarNeretva i 35 gostiju.