FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jel istina da se pregovora Markom Rogom ili je suplja ?
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
80% saveza drzi Irfo Duric sto se tice B, njegovi su Kazlagic, Halkic, Husidic, Nanic i sl. Tog covjeka da okrene Mirvic na naš mlin mi smo prvaci dvije godine na osnovu toga a kasnije samo nastavimo kontinuitet sa dovodjenjem skupljih i boljih igraca koji su lvl iznad ove lige i odrzavanjem ok odnosa sa Duricem. Ili da napravimo konkurenciji Irfi u USK neki proxy rat ako vec necemo da suradjujemo s njim. Svakako da 100% potpisujem sve napisano, mjesec dana zarad brdo novca i titula.ErosViverosViv je napisao/la: ↑28 jun 2025, 15:03Moglo nego sta, sa svima se moze sjesti i popricati, to su ljudi bez mrvice obraza i karaktera i izyebali mi majku rodjenu za sitni interes.
Pa keno sudija kad je dolazio kod sisoja na dogovore za plasman tuzle u pl, znas li kako su ga provjeravali je li ozvucen...
Kazlagic dobio mecku 25k€,
bandic meni sudio i trazio po 3 milje za korektno sudjenje
Halkic nema 2 regularne utakmice u karijeri
Frano jelic se dere kod beusa, ovaj mu je i babo i komandir
Nema niko dokaze ali u takvim poslovima se sve i radi bez dokaza
Da ne pricam o delegatima, komisijama za delegiranje itd.. prva veca ponuda i syebat ce vicu veceras odmah, samo mu osiguraj posao, zeni, sinu i ubaci mu 10 milja u dzep pa vidjet ces sudjenje. To su sve javne tajne, ko je upucen zna kako se radi. Mirvic da se aktivira mjesec dana mi bismo duplu osvojili ali nema ekipu oko sebe koju bi trebao imati i dobijes to sto dobijes
Pa valjda je Viveros bio posudjen i oni ga placali, a Celik ga nije kostao vise od 100k, nije ni bitno, prodao si igrace, valjda treba malo dici stepenicu sto se tice dovodjenja.Pitar6785 je napisao/la: ↑28 jun 2025, 15:22A sto nemogu kad ljudi hoce corbe sa viljuske, cuj Mirvic uzo 10 m km na dva igraca. Sta je to VIVAROS igro za 0 km mjesecno.
Kanuric, drobarov djurickovic matsnovic julardzija mehmedovic rockov mlinaric renan peneranda varesanovic zekic rozman dudic
Mirvic ce mozda 50% love namirit tek kad proda Gulisu i to ako isti ode za 3,5 m€ .
Mi imamo jaku ekipu, i da imamo posteno sudjenje bili bi prvaci.. pojacanja koja smo doveli nisam gledao neznam, vidjecemo kroz ovih 6 utakmica kakvi su kako se uklapaju na ekipu. To sto smo doveli nekog tipa iz druge lige sa 22 godine neznaci da se nece dovest jos igraca i da ce taj igrac bit u prvih 11 cak neznaci da nece otic kozda na dvoino
Pa ako bi to radili, po čemu smo onda drugačiji od drugih?Kyle88 je napisao/la: ↑28 jun 2025, 15:3780% saveza drzi Irfo Duric sto se tice B, njegovi su Kazlagic, Halkic, Husidic, Nanic i sl. Tog covjeka da okrene Mirvic na naš mlin mi smo prvaci dvije godine na osnovu toga a kasnije samo nastavimo kontinuitet sa dovodjenjem skupljih i boljih igraca koji su lvl iznad ove lige i odrzavanjem ok odnosa sa Duricem. Ili da napravimo konkurenciji Irfi u USK neki proxy rat ako vec necemo da suradjujemo s njim. Svakako da 100% potpisujem sve napisano, mjesec dana zarad brdo novca i titula.ErosViverosViv je napisao/la: ↑28 jun 2025, 15:03Moglo nego sta, sa svima se moze sjesti i popricati, to su ljudi bez mrvice obraza i karaktera i izyebali mi majku rodjenu za sitni interes.
Pa keno sudija kad je dolazio kod sisoja na dogovore za plasman tuzle u pl, znas li kako su ga provjeravali je li ozvucen...
Da ne pricam o delegatima, komisijama za delegiranje itd.. prva veca ponuda i syebat ce vicu veceras odmah, samo mu osiguraj posao, zeni, sinu i ubaci mu 10 milja u dzep pa vidjet ces sudjenje. To su sve javne tajne, ko je upucen zna kako se radi. Mirvic da se aktivira mjesec dana mi bismo duplu osvojili ali nema ekipu oko sebe koju bi trebao imati i dobijes to sto dobijes
MNON
E moj Mirvicu Bratstvo ti pokupi Ordagica ispred nosa
A ti mislis da Man.City ili bilo koji drugi klub nema svoje ljude u savezu drzave u kojoj igraju? Mislim ako je cilj da zavrsimo na tabletama poslije svake utk, trece mjesto da ganjamo (ni za ovo nemas garancije da niko nije nesto urgirao u toliko kola) onda oke.Noke995 je napisao/la: ↑28 jun 2025, 16:05Pa ako bi to radili, po čemu smo onda drugačiji od drugih?Kyle88 je napisao/la: ↑28 jun 2025, 15:3780% saveza drzi Irfo Duric sto se tice B, njegovi su Kazlagic, Halkic, Husidic, Nanic i sl. Tog covjeka da okrene Mirvic na naš mlin mi smo prvaci dvije godine na osnovu toga a kasnije samo nastavimo kontinuitet sa dovodjenjem skupljih i boljih igraca koji su lvl iznad ove lige i odrzavanjem ok odnosa sa Duricem. Ili da napravimo konkurenciji Irfi u USK neki proxy rat ako vec necemo da suradjujemo s njim. Svakako da 100% potpisujem sve napisano, mjesec dana zarad brdo novca i titula.ErosViverosViv je napisao/la: ↑28 jun 2025, 15:03
Moglo nego sta, sa svima se moze sjesti i popricati, to su ljudi bez mrvice obraza i karaktera i izyebali mi majku rodjenu za sitni interes.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Evo poslali smo i delegaciju u Novi Pazar, možda se i neka saradnja uspostavi u budućnosti.
Samo nisam znao da je Jasmin Salkić član UO, kao i neki Armin Hodžić, ne znam tačno o kome je riječ?
Samo nisam znao da je Jasmin Salkić član UO, kao i neki Armin Hodžić, ne znam tačno o kome je riječ?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Da sam Mirvic nikad u zivotu se ne bih upustio u prljave igre sa mitom. Sta vam je covjek ostvaren, sjedi na milionim a treba radi nekog durica da zaglavi zatvora ili da izgubi reputaciju. Ovi sto pisu ovdje treba ovo treba ono vjerovatno nemaju 500km ustedjenih a vamo se razbacuju desetinama hiljada za potkupljivanje bosnjaka u savezu. Ako ces se vec razbacivat, plati 200milja desetorici advokata i nek razrade slucaj za Nyona i uefe. Pustite se mahalskih prica, Mirvic je svjetski covjek nije baraba
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Svi ovi klubovi što haraju evropom su u debelim minusima, stalno ih šalju na neke uefine sudove, prijete im suspenzijama i izbacivanjem pa se odjednom to zataška i poslije godinu dana kao dobiju sve na sudu i redovno igraju završnicu lige prvaka. Ovi što rade dobro i pozitivno, prave igrače za druge, dižu akademiju, uzimaju milione - njih nema nigdje, eventualno koji trofej u svom prvenstvu uzmu svakih 5 godina i to je to.Noke995 je napisao/la: ↑28 jun 2025, 16:05Pa ako bi to radili, po čemu smo onda drugačiji od drugih?Kyle88 je napisao/la: ↑28 jun 2025, 15:3780% saveza drzi Irfo Duric sto se tice B, njegovi su Kazlagic, Halkic, Husidic, Nanic i sl. Tog covjeka da okrene Mirvic na naš mlin mi smo prvaci dvije godine na osnovu toga a kasnije samo nastavimo kontinuitet sa dovodjenjem skupljih i boljih igraca koji su lvl iznad ove lige i odrzavanjem ok odnosa sa Duricem. Ili da napravimo konkurenciji Irfi u USK neki proxy rat ako vec necemo da suradjujemo s njim. Svakako da 100% potpisujem sve napisano, mjesec dana zarad brdo novca i titula.ErosViverosViv je napisao/la: ↑28 jun 2025, 15:03
Moglo nego sta, sa svima se moze sjesti i popricati, to su ljudi bez mrvice obraza i karaktera i izyebali mi majku rodjenu za sitni interes.
Kod nas je itekako specifično jer imaš najbliži primjer šta dobijaš krađom i lopovlukom. Dobijaš titule, grupne faze evropskih takmičenja, prezimiš u evropi, uzmeš 15 miliona samo od učestvovanja, otvoren evropski market za tvoje igrače, automatski dižeš klub u svakom segmentu, dobiješ na brendu, igrači su na evropskom izlogu svih velikana, veće cijene, navijači ti gostuju po evropskim stadionima čitavu godinu, dolaze ti velika imena u grad i još milion stvari.
Imaš i odličan primjer nas koji poslujemo pozitivno, prodajemo igrače za dobre cifre čim odigra dobru sezonu, igramo pošteno a karaju nas svaku drugu utakmicu, čitavu sezonu se ne boriš ni za šta jer tačno znaš prve 4 pozicije prije početka sezone, klub ti ulazi u neke kvaziratove, izdaje saopštenja kao da kurrcu sviraju, a nikakvog pomaka ne samo zadnjih 5 godina nego ni narednih 5.
Pa ti sad odaberi stranu, ako ti se sviđa da nam pobjeda protiv konahs quaia, aktobea i atromitosa bude evropski vrhunac od 2014 do 2030 onda se moraš zapitati kakvi smo mi to i kao klub i kao navijači.
U ovoj situaciji u savezu i državi, ja ne želim pošteno da se igra, želim svake sezone duplu krunu i grupnu fazu evrope jer pošten više neće jebbati.
plisek je napisao/la: ↑28 jun 2025, 16:52Da sam Mirvic nikad u zivotu se ne bih upustio u prljave igre sa mitom. Sta vam je covjek ostvaren, sjedi na milionim a treba radi nekog durica da zaglavi zatvora ili da izgubi reputaciju. Ovi sto pisu ovdje treba ovo treba ono vjerovatno nemaju 500km ustedjenih a vamo se razbacuju desetinama hiljada za potkupljivanje bosnjaka u savezu. Ako ces se vec razbacivat, plati 200milja desetorici advokata i nek razrade slucaj za Nyona i uefe. Pustite se mahalskih prica, Mirvic je svjetski covjek nijeUpravo to, a i pored toga ljudi zaboravljaju da JE BEUS 18godina u savezu (podpresjednik) a u zrinjskom generalni direktor ili presjednik upravnog odbora, VICO vlasnik borca a i presjednik ns bh, sta ce tu duric, da mozda naredi halji da osteti borac zrinjski da sudi u korist nas hoce al u kyrcu on to da uradi u roki 15 dana izadlo bi ti na portalima Duric podnio ostavku ili nsbh odpusto durica. A ako neko misli da ce on platu i bonuse beneficije koje ce imat bar jos 15 godina prodat za 200 k€ je smjesno, plus sto ponovo i da im Duric naredi da sude posteno a da to dodje na kraju da ugrozi borca il zrinjski 100% sam siguran poziv beusa i Vice bi to ponistio i halka kazla bi radili ono sta im glavni baja naredi.plisek je napisao/la: ↑28 jun 2025, 16:52Da sam Mirvic nikad u zivotu se ne bih upustio u prljave igre sa mitom. Sta vam je covjek ostvaren, sjedi na milionim a treba radi nekog durica da zaglavi zatvora ili da izgubi reputaciju. Ovi sto pisu ovdje treba ovo treba ono vjerovatno nemaju 500km ustedjenih a vamo se razbacuju desetinama hiljada za potkupljivanje bosnjaka u savezu. Ako ces se vec razbacivat, plati 200milja desetorici advokata i nek razrade slucaj za Nyona i uefe. Pustite se mahalskih prica, Mirvic je svjetski covjek nije baraba
Udruzenje klubova vam je dokaz, zrinjski i borac su to odbili, jer znaju da u fer takmicenju ta oba klub plus zeljo da im se pridruzi nebi mogli FK SARAJEVU nista
-
- Kontakt:
Ta ce Marko Rog banedimmmm1337 je napisao/la: ↑28 jun 2025, 15:35Jel istina da se pregovora Markom Rogom ili je suplja ?
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
Kyle brate sjedi zapali sta ti je?Kyle88 je napisao/la: ↑28 jun 2025, 16:39A ti mislis da Man.City ili bilo koji drugi klub nema svoje ljude u savezu drzave u kojoj igraju? Mislim ako je cilj da zavrsimo na tabletama poslije svake utk, trece mjesto da ganjamo (ni za ovo nemas garancije da niko nije nesto urgirao u toliko kola) onda oke.Noke995 je napisao/la: ↑28 jun 2025, 16:05Pa ako bi to radili, po čemu smo onda drugačiji od drugih?Kyle88 je napisao/la: ↑28 jun 2025, 15:37
80% saveza drzi Irfo Duric sto se tice B, njegovi su Kazlagic, Halkic, Husidic, Nanic i sl. Tog covjeka da okrene Mirvic na naš mlin mi smo prvaci dvije godine na osnovu toga a kasnije samo nastavimo kontinuitet sa dovodjenjem skupljih i boljih igraca koji su lvl iznad ove lige i odrzavanjem ok odnosa sa Duricem. Ili da napravimo konkurenciji Irfi u USK neki proxy rat ako vec necemo da suradjujemo s njim. Svakako da 100% potpisujem sve napisano, mjesec dana zarad brdo novca i titula.
Imaju ljude svi svoje u Savezima to je tacno ali niko ne bi trebao da vara i namjesta. Ljudi u Savezima su tu da stite interese svojih klubova, kod nas je to odmah shvaceno kao hajmo namjestiti sudije
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Ne pregovara se nego je kontaktiran njegov memadzer. Iskreno, njemu smo jedno 13. opcija, i ako mu ovih 12 propadne, nas je 

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Samo opustenopjankesarajevo je napisao/la: ↑28 jun 2025, 17:07Kyle brate sjedi zapali sta ti je?Kyle88 je napisao/la: ↑28 jun 2025, 16:39A ti mislis da Man.City ili bilo koji drugi klub nema svoje ljude u savezu drzave u kojoj igraju? Mislim ako je cilj da zavrsimo na tabletama poslije svake utk, trece mjesto da ganjamo (ni za ovo nemas garancije da niko nije nesto urgirao u toliko kola) onda oke.
Imaju ljude svi svoje u Savezima to je tacno ali niko ne bi trebao da vara i namjesta. Ljudi u Savezima su tu da stite interese svojih klubova, kod nas je to odmah shvaceno kao hajmo namjestiti sudije
Pa su tako progledali kroz prste Cityju koji je prekrsio 130 pravila tog saveza a Everton na prvom prekrsaju oduzeli bodove.
+1ErosViverosViv je napisao/la: ↑28 jun 2025, 16:56Svi ovi klubovi što haraju evropom su u debelim minusima, stalno ih šalju na neke uefine sudove, prijete im suspenzijama i izbacivanjem pa se odjednom to zataška i poslije godinu dana kao dobiju sve na sudu i redovno igraju završnicu lige prvaka. Ovi što rade dobro i pozitivno, prave igrače za druge, dižu akademiju, uzimaju milione - njih nema nigdje, eventualno koji trofej u svom prvenstvu uzmu svakih 5 godina i to je to.Noke995 je napisao/la: ↑28 jun 2025, 16:05Pa ako bi to radili, po čemu smo onda drugačiji od drugih?Kyle88 je napisao/la: ↑28 jun 2025, 15:37
80% saveza drzi Irfo Duric sto se tice B, njegovi su Kazlagic, Halkic, Husidic, Nanic i sl. Tog covjeka da okrene Mirvic na naš mlin mi smo prvaci dvije godine na osnovu toga a kasnije samo nastavimo kontinuitet sa dovodjenjem skupljih i boljih igraca koji su lvl iznad ove lige i odrzavanjem ok odnosa sa Duricem. Ili da napravimo konkurenciji Irfi u USK neki proxy rat ako vec necemo da suradjujemo s njim. Svakako da 100% potpisujem sve napisano, mjesec dana zarad brdo novca i titula.
Kod nas je itekako specifično jer imaš najbliži primjer šta dobijaš krađom i lopovlukom. Dobijaš titule, grupne faze evropskih takmičenja, prezimiš u evropi, uzmeš 15 miliona samo od učestvovanja, otvoren evropski market za tvoje igrače, automatski dižeš klub u svakom segmentu, dobiješ na brendu, igrači su na evropskom izlogu svih velikana, veće cijene, navijači ti gostuju po evropskim stadionima čitavu godinu, dolaze ti velika imena u grad i još milion stvari.
Imaš i odličan primjer nas koji poslujemo pozitivno, prodajemo igrače za dobre cifre čim odigra dobru sezonu, igramo pošteno a karaju nas svaku drugu utakmicu, čitavu sezonu se ne boriš ni za šta jer tačno znaš prve 4 pozicije prije početka sezone, klub ti ulazi u neke kvaziratove, izdaje saopštenja kao da kurrcu sviraju, a nikakvog pomaka ne samo zadnjih 5 godina nego ni narednih 5.
Pa ti sad odaberi stranu, ako ti se sviđa da nam pobjeda protiv konahs quaia, aktobea i atromitosa bude evropski vrhunac od 2014 do 2030 onda se moraš zapitati kakvi smo mi to i kao klub i kao navijači.
U ovoj situaciji u savezu i državi, ja ne želim pošteno da se igra, želim svake sezone duplu krunu i grupnu fazu evrope jer pošten više neće jebbati.
Plus na ovo sve mozes pokucat na vrata kantonalnim, federalnim i drzavnim institucijama za stadion, praviti pritisak a ako ne ide zapoceti sam svoj (lakse doci do investitora itd itd)
I samo da pridodam da imam vise od 500 KM ustedjenih.
- luckystrike
- Kontakt:
Haman da nisi ni izlazio od sinoć.f0rest1946 je napisao/la: ↑28 jun 2025, 11:27Ja vec u kafani nigdje jos utakmice sta je ovoluckystrike je napisao/la: ↑28 jun 2025, 11:08Slažem se samo ne znam kome, FKS ili sarajevskim kafanama.![]()
Na stranu prijateljski karakter, ja bih volio da ovo riješimo u svoju korist

- f0rest1946
- Kontakt:
Jasta ali prva pripremna ne očekujem vala nista , al ajd i to sto kažeš bilo bi lijepo pobijediti.luckystrike je napisao/la: ↑28 jun 2025, 17:29Haman da nisi ni izlazio od sinoć.f0rest1946 je napisao/la: ↑28 jun 2025, 11:27Ja vec u kafani nigdje jos utakmice sta je ovoluckystrike je napisao/la: ↑28 jun 2025, 11:08Slažem se samo ne znam kome, FKS ili sarajevskim kafanama.![]()
Na stranu prijateljski karakter, ja bih volio da ovo riješimo u svoju korist![]()
- FKSDoGroba
- Kontakt:
ErosViverosViv je napisao/la: ↑28 jun 2025, 16:56Svi ovi klubovi što haraju evropom su u debelim minusima, stalno ih šalju na neke uefine sudove, prijete im suspenzijama i izbacivanjem pa se odjednom to zataška i poslije godinu dana kao dobiju sve na sudu i redovno igraju završnicu lige prvaka. Ovi što rade dobro i pozitivno, prave igrače za druge, dižu akademiju, uzimaju milione - njih nema nigdje, eventualno koji trofej u svom prvenstvu uzmu svakih 5 godina i to je to.Noke995 je napisao/la: ↑28 jun 2025, 16:05Pa ako bi to radili, po čemu smo onda drugačiji od drugih?Kyle88 je napisao/la: ↑28 jun 2025, 15:37

Mislim da je vakat da se malo angazujemo po tom pitanju, jer ovi kradu na sve strane, igrat ce sve vise grupnih faza i pitanje je koliko ce nam odmaci, ne smijemo to dopustati ali nikako.
Ako imate takav stav onda prestanite prozivati borac i zrinjski za sudije, jer bi isto radili da vam se ukaže prilika.
Da nam trebaju ljudi u savezu to svakako, ali samo da nam obezbijede fer suđenje i ništa više!
Mi smo Sarajevo.
Da nam trebaju ljudi u savezu to svakako, ali samo da nam obezbijede fer suđenje i ništa više!
Mi smo Sarajevo.
MNON
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Nikad ne dopustaj takvo razmisljanje, zato nam ovo i rade jer smo u liniji manjeg otpora.
Prvo pet godina da se vrati sve, pokrasti svaki trofej, korner, aut, faul, a onda maksimalno posteno za sve strane dok je lige i drzave!
Trenutno korisnika/ca: benko21, bordobijeli, crnehorde, Pena, pjankesarajevo, Rodman, skoJaa i 95 gostiju.