Ima drugi
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ima i treci.
Ma ima ih jos na hiljade.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Kad počinje prodaja karti?
Ne pričajte gluposti. Klub pregovara sa dvojicom igrača. Oba su extra za naše uslove. Jedan je potvrdio da želi da dodje ali mu još traje ugovor. Ističe za koji dan. A drugi čeka transfer u Slaven Belupo ili Varteks, ali se vjerovatno neće ostvariti.
Postoji mogućnost da jedan igrač ode iz kluba, pa bi u tom slučaju na njegovu poziciju došao drugi igrač.
Postoji mogućnost da jedan igrač ode iz kluba, pa bi u tom slučaju na njegovu poziciju došao drugi igrač.
Bintsouka iz Partizanija je jedan.Drugi je Nizozemac.To da ode jedan igrac je Sukilovic.I to ce se desit samo u slucaju ako taj drugi stoper dodje.Za Bintsouku treba platiti Partizaniju naknadu za treniranje.Cwirek je napisao/la: ↑27 jun 2025, 11:29Ne pričajte gluposti. Klub pregovara sa dvojicom igrača. Oba su extra za naše uslove. Jedan je potvrdio da želi da dodje ali mu još traje ugovor. Ističe za koji dan. A drugi čeka transfer u Slaven Belupo ili Varteks, ali se vjerovatno neće ostvariti.
mosa lošmi stićko tit-ula!
-
- Kontakt:
Znaci ovolika frka je oko napadaca koji u 37 utakmica ima 6 golova, i to u ligi koja je losija od nase...
Pa jbte Haracic bi toliko golova zabio u manje nastupa
Pa jbte Haracic bi toliko golova zabio u manje nastupa
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Kontam šta govoriš ali teško je naći takvog box to box veznjaka i dovesti ga u našu ligu jbg.godrina je napisao/la: ↑26 jun 2025, 22:05Ma daleko od toga da sam ga odpisao. I ja mislim i volio bi da "bukne", da sav potencijal pokaze i strasno dobro napreduje.Raonffa je napisao/la: ↑26 jun 2025, 16:09Joj brate ja ne bih Lagumdžiju otpisivao tek tako, možda griješim ali mislim da bi on mogao eksplodirati ove sezone, pa možda čak i da dobijemo bolju verziju Armina Hodžića. Joao Eric isto mislim da bi nam mogao valjati pravo, ne bi me iznenadilo da obojica prešišaju Radovca po kvalitetu i dobrim partijama.godrina je napisao/la: ↑26 jun 2025, 15:59
Ma vezni red je srce, dusa, motor i mozak ekipe. Imamo mi ljudi koji mogu tu igrati ali nisam siguran da ima dovoljno kvaliteta. Radovac je najbolji medju njima a bas sumnjam da on moze iznijet sezonu na top nivou.
Stoper i napadac ako zelimo bolji sezonu od prosle a tome valjda tezimo.
Ma vala, što se mene tiče ne mora biti bolja, neka bude ista kao i prošla samo da uhvatimo rezultatski kontinuitet i redovno izlazimo u Evropu. Jer, iskreno, pun mi je qurac ovih amplituda zadnjih pet godina od borbe za titulu, preko potencijalnog gašenja u koroni, onda izlazak u Evropu, pa borba za opstanak, pa sad opet Evropa... Ne mogu više ja to![]()
Medjutim on nije tip veznjaka na kojeg ja mislim. Pored njega sa svim njegovim osobinama nama treba neko ko trci od 16 do 16. Neko ko pokriva i nasu polovinu a da moze i zna povuc loptu, uposlit krilo, da mu asistencija nije incident. Ili nam treba taj covjek ili da Madzid i Gojak odigraju sezone zivota i sa minimalno izostanaka.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Dobrodosao Dzafere
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- mamonelafo
- Kontakt:
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jafar Arias? Ista agencija kao i Seedorf…
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Dzaferaga dugo bio bez kluba u dva navrata..
Ali i 80 utakmica u Holandskoj prvoj ligi..
1.91.. da ovo ne bude cokoladni Krpa. Nadao sam se brzem napadacu..
Ali i 80 utakmica u Holandskoj prvoj ligi..
1.91.. da ovo ne bude cokoladni Krpa. Nadao sam se brzem napadacu..
Puno se lupa i nagadja. Ne bi me cudilo da na kraju potpise neki napadac koji nigdje nije pominjan.
- mamonelafo
- Kontakt:
A koji je max. kapacitet stadiona?
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Umjesto Dzabketa dodje Dzaferaga.Ima tu nesto.Ako je toliki još garo samo nek stoji u 16 jedna će uletio da je.. mater.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ako je 4000 kapacitet, 5% je 200 ulaznica za nas.
Nadam se da ćemo moći dobiti 500-600 ulaznica.
Nadam se da ćemo moći dobiti 500-600 ulaznica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.