Eto ti znas ko je padobranac. Cinienica je da se britanske princezice godinama u ovom sportu stite ko polarni medvjedi, a o prilagodjavanju pravila britanskom lobiju ne treba puno pricati. Nije osvrtanje u svakom slucaju samo na tvoj voljeni mclaren. Da ne spominjemo mizeriju koju je dobio kao kaznu za glupost u Kanadi. Svi su prljavi ali niko ko britanci
Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
Sutra bi Max mogao biti na pocetku bas agresivan. Ako dobije par pozicija na startu, nista nije iskljuceno.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
1. Je li Noris bio na trkacoj liniji u tom trenutku?Simi je napisao/la: ↑28 jun 2025, 18:00Eto ti znas ko je padobranac. Cinienica je da se britanske princezice godinama u ovom sportu stite ko polarni medvjedi, a o prilagodjavanju pravila britanskom lobiju ne treba puno pricati. Nije osvrtanje u svakom slucaju samo na tvoj voljeni mclaren. Da ne spominjemo mizeriju koju je dobio kao kaznu za glupost u Kanadi. Svi su prljavi ali niko ko britanci
Pod broj 2, nije nista vise potrebno.
O ostalim recenim glupostima, nema smisla ni komentarisati
Imao sam od ranije dojam da si ogranicen. Za*ebo sam se i gori si od tog. Nije je bio na trkacoj liniji ali nije ni bio ni daleko od nje, odnosno uticao je na krug Leclerca u odredjenoj mjeri. A situacija koju si ranije spomenuo Max Lec je primjer sta znaci sklanjanje sa idealne putanje. Malo robe od tog sa avatara uzimas?Evander je napisao/la: ↑28 jun 2025, 18:051. Je li Noris bio na trkacoj liniji u tom trenutku?Simi je napisao/la: ↑28 jun 2025, 18:00Eto ti znas ko je padobranac. Cinienica je da se britanske princezice godinama u ovom sportu stite ko polarni medvjedi, a o prilagodjavanju pravila britanskom lobiju ne treba puno pricati. Nije osvrtanje u svakom slucaju samo na tvoj voljeni mclaren. Da ne spominjemo mizeriju koju je dobio kao kaznu za glupost u Kanadi. Svi su prljavi ali niko ko britanci
O ostalim recenim glupostima, nema smisla ni komentarisati![]()
-
CrvenoCrnaArmija
- Kontakt:
Valjda se sutra oba Meklarena odmah na startu sudare. 
Valjda raspali FIAT bankrotiraCrvenoCrnaArmija je napisao/la: ↑28 jun 2025, 18:21Valjda se sutra oba Meklarena odmah na startu sudare.![]()
Da ista znas, znao bi da F1 nikad nije bio sport gdje se navija protiv nekog, nego za svoju ekipu/vozaca i gdje se prizeljkuju sudari. Radi toga, to i jeste sport gdje na tribinama sjede svi navijaci zajedno.
Seljacki mentalitet je zeliti da neko bude izbacen. Mada me taj mentalitet od tebe ne cudi
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 28 jun 2025, 18:38, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta znaci nije bio na trkacoj liniji, a nije bio daleko od nje?Simi je napisao/la: ↑28 jun 2025, 18:21Imao sam od ranije dojam da si ogranicen. Za*ebo sam se i gori si od tog. Nije je bio na trkacoj liniji ali nije ni bio ni daleko od nje, odnosno uticao je na krug Leclerca u odredjenoj mjeri. A situacija koju si ranije spomenuo Max Lec je primjer sta znaci sklanjanje sa idealne putanje. Malo robe od tog sa avatara uzimas?Evander je napisao/la: ↑28 jun 2025, 18:051. Je li Noris bio na trkacoj liniji u tom trenutku?Simi je napisao/la: ↑28 jun 2025, 18:00
Eto ti znas ko je padobranac. Cinienica je da se britanske princezice godinama u ovom sportu stite ko polarni medvjedi, a o prilagodjavanju pravila britanskom lobiju ne treba puno pricati. Nije osvrtanje u svakom slucaju samo na tvoj voljeni mclaren. Da ne spominjemo mizeriju koju je dobio kao kaznu za glupost u Kanadi. Svi su prljavi ali niko ko britanci
O ostalim recenim glupostima, nema smisla ni komentarisati![]()
Je li bio, ili nije bio.
Ako je bio, kazna. Ako nije bio, kazna jer bi ti to tako volio?
A sto se Kanade tice, je li Noris odvezao preko 90% utrke i je li zabiljezio plasman?
Je li tako tesko napisati "bravo za pol poziciju, odvezao je fakat hebacki krug, nakon puno greskaka koje je imao"?
Ko je spomenuo Kanadu? Ko je osporio krug za pole? Citas li ti prije nego sto napises?Evander je napisao/la: ↑28 jun 2025, 18:35Sta znaci nije bio na trkacoj liniji, a nije bio daleko od nje?Simi je napisao/la: ↑28 jun 2025, 18:21Imao sam od ranije dojam da si ogranicen. Za*ebo sam se i gori si od tog. Nije je bio na trkacoj liniji ali nije ni bio ni daleko od nje, odnosno uticao je na krug Leclerca u odredjenoj mjeri. A situacija koju si ranije spomenuo Max Lec je primjer sta znaci sklanjanje sa idealne putanje. Malo robe od tog sa avatara uzimas?
Je li bio, ili nije bio.
Ako je bio, kazna. Ako nije bio, kazna jer bi ti to tako volio?
A sto se Kanade tice, je li Noris odvezao preko 90% utrke i je li zabiljezio plasman?
Je li tako tesko napisati "bravo za pol poziciju, odvezao je fakat hebacki krug, nakon puno greskaka koje je imao"?
A ometanje vozaca je moguce iako nisi na idealnoj putanji. Cak sto vise gledam snimak sve mi vise lici da je dio bolida bio na "idealnoj" putanji.
Max mora biti na podijumu ovo je domaća trka za bikove. a komentator je rekao da nije morao usporiti zbog yellow da bi bio u prvom startnom redu.
Norris danas ima jedan zadatak zatvoriti Leclerca i pomoliti se da Piastri ostane u orvoj krivini iza Leclerca, jer do kraja prvog kurga i drs-a ce napraviti 1.5 sekundi i Piastri poslije nece moci da ga uhvati
bit ce interesantno kako ce Ferrati uprskati ovo sto ima 2. najbolji bolid u Austriji
bit ce interesantno kako ce Ferrati uprskati ovo sto ima 2. najbolji bolid u Austriji
Ma za dobrobit nas fanova F1 najbolje bi bilo da Leclerc izbije na prvo mjesto i da Lewis bude ispred jednog Meclarena pa da trka bude malo zanimljivija, inace ostane li Lando prvi tako ce biti i do kraja osim da ne napravi neku glupost.
Mclarenova najveca prednost ove sezone je konstanta. Manje, vise dobri su na svim stazama. Monaco, neke brze utrke, vruce, hladno nebitno, uvijek su tu. Ako nisu najbrzi, onda su druga najbrza ekipa. Kod ostalih, to je dosta promjenjivo. Mercedes u Kanadi najbolji bolid, ovdje se bas pate. Ferari u Kanadi nigdje ga, ovdje jako dobro izgledaju. I tako cijele sezone. Max se bori koliko moze i gdje moze, ali ni on nije svomoguc.
Danas najavljuju jos toplije vrijeme, tako da Mclaren nikakvih problema ne bi trebao imati. Sve im pogoduje. Max ovdje moze pokusati samo minimizirati stetu, ali ne vjerujem da moze vise od P4, ako ne bude odustajanja.
Danas najavljuju jos toplije vrijeme, tako da Mclaren nikakvih problema ne bi trebao imati. Sve im pogoduje. Max ovdje moze pokusati samo minimizirati stetu, ali ne vjerujem da moze vise od P4, ako ne bude odustajanja.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
- Goalgetter
- Kontakt:
Odgledao juce u kinu ovaj F1 film, nije lose, dobro odradjeno. 
Planirano vrijeme u zračnom tunelu i CFD-u za momčadi od 23.7. do kraja godine...

Novi zracni tunel Mclarena, vjerovatno je najzasluzniji za ovaj napredak, sa kraja grida do top ekipe.
Nadam se da ce slijedece sezone Mercedesovi agregati biti jednaki za sve. Pod tim uslovom, Mclaren bi mogao ostati na vrhu i dalje. Samo, nema logike da Mercedes dopusti da ih i dalje pobjedjuje kupac.

Novi zracni tunel Mclarena, vjerovatno je najzasluzniji za ovaj napredak, sa kraja grida do top ekipe.
Nadam se da ce slijedece sezone Mercedesovi agregati biti jednaki za sve. Pod tim uslovom, Mclaren bi mogao ostati na vrhu i dalje. Samo, nema logike da Mercedes dopusti da ih i dalje pobjedjuje kupac.
Valjda nećeCrvenoCrnaArmija je napisao/la: ↑28 jun 2025, 18:21Valjda se sutra oba Meklarena odmah na startu sudare.![]()
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Samo čekam da jednom budu jedan iza drugoga na sekundu razlike da vidimo onda kako će kroz boksove, ne da nam direktna borba nikako, samo u Kanadi je bila
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.