Lučić je imao loših odbrana slažem se. U karijeri je dogurao i do Bayern Minhena nije tek tako sigurno. Losa sezona u Hajduku nije mjerilo kvalitete. Hajduk je klub gdje bi Mesi zaboravio igrat i bio na nivou Sevkije Resica u prajmu dok je u zelji igro. Naravno ulica mu sjela malo na kosti i sve to skupa dobiješ kikseve. Nikakav sud ja ne bih tu donio na osnovu Hajduka. Hajduk je klub koji od ekstra igrača pravi Sunjevarice. Mi na stereoidima.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 jun 2025, 00:53Ok sve, ali gdje Lučića nađejurisicduska je napisao/la: ↑26 jun 2025, 00:43Ide mi na živce i ovaj pretjerani optimizam i pretjerana depresija.
Ima li sredine.
Čuj Ivan Banić najbolji golman HNLa
Zlomislic
Zelenika
Lučić
Sušak
Malenica
Nevistic
Sve redom bolji golmani. Ali bolji 100% a u HNLu ima 10 ekipa. Ima 6-7 boljih golmana.![]()
Ako bi jednog čovjeka okrivio za izgubljenu titulu Hajduka, to bi bio on.
Užasnih je reakcija imao tokom sezone.
Zelenika, Sušak - u pet deka.
Malenica, Zlomislić i Nevistić, kvalitetnija imena.
Suma sumarum, dobili smo boljeg golmana nego do sad.
Nije neki prevelik upgrade, ali je malo bolji golman Banić, po meni.
Ne mislim da je ikakav napredak. To mi je počelo smetat sto nam ekipa stagnira. Očekivao sam dosta vise ali hajd. Mislim sva ova imena sto su se pominjala : Begovic, Maric, Cican, Hidaje svi oni su bolji golmani od Ivana Banića. Ali na kraju ti on dođe. Pa nije valjda majku mu **** da nam uvijek dođe ta peta opcija od tih pet ponuđenih.
Je li nam ikad bar došla 3. Opcija
Koljic, Prevljak…. bub Butic
Begovic Cican Maric bub Banić
Rahmanović, Cimirot bub Marokanac iz druge holandske
Nekako je postalo malo frustrirajuće Il nije ja serem jedem **** ?