Odgovori ljudima ispred što su te pitali ili ti se samo opet hvataju za riječ i izvlače iz konteksta. Kako to jbt?Kyle88 je napisao/la: ↑29 jun 2025, 01:22A lagan si mi Allaham, de mi samo otkrij jesi ti neki inspektor sa foruma ili sta vec?
Btw Beganovic i ono iznosenje lopte kao BastoniFantazija.
Samo da ne bude sutra Renan out 3 sedmice zbog zadnje lože![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Buco ne pratisAnex je napisao/la: ↑29 jun 2025, 09:32Pa Zekić je rekao da je dobio 7 dana odmora više zbog reprezentacijeOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑29 jun 2025, 09:16Nema medijskih bombardovanja u kojima ga sele iz jedne lige u drugu kao zimus, a nesto se desava. Gdje li nam se Gulisa izgubio?
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- MaroonBjelave
- Kontakt:
I golman. Ne smije se dozvoliti da primiš čvrku na jednoj utakmici

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
-
- Kontakt:
I novi ulagac, Mirvicu napoljeMaroonBjelave je napisao/la: ↑29 jun 2025, 10:19I golman. Ne smije se dozvoliti da primiš čvrku na jednoj utakmici![]()
-
- Kontakt:
Frajer je negativac i to ti je. Nema tu odgovaranja vidis da ima ustedjevinu.MSOZ101 je napisao/la: ↑29 jun 2025, 10:11Odgovori ljudima ispred što su te pitali ili ti se samo opet hvataju za riječ i izvlače iz konteksta. Kako to jbt?
Treba ovdje postaviti moderatora, pravog navijača Sarajeva koji će čistiti ovu temu od plavih vanago.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Više puta pisao o tome, odgovora kao što se može primijetiti, nigdje. Da li administraciji odgovara ovakvo stanje na temi, ne znam. Morto je to dobro hendlao dok je bio moderator.
Igrači će odmah na trening.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
9, ali i od tih 9, preskočio je jedan dio.bordobijeli je napisao/la: ↑29 jun 2025, 07:03Kako mislis preskocio dio priprema ? krenule pripreme prije 6 dana .GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 jun 2025, 01:38Pa to je malo loš zaključak po meni.MokraKifla je napisao/la: ↑28 jun 2025, 21:24U konacnici 4 gola primiti je kriticno i daje ti do znanja da je zadnja linija klimava. Sredina slaba potrebno je pojacanja cim Mamas nije spreman da odigra 20 minuta a od njeg ocekujes neku prevagu stvara nam se problem. Napad kreativan ima ideja realizacija mora biti malo bolja. Sve u svemu potrebna je bolja koncentracija i odbrani vise sigurnosti i utegnosti.
Moraš biti svjestan da je Mamas preskočio dio priprema radi povrede, i da baš zato nije fizički spreman za više minuta nego ovo sad.
Ima još mjesec dana do meča, bit će i više nego spreman do tad.
Upravo je to ta razlika, svi su odigrali po 45’, a on 30’.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- feniksptica
- Kontakt:
Realno ima jos vremena da se dovede nas trener legenda, da se pvo rastjera do pocetka sezone.
Samo pokrenuti lavinu, imaju nase bordo legende s 15 utakmica za klub zaduzene za te stvari kad se neko treba rusiti
Samo pokrenuti lavinu, imaju nase bordo legende s 15 utakmica za klub zaduzene za te stvari kad se neko treba rusiti

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma mislim da niko od masih nije odigrao ni na 70%. Golmani moraju nauciti ucestvovati u igri a ne napucavati loptu kako se nekad radilo. Kod jednog golman je dodao jednu jaku loptu koju Turkes nije yspio smiriti I onda smo primili go. Najvise mi se sinoc od novajlija dopao Mlinarić, bice on dobro pojacanje. Sve u svemu mi smo bolji od njih. Fali nam neko poput ljajića al u sredini. Mehić, Mušija, Vrban, Hamzić, Ristić, Jata, Kapetanović, Mujkić, Nurković, Koso...10 skoro pa dječaka je sinoć igralo. Zadovoljan sam.
Iskreno i meni se svidio Mlinaric...ŠTA_JE je napisao/la: ↑29 jun 2025, 11:23Ma mislim da niko od masih nije odigrao ni na 70%. Golmani moraju nauciti ucestvovati u igri a ne napucavati loptu kako se nekad radilo. Kod jednog golman je dodao jednu jaku loptu koju Turkes nije yspio smiriti I onda smo primili go. Najvise mi se sinoc od novajlija dopao Mlinarić, bice on dobro pojacanje. Sve u svemu mi smo bolji od njih. Fali nam neko poput ljajića al u sredini. Mehić, Mušija, Vrban, Hamzić, Ristić, Jata, Kapetanović, Mujkić, Nurković, Koso...10 skoro pa dječaka je sinoć igralo. Zadovoljan sam.
Jako je bitno imati igraca koji ce odvuci stopere, vidjeli smo juce kako je nekoliko puta povukao Kurdica prema aut liniji i dva puta se Turkes zbog toga nasao u gol sansi...
-
- Kontakt:
Nosi ga kuci **** te onfeniksptica je napisao/la: ↑29 jun 2025, 11:04Realno ima jos vremena da se dovede nas trener legenda, da se pvo rastjera do pocetka sezone.
Samo pokrenuti lavinu, imaju nase bordo legende s 15 utakmica za klub zaduzene za te stvari kad se neko treba rusiti![]()
Klub nam vapi za nekim igracem na krilnoj poziciji. Tu mislim na lijevu stranu. Ima li ko da se suska, ili ne trazimo nikako krilo?
Gdje je Morto, čovjek propao u zemlju ?MaroonBjelave je napisao/la: ↑29 jun 2025, 10:50Više puta pisao o tome, odgovora kao što se može primijetiti, nigdje. Da li administraciji odgovara ovakvo stanje na temi, ne znam. Morto je to dobro hendlao dok je bio moderator.
-
- Kontakt:
- f0rest1946
- Kontakt:
Imal pojačanja ista
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Haksss, OsmanhodzicBuco i 49 gostiju.