Da ista znas, da nisi samo padobranac koji je sad uletio, znao bi da je onde Noris bio van trkace linije i da ga je Lekler pratio, radi zavjetrine.
Nego, sto Lekler ne dobi kaznu, za ometanje Maxa?
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Da ista znas, da nisi samo padobranac koji je sad uletio, znao bi da je onde Noris bio van trkace linije i da ga je Lekler pratio, radi zavjetrine.
Eto ti znas ko je padobranac. Cinienica je da se britanske princezice godinama u ovom sportu stite ko polarni medvjedi, a o prilagodjavanju pravila britanskom lobiju ne treba puno pricati. Nije osvrtanje u svakom slucaju samo na tvoj voljeni mclaren. Da ne spominjemo mizeriju koju je dobio kao kaznu za glupost u Kanadi. Svi su prljavi ali niko ko britanci
1. Je li Noris bio na trkacoj liniji u tom trenutku?Simi je napisao/la: ↑28 jun 2025, 18:00Eto ti znas ko je padobranac. Cinienica je da se britanske princezice godinama u ovom sportu stite ko polarni medvjedi, a o prilagodjavanju pravila britanskom lobiju ne treba puno pricati. Nije osvrtanje u svakom slucaju samo na tvoj voljeni mclaren. Da ne spominjemo mizeriju koju je dobio kao kaznu za glupost u Kanadi. Svi su prljavi ali niko ko britanci
Imao sam od ranije dojam da si ogranicen. Za*ebo sam se i gori si od tog. Nije je bio na trkacoj liniji ali nije ni bio ni daleko od nje, odnosno uticao je na krug Leclerca u odredjenoj mjeri. A situacija koju si ranije spomenuo Max Lec je primjer sta znaci sklanjanje sa idealne putanje. Malo robe od tog sa avatara uzimas?Evander je napisao/la: ↑28 jun 2025, 18:051. Je li Noris bio na trkacoj liniji u tom trenutku?Simi je napisao/la: ↑28 jun 2025, 18:00Eto ti znas ko je padobranac. Cinienica je da se britanske princezice godinama u ovom sportu stite ko polarni medvjedi, a o prilagodjavanju pravila britanskom lobiju ne treba puno pricati. Nije osvrtanje u svakom slucaju samo na tvoj voljeni mclaren. Da ne spominjemo mizeriju koju je dobio kao kaznu za glupost u Kanadi. Svi su prljavi ali niko ko britanci
Pod broj 2, nije nista vise potrebno.
O ostalim recenim glupostima, nema smisla ni komentarisati![]()
Valjda raspali FIAT bankrotiraCrvenoCrnaArmija je napisao/la: ↑28 jun 2025, 18:21Valjda se sutra oba Meklarena odmah na startu sudare.![]()
Sta znaci nije bio na trkacoj liniji, a nije bio daleko od nje?Simi je napisao/la: ↑28 jun 2025, 18:21Imao sam od ranije dojam da si ogranicen. Za*ebo sam se i gori si od tog. Nije je bio na trkacoj liniji ali nije ni bio ni daleko od nje, odnosno uticao je na krug Leclerca u odredjenoj mjeri. A situacija koju si ranije spomenuo Max Lec je primjer sta znaci sklanjanje sa idealne putanje. Malo robe od tog sa avatara uzimas?Evander je napisao/la: ↑28 jun 2025, 18:051. Je li Noris bio na trkacoj liniji u tom trenutku?Simi je napisao/la: ↑28 jun 2025, 18:00
Eto ti znas ko je padobranac. Cinienica je da se britanske princezice godinama u ovom sportu stite ko polarni medvjedi, a o prilagodjavanju pravila britanskom lobiju ne treba puno pricati. Nije osvrtanje u svakom slucaju samo na tvoj voljeni mclaren. Da ne spominjemo mizeriju koju je dobio kao kaznu za glupost u Kanadi. Svi su prljavi ali niko ko britanci
Pod broj 2, nije nista vise potrebno.
O ostalim recenim glupostima, nema smisla ni komentarisati![]()
Ko je spomenuo Kanadu? Ko je osporio krug za pole? Citas li ti prije nego sto napises?Evander je napisao/la: ↑28 jun 2025, 18:35Sta znaci nije bio na trkacoj liniji, a nije bio daleko od nje?Simi je napisao/la: ↑28 jun 2025, 18:21Imao sam od ranije dojam da si ogranicen. Za*ebo sam se i gori si od tog. Nije je bio na trkacoj liniji ali nije ni bio ni daleko od nje, odnosno uticao je na krug Leclerca u odredjenoj mjeri. A situacija koju si ranije spomenuo Max Lec je primjer sta znaci sklanjanje sa idealne putanje. Malo robe od tog sa avatara uzimas?
Je li bio, ili nije bio.
Ako je bio, kazna. Ako nije bio, kazna jer bi ti to tako volio?
A sto se Kanade tice, je li Noris odvezao preko 90% utrke i je li zabiljezio plasman?
Je li tako tesko napisati "bravo za pol poziciju, odvezao je fakat hebacki krug, nakon puno greskaka koje je imao"?
Max mora biti na podijumu ovo je domaća trka za bikove. a komentator je rekao da nije morao usporiti zbog yellow da bi bio u prvom startnom redu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.