FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
87
49%
Prolazak u Play off
38
22%
Grupnu fazu
51
29%

Ukupno glasova: 176

Turo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Turo » 28 jun 2025, 13:52

Fudbalski klub Sarajevo bio je blizu dogovora sa holandskim fudbalerom Ašrafom El Bušatauijem, ali na kraju nije došlo do realizacije transfera.

Ašraf El Bušataui, holandski defanzivini vezni bio je u pregovorima sa Sarajevom, ali je odlučio da ne prihvati ponudu Bordo tima, saznaje ****.

Dvije strane na kraju nisu uspjele da se dogovore, ali ćemo vidjeti da li će Bordo klub poboljšati ponudu i na kraju ubijediti Holanđanina da dođe na Koševo.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 28 jun 2025, 13:58

Pazi naslova "Holandski veznjak odbio Sarajevo"
Mater vam yebem lazovsku i meridian nije odbio nego nije frajer u stanju ljekarski da prodje
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 28 jun 2025, 14:00

Ko pise ovo?
Bilo sve dogovoreno i zavrseno, ali nije prosao ljekarski. Boze novinara i qurca.
- FKS -

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 28 jun 2025, 14:04

Pa ako u medije izađe info da nije prošao medicinske preglede nece igrac nigdje moc potpisat ugovor.
Samo naprijed Saraj'vo!

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 28 jun 2025, 14:05

Konzerva je napisao/la:
28 jun 2025, 12:27
Turo je napisao/la:
28 jun 2025, 12:20
Viveros je sinoć zvanično potpisao.

2.260.000 eura + 138.000 eura za posudbu. Gotovo 2.400.000 eura za 9 minuta.
ovo je nevjerovatno sa BH fudbalske prilike :shock:

drugim rijecima znaci Sarajevo mora isti iskorak uraditi u evropi kao Zrinjski i Borac sto su uspjeli, s obzirom na pare i igracki kadar.
Sto stalno potenciramo tih 9 min? Lik je klasa od igraca,klasicni latinos koji nije mogao bez svoje kuce i odma je trazio da ide,ovdje su ga ismijavali forumski strucnjaci,pricali da su im neki igraci rekli da lik nije sposoban da odradi jednu vjezbu. Lik konstantno dobro igra i zabija i nista cudno i nikakvo cudo da ode za te pare.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 28 jun 2025, 14:07

GalileoGalilei je napisao/la:
28 jun 2025, 12:58
Prvenstvo osvaja "sve", a ne napad, odbrana, sredina, golman i slične gluposti. Možeš imati De Bruynea u sredinu ako je odbrana očajna ili ako je napad sterilan. Uz dobru ekipu, moraš imati dobrog trenera, uigranost, atmosferu i malo sreće.
Prvenstvo osvajaju iskljucivo Muse,Gigovici,Kazlagici i ostali zlocinci sve ostalo je utopija.

Turo
Kontakt:

Post Postao/la Turo » 28 jun 2025, 14:08

Ništa od Domžala

Nogometni klub Domžale započinje novo poglavlje u svom poslovanju. Riječ je o razvojnim procesima koji su pokrenuti posljednjih sedmica s ciljem jačanja klupske strukture i postizanja stabilnije i konkurentnije pozicije u slovenskom nogometu.
NK Domžale je klub bogate prošlosti, prepoznatljive tradicije i vidljivih sportskih uspjeha. Zato vjerujemo da ovaj klub zaslužuje povratak na sam vrh slovenskog nogometa - gdje i pripada.
U klub je ušla grupa investitora, koji su ovlastili Slavena Marasovića da vodi proces implementacije tima stručnjaka s međunarodnim iskustvom u oblastima sportskog menadžmenta, organizacije, komunikacije i razvoja sportskih sistema.

maroon46
Kontakt:

Post Postao/la maroon46 » 28 jun 2025, 14:36

mosarajvosa83 je napisao/la:
28 jun 2025, 14:07
Prvenstvo osvaja "sve", a ne napad, odbrana, sredina, golman i slične gluposti. Možeš imati De Bruynea u sredinu ako je odbrana očajna ili ako je napad sterilan. Uz dobru ekipu, moraš imati dobrog trenera, uigranost, atmosferu i malo sreće.
Prvenstvo osvajaju iskljucivo Muse,Gigovici,Kazlagici i ostali zlocinci sve ostalo je utopija.
Da li se taj problem pokusao rijesiti ili je vrhunac borbe objava na fb i ig? Sto klub sada ne pozove na sastanak sve klubove ili Mirvic ne rijesi to parama. Dosadni ste vise o sudijama, krast ce nas svaku utakmicu, a Mirvic ako hoce moze to lahko rijesiti sa par milja eura.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 28 jun 2025, 14:38

maroon46 je napisao/la:
28 jun 2025, 14:36
Da li se taj problem pokusao rijesiti ili je vrhunac borbe objava na fb i ig? Sto klub sada ne pozove na sastanak sve klubove ili Mirvic ne rijesi to parama. Dosadni ste vise o sudijama, krast ce nas svaku utakmicu, a Mirvic ako hoce moze to lahko rijesiti sa par milja eura.
Nisu svi balije, da se prodaju iskljucivo za novac. Ovi iz S i H komponente, rade na projektima. Za novac, ali i za politicki projekat, i taoci su te igre.

Tu se ne prolazi isklucivo novcem.
- FKS -

Turo
Kontakt:

Post Postao/la Turo » 28 jun 2025, 14:42

Ordagić je odbio Sarajevo i potpisao za Bratstvo :kafa:

Pena
Kontakt:

Post Postao/la Pena » 28 jun 2025, 14:42

Vala je red da se dovede kapitalac, 5 miliona eura se uzelo za dva igraca.

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 28 jun 2025, 14:46

maroon46 je napisao/la:
28 jun 2025, 14:36
Zvalo se, pokušavalo se, nemoj biti dementan. Kako vi mislite da je to tako lagano, samo izvališ keš i to je. Daj ba..

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 28 jun 2025, 14:50

Cudno da kazes da se probalo a ja znam dva delegata s kojima se odbilo sjesti a mogu itekako pomoći. Cudna neka borba.
Ne traje ovo od prije mjesec dana vec 4 godine... Šuplja priča.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 28 jun 2025, 15:03

Pantelija je napisao/la:
28 jun 2025, 14:50
Cudno da kazes da se probalo a ja znam dva delegata s kojima se odbilo sjesti a mogu itekako pomoći. Cudna neka borba.
Moglo nego sta, sa svima se moze sjesti i popricati, to su ljudi bez mrvice obraza i karaktera i izyebali bi majku rodjenu za sitni interes.
Pa keno sudija kad je dolazio kod sisoja na dogovore za plasman tuzle u pl, znas li kako su ga provjeravali je li ozvucen...
Kazlagic dobio mecku 25k€,
bandic meni sudio i trazio po 3 milje za korektno sudjenje
Halkic nema 2 regularne utakmice u karijeri
Frano jelic se dere kod beusa, ovaj mu je i babo i komandir
Nema niko dokaze ali u takvim poslovima se sve i radi bez dokaza

Da ne pricam o delegatima, komisijama za delegiranje itd.. prva veca ponuda i syebat ce vicu veceras odmah, samo mu osiguraj posao, zeni, sinu i ubaci mu 10 milja u dzep pa vidjet ces sudjenje. To su sve javne tajne, ko je upucen zna kako se radi. Mirvic da se aktivira mjesec dana mi bismo duplu osvojili ali nema ekipu oko sebe koju bi trebao imati i dobijes to sto dobijes
Zadnja izmjena: ErosViverosViv, dana/u 28 jun 2025, 16:38, ukupno mijenjano 3 puta.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 28 jun 2025, 15:04

Faktor prenio pisanje foruma, za El Bouchataouia :rol:

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 28 jun 2025, 15:08

Mi napredujemo kao klub u svakom segmentu,igraci imaju vrhunske uslove,restorani,bazeni,spa centri itd. doslo vrijeme da nam je Banic kloc i da kao trebamo boljeg.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 28 jun 2025, 15:13

Pantelija je napisao/la:
Kako ti mislis da ce ta 2 delegata pomoc, hocel trazit pare koju svotu od prilike, ako bi trazili lovu dali se ista daje unaprujed ili po zavrsetku prvenstva..

Smjesna teorija, u NS BH RADI vico beus famelija pilav i famelija colpa. Zasto ti misli da Colpina citava famelija radi u savezu, nije to haveru zaposleno na masnu platu jer rade dobro za B komponentu

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 28 jun 2025, 15:18

Pitar6785 je napisao/la:
28 jun 2025, 15:13
Pantelija je napisao/la:
Kako ti mislis da ce ta 2 delegata pomoc, hocel trazit pare koju svotu od prilike, ako bi trazili lovu dali se ista daje unaprujed ili po zavrsetku prvenstva..

Smjesna teorija, u NS BH RADI vico beus famelija pilav i famelija colpa. Zasto ti misli da Colpina citava famelija radi u savezu, nije to haveru zaposleno na masnu platu jer rade dobro za B komponentu
Drug moj ti si otprilike 7200 kilometara udaljen odavde i Bog zna kad si zadnji put u BiH bio i da li ces ikada vise biti, tako da mozes preskociti teme u koje nisi ni 1% upucen, zivio

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 28 jun 2025, 15:22

A sto nemogu kad ljudi hoce corbe sa viljuske, cuj Mirvic uzo 10 m km na dva igraca. Sta je to VIVAROS igro za 0 km mjesecno.

Kanuric, drobarov djurickovic matsnovic julardzija mehmedovic rockov mlinaric renan peneranda varesanovic zekic rozman dudic

Mirvic ce mozda 50% love namirit tek kad proda Gulisu i to ako isti ode za 3,5 m€ .

Mi imamo jaku ekipu, i da imamo posteno sudjenje bili bi prvaci.. pojacanja koja smo doveli nisam gledao neznam, vidjecemo kroz ovih 6 utakmica kakvi su kako se uklapaju na ekipu. To sto smo doveli nekog tipa iz druge lige sa 22 godine neznaci da se nece dovest jos igraca i da ce taj igrac bit u prvih 11 cak neznaci da nece otic kozda na dvoino

Kyle88
Kontakt:

Post Postao/la Kyle88 » 28 jun 2025, 15:23

pjankesarajevo je napisao/la:
28 jun 2025, 13:07
MSOZ101 je napisao/la:
28 jun 2025, 10:38
Kyle88 je napisao/la:
28 jun 2025, 09:02

Kad vec citas sve moje napisano onda mozes vidjeti da sam rekao da bi ovo mogla biti varijanta B a kasnije mozda i A u tom slucaju bi prodali neke igrace a novi bi dosli. Drugs stvar je sto si kontradiktoran a treca mozda ne ostavljam trag no nije tvoje da sudiš. I izgleda da nisi gledao Velez ove godine pa samo da te uputim da je Mlinaric igrao vecinu prvenstva i da je njegov X faktor snalazenje u kaznenom prostoru na tim odbijenim loptama i sl + penali. U tandemu sa 2 spica on bi mogao zaigrati sa nekim dok sa 1 ako igramo to nema smisla, no posto smo imali varijante 3421 u nekim utakmicama naravno da ima smisla njegovo dovodjenje jer smo kubirili sa zavrsnicom i sl. Ne da mi se dalje, idemo široko jer sam napadnut zato što ne volim Mujkica i jer mi se ne svidja sto igramo isto dvije godine a protivnici nam bjeze po 15 bodova u sezoni.
Ja sa ovim završavam - Mlinarić nije špic, dobro se snalazi u 16m, najbolje bi bilo da ga stavimo na krilo ili na poziciju 10 pa jbg kad stigne do 16m neka se snalazi, to je neki kao tvoj zaključak. Ja sam impresioniran razmišljanjem. Umjesto da ga jednostavno uparimo sa Gulijem u formaciji 3-5-2 i jedan neka radi najbolje što zna, a to je da napada prostor, dubinu, kreira višak, puca, a drugi neka posprema te odbijene lopte.

Po 15 bodova zaostatka imamo jer imamo po 20 direktnih sudijskih pogreški protiv nas koji direktno ujteču na konačne rezultate. Ko je za to kriv Zekić, formacija, Mujkić ili korumpirani savez? Pitanje je retorično, sve znam. I u posljednjoj sezoni nas je bolila ona stvar koliko ćemo kasniti za kojom ekipom, realna priča.
Kad vidim „pitara“ koji i pomislit moze da smo zaostali ove sezone, ne spominjem sezone do sada otkad je Mirvica, radi lose taktike ili nasih igara, samo mogu reci NISI NORMALAN!!!
Brate mz, cim ti neko spomene ovo, odmah ga parkiras i vidis s kime pricas.

Sve sto si pisao u zadnjih par pdfs potpisujem!
Ako je clanska i utk kuci/gostima preduslov da mi skines “” mozes to odmah i uciniti. A što se saveza tiče ja sam u prvom redu da ih rušimo na bilo kakav način samo me uputi gdje treba. No nismo se nešto plaho pretrgli unazad 3-4 godine.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Benjolos, benko21, bhfanatic14, boki86, iliyaa8, miguelramos, perodeformero i 90 gostiju.