FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
83
52%
Prolazak u Play off
31
19%
Grupnu fazu
45
28%

Ukupno glasova: 159

SamoDaKazeem
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SamoDaKazeem » 25 jun 2025, 11:20

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
25 jun 2025, 10:59
SamoDaKazeem je napisao/la:
25 jun 2025, 10:52
Grob te **** kolko uzdižu Mujkića i Jovića ko da su ne znam ti kakve vedete,a ne prosječni igrači najgore lige na svijetu.
Zato bošnjo i ne može naprijed,tapkaj u mjestu 20 godina i naslađuj se da je željezničar iza tebe.
Halo mamlazi jedino Real sa Koševa se ofira po Evropi uprkos silnim milonima i invsticijama zarad tih strašnih pojačanja na koja ne smiješ riječi reči.
mamlaze, bas radi tebe i slicnih tebi tapkamo u mjestu.. puni sebi i umisljeni likovi, a veze o zivotu nemaju.. Bitno je da kritikuju sa visine, ono sanerski sta ba tiii, i slicne fore. Strpljenje,vrijeme ne postoji.. Za tvoju i slicne duse se dovode tino sven susici i avdije vrsajevici.. ali hajd i to, nego kad vas popljuvani propisno poseru i ispisaju se i dalje ne prihvatate da ste pogrijesili nego ko pjan plota se drzite..

ti i slicni tebi ste kancer ovog kluba...

znas kad je covjek glup, kad dozvoli da mu se ista greska ponavlja. Ehh pored toga sto ste glupi, mnogo ste i bezobrazni jer isto prosle godine bi, pa eto iako nisu jovic i mujkic vise od prosjecnog igraca najgore lige na svijetu, opet su te iskenjali po glupoj glavi a i dalje se lekcija nije naucila nego podlo se koprcas.. suti, reci pogijresio sam izletio. necu vise.

:sick: :sick: :sick: :sick: :damn: :damn: :damn:
Iskenjali su se tebi po glavi i takvim kao ti glupim bošnjama koji se zadovoljavaju mrvicama.
U sportu je jedino mjerljiv rezultat,a mi rezultat nemamo to je činjenica.
Samo glupan može pričati o strpljenju,a od ulaska Tana u klub prošlo 15 godina.
15 godina mamlaze milimetra napretka nema i boli me qurac za sitne talove,pranje para i prikazivanje friziranih transfera .

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 25 jun 2025, 11:21

Šta će tek biti kad se odigra prva utakmica, kad krene Evropa, pa sezona, doduše ako dobijemo, miševi će u rupe, al ako bude kakve havarije, e onda će forumi da gore.
Nisu to navijači, to je bagra koja samo čeka priliku da serre redom po klubu, treneru, igračima, pa i navijačima koji se ne slažu s njihovim pesimističnim i nadasve kritičkim (neopravdano!) mišljenjem.

Ne valja Mirvić, ne valja Zekić, ne valjaju igrači koje dovode, pa bujrum gospodo, otkupite uloge od Mirvića i radite kako treba.
Koševo Zapad

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 25 jun 2025, 11:25

Shategabri je napisao/la:
25 jun 2025, 11:21
Šta će tek biti kad se odigra prva utakmica, kad krene Evropa, pa sezona, doduše ako dobijemo, miševi će u rupe, al ako bude kakve havarije, e onda će forumi da gore.
Nisu to navijači, to je bagra koja samo čeka priliku da serre redom po klubu, treneru, igračima, pa i navijačima koji se ne slažu s njihovim pesimističnim i nadasve kritičkim (neopravdano!) mišljenjem.

Ne valja Mirvić, ne valja Zekić, ne valjaju igrači koje dovode, pa bujrum gospodo, otkupite uloge od Mirvića i radite kako treba.
Nisu pratili klub kad smo cekali 100 godina da dignemo titulu i gledali kako kone dizu pehare koje su mufljoz Brkovic i Osim zavrsavali,kad su nas derala razna sela i kad je trofej bio pojam. Dobra stvar sa investitorima je da razne ublehe mogu samo da laju i nista vise od toga,zato neka laju samo to im je jedino ostalo.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 25 jun 2025, 11:30

Gledaj sto nicu neki novi nikovi,Jale i Bube i slicni,lista blokiran8h je puna,valjda nemaju limit na blokiranje. Zanimljivo,cim udju od.a ide post pljuvanje po Mirvicu,lik je tolike komplekse nabio konama da samo pricaju o njemu.

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 25 jun 2025, 11:34

25 jun 2025, 11:20
25 jun 2025, 10:52
Grob te **** kolko uzdižu Mujkića i Jovića ko da su ne znam ti kakve vedete,a ne prosječni igrači najgore lige na svijetu.
Zato bošnjo i ne može naprijed,tapkaj u mjestu 20 godina i naslađuj se da je željezničar iza tebe.
Halo mamlazi jedino Real sa Koševa se ofira po Evropi uprkos silnim milonima i invsticijama zarad tih strašnih pojačanja na koja ne smiješ riječi reči.
mamlaze, bas radi tebe i slicnih tebi tapkamo u mjestu.. puni sebi i umisljeni likovi, a veze o zivotu nemaju.. Bitno je da kritikuju sa visine, ono sanerski sta ba tiii, i slicne fore. Strpljenje,vrijeme ne postoji.. Za tvoju i slicne duse se dovode tino sven susici i avdije vrsajevici.. ali hajd i to, nego kad vas popljuvani propisno poseru i ispisaju se i dalje ne prihvatate da ste pogrijesili nego ko pjan plota se drzite..

znas kad je covjek glup, kad dozvoli da mu se ista greska ponavlja. Ehh pored toga sto ste glupi, mnogo ste i bezobrazni jer isto prosle godine bi, pa eto iako nisu jovic i mujkic vise od prosjecnog igraca najgore lige na svijetu, opet su te iskenjali po glupoj glavi a i dalje se lekcija nije naucila nego podlo se koprcas.. suti, reci pogijresio sam izletio. necu vise.

Iskenjali su se tebi po glavi i takvim kao ti glupim bošnjama koji se zadovoljavaju mrvicama.
15 godina mamlaze milimetra napretka nema i boli me qurac za sitne talove,pranje para i prikazivanje friziranih transfera .
Pamtiš li ti doba prije Tana,viršle i kako ti glavati osim uzima duple krune a ti blejiš i ideš kod Muće na grah,jado jadni i zlonamjerni,ipak da te podsjetim da smo od ove sezone najtrofejniji klub u državi pa se napušite qrca i ti i tebi slični navijači sa druge strane miljacke

JalaBrat

Post Postao/la JalaBrat » 25 jun 2025, 11:39

yebbala ti virsla mater dosadnu

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 25 jun 2025, 11:43

naravno da smanadu zele najgore po nas, a zna se da ovo trenutno boli.

ideeee najtrofejniji klub :bih: :bih:
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 25 jun 2025, 11:44

E čuj JalaBrat :rol:

Pa imajte bar malo kreativnosti hebo vas onaj ko vas dovede na forum.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 25 jun 2025, 11:44

Anex je napisao/la:
25 jun 2025, 11:34
25 jun 2025, 11:20

Pamtiš li ti doba prije Tana,viršle i kako ti glavati osim uzima duple krune a ti blejiš i ideš kod Muće na grah,jado jadni i zlonamjerni,ipak da te podsjetim da smo od ove sezone najtrofejniji klub u državi pa se napušite qrca i ti i tebi slični navijači sa druge strane miljacke
:thumbup:

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 25 jun 2025, 11:57

JalaBrat je napisao/la:
25 jun 2025, 11:39
yebbala ti virsla mater dosadnu
Mrtve ti yebem jado jadni i sve ti yebem što po zemlji hoda, degeneriku plavi

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 25 jun 2025, 11:58

Pamtite li vrijeme duplih kruna, titula, kupova, sprdanja sa ligom😎 ah da to je bilo prije mirvinja.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

edgarallanpoe04
Kontakt:

Post Postao/la edgarallanpoe04 » 25 jun 2025, 12:02

Pantelija je napisao/la:
25 jun 2025, 11:58
Pamtite li vrijeme duplih kruna, titula, kupova, sprdanja sa ligom😎 ah da to je bilo prije mirvinja.
ja mislim da nije stvar da smo mi nazadovali, nego da su drugi napredovali brže, naravno uz pomoć politike jer su politički projekti

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 25 jun 2025, 12:03

JalaBrat je napisao/la:
25 jun 2025, 11:06
Najjace kad uposlenici kluba pisu na forumu, maaaa samooo neeemoj na mirvuuuu baaaaaaa

stoko sta ste pisali za horde :puke: :puke: :puke:
Odakle više iskačete? :roll:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 25 jun 2025, 12:03

Pantelija je napisao/la:
Pamtim i da smo prosuli prednost od 13 bodova zbog besparice :kafa:

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 25 jun 2025, 12:08

edgarallanpoe04 je napisao/la:
25 jun 2025, 12:02
Pantelija je napisao/la:
ja mislim da nije stvar da smo mi nazadovali, nego da su drugi napredovali brže, naravno uz pomoć politike jer su politički projekti
Sve to stoji, ali mi da imamo jake igrace i dovedene na prave pozicije, ne bi ti ni sudije mogle puno naskoditi. Jer bi ih samljeo na terenu.
Zamisli ekipu Dinama Z da igra ovu ligu gdje je moraju osvojiti Borac ili Zrinjski. Sta bi im sudije mogle? Od 50 bodova bi im zakinuli mozda 6,7 i to je sve.

Ali ti kad dovodis ovakve igrace i usput ostale bez nekog cilja, da pokriješ deficitne pozicije onda te normalno i lakse zakinu na terenu jer nisi toliko dominantan.

Sad ce se navezati isti likovi koji uvijek sve opravdavaju. Da dovedu iz kantonalne lige prvih 11 likovi bi opravdali kako trebamo sacekati igre na terenu pa onda suditi. I tako mi uvijek sudimo na kraju sezone kad nam prvak ode na 20 plus bodova.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 25 jun 2025, 12:11

Lavcina je napisao/la:
25 jun 2025, 12:08
edgarallanpoe04 je napisao/la:
25 jun 2025, 12:02
Pantelija je napisao/la:
Sve to stoji, ali mi da imamo jake igrace i dovedene na prave pozicije, ne bi ti ni sudije mogle puno naskoditi. Jer bi ih samljeo na terenu.
Zamisli ekipu Dinama Z da igra ovu ligu gdje je moraju osvojiti Borac ili Zrinjski. Sta bi im sudije mogle? Od 50 bodova bi im zakinuli mozda 6,7 i to je sve.

Ali ti kad dovodis ovakve igrace i usput ostale bez nekog cilja, da pokriješ deficitne pozicije onda te normalno i lakse zakinu na terenu jer nisi toliko dominantan.

Sad ce se navezati isti likovi koji uvijek sve opravdavaju. Da dovedu iz kantonalne lige prvih 11 likovi bi opravdali kako trebamo sacekati igre na terenu pa onda suditi. I tako mi uvijek sudimo na kraju sezone kad nam prvak ode na 20 plus bodova.

bravo pa ti narativ anamo onih postaje ispravan. Cuj zaostajemo za prvim 20 15 100 bodova? kakvo je to rezonovanje glupo do bola?

Prvak si kume i sa jednim bodom prednosti.. Nemojte da vas virtualni dresira molim vas...

i opet ne mogu sudije nista, jok ne mogu. Kasape te pred derbi utakmicu 6 kola ranije, kartonira se ptica koja preleti Kosevo.. odes u BL ljudi na tebi kate vjezbaju... i milion puta ponovljena prica...

ne talasajte, skupljate pozitivnu energiju a ne uvijek atmosfera linca, ili linca u pripremi.. da Bog sacuvaj
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

TETRAPAK
Kontakt:

Post Postao/la TETRAPAK » 25 jun 2025, 12:12

Lavcina je napisao/la:

Prije nego sto skocite na covjeka imajte u vidu da smo mi sa zdravim Gojkovicem i Djordjevicem bili tu negdje bare bare sa sudijama. Sa milionima koje smo uzeli i cemo tek uzeti od igraca nije nerealno da raja trazi opet neki takav nivo, mozda cak i vise.

Pa ako bude trofej bude, ako ne bude jbga. Ali zna se kakav kalibar igraca treba. Ne iskljucujem nove dolaske naravno, ali eto posto trenutno pricate o ovome sto je doslo do sada, to nije to.

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 25 jun 2025, 12:25

TETRAPAK je napisao/la:
25 jun 2025, 12:12
Lavcina je napisao/la:

Prije nego sto skocite na covjeka imajte u vidu da smo mi sa zdravim Gojkovicem i Djordjevicem bili tu negdje bare bare sa sudijama. Sa milionima koje smo uzeli i cemo tek uzeti od igraca nije nerealno da raja trazi opet neki takav nivo, mozda cak i vise.

Pa ako bude trofej bude, ako ne bude jbga. Ali zna se kakav kalibar igraca treba. Ne iskljucujem nove dolaske naravno, ali eto posto trenutno pricate o ovome sto je doslo do sada, to nije to.
Bravo. :clap:

Evo u 2 posta iznad je sročeno sve i ne znam kako ovi vitezovi kluba ne mogu ili možda ne žele da shvate poentu.

Mi trenutno u klubu imamo 4 igrača koji prave razliku na terenu. To su Guliashvili, Bubanja, Đorđević i Gojković. Ja bih dodao i Kyeremeha zato što mi je naš najdraži igrač al' recimo da sam tu subjektivan. Od ove četvorice nabrojanih dvojica su povrijeđena, Guliashvili 99% ide za par sedmica a Bubanja će ići sutra ako neko odluči da potegne milion i po bar.
Kako onda da očekujemo da budemo jači iduće sezone ako smanjujemo a ne povećavamo broj igrača koji su prevaga?
Da i ja napomenem, pričamo o trenutnim potpisima, ne o igračima koji će možda doći sat vremena pred kraj roka kad se već oprostimo od Europe.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 jun 2025, 12:27

Bordobojausrcu je napisao/la:
21 jun 2025, 17:20
mma_hz je napisao/la:
21 jun 2025, 15:54
pitara je napisao/la:
21 jun 2025, 12:05

Muminović
Ko da su mene pitali.
Prebio ga Karic koji cuva Mirvica, nesta je vezano za klub kolko sam cuo
Jes Karic al sa Kukanom zutim i jos 3 lika ahahahah
Koga ce Karic sam prebiti brate uozbilji se..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 25 jun 2025, 12:28

Ja teme i kur.ca i nekih novih nickova, šta je ovo ovako...

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: benko21, Google Adsense [Bot], nedimmmm1337, Serha i 59 gostiju.