HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Orao sa štiklama, wtf 

Zrinjski-Borac 0:0
jedna od najdosadnijih utakmica u mom zivotu a poprilicno je dug,dva solidan udarca Dure,jedan Stjepanovica i Kutalin ragby udrarac je bilo premalo da se Borčev bunker probije!
Prvi predsjednik Veleža bio je Anđelko Vlaho a rivali su bile mahalske ekipe. Nakon sticanja iskustva, ukrstila su se koplja i sa mjesnim rivalima Jugoslovenski spo. klub; HŠK Zrinjski i SK Vardar), i većinom su te utakmice završavale visokim porazima.
-
- Kontakt:
Kao prvo da pohvalim naše Mostarce koji su iako je vrijeme poprilično hladno za ova doba godine napunili tribinu stajanje. Kao drugo da se zahvalimo mi svi koji volimo mostarski nogomet i fudbal gospodinu Musi koji je taktički apsolutno nadmudrio novog bosanskohercegovačkog prvaka. Svaka čast Slavene, taktika je bila "Eto ne moramo dati gol, al nećete ni vi". I bez obzira na sve ipak je Zrinja odigrao koliko toliko borbeno, što se dalo vidjeti u prvih 10 minuta drugog poluvremena. Kako bi se reklo vuk sit a ovce na broju, po bod, bratski i prijateljski podijeljen.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
Evo sportsport ba bi mogao ovu "ljubavnu" pricu prenijeti !

Orginalana prosidba,nema sto!

Orginalana prosidba,nema sto!
Prvi predsjednik Veleža bio je Anđelko Vlaho a rivali su bile mahalske ekipe. Nakon sticanja iskustva, ukrstila su se koplja i sa mjesnim rivalima Jugoslovenski spo. klub; HŠK Zrinjski i SK Vardar), i većinom su te utakmice završavale visokim porazima.
Mogli su prenijet i bačenu i zgaženu državnu zastavu.. sram vas bilo!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Bola,drzi se lijepih stvari i ljubavi bit ce ti zivot ljepsi,sta se sekiras zbog gluposti,samo je ljubav vjecna,u nas zastave na ovim prostorima se ionako svako malo mijenjaju!Hawking je napisao/la:Mogli su prenijet i bačenu i zgaženu državnu zastavu.. sram vas bilo!

- KB-TM87
- Kontakt:
Interesantno je kad je na Grbavici zapaljena zastava to se odmah osulo drvlje i kamenje, a ovi danas pale, a svi mirni, niko ništa, sramota !
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Plus su Manijaci promptno osudili taj čin, a ovi su ga organizovali, toliko o razlici između jednih i drugih...KB-TM87 je napisao/la:Interesantno je kad je na Grbavici zapaljena zastava to se odmah osulo drvlje i kamenje, a ovi danas pale, a svi mirni, niko ništa, sramota !
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Ćao "gospoda"! 
Paljenje zastave je za svaku osudu,bila to zastava Zanzibara ili Ruande,sto je sramota ,sramota je,evo jucer u Hrvatskoj kaznene prijave protiv paljenja zastave EU-kazna od 3mjeseca do 3 godine!

Paljenje zastave je za svaku osudu,bila to zastava Zanzibara ili Ruande,sto je sramota ,sramota je,evo jucer u Hrvatskoj kaznene prijave protiv paljenja zastave EU-kazna od 3mjeseca do 3 godine!
paljenje zastave je sramotan cin,bilo koje drzave,to osudjujem
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
-
- Kontakt:
A pogotovu svoje vlastite.Rosas7 je napisao/la:paljenje zastave je sramotan cin,bilo koje drzave,to osudjujem
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
tako je Bošnjace moj
- Sir Matt
- Kontakt:
Mala digresija , jel vaši juniori dolaze na noćenje u Tz ili ?
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
Tema-
Sto se tice juniora zavisi kad je utakmica i sl. stvari ali kup vam uzimamo!
Sto se tice juniora zavisi kad je utakmica i sl. stvari ali kup vam uzimamo!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Yebeš državu čiju zastavu niko ne pali, to znači da su nebitni
ionako taj čin više govori o onima koji je pale nego o samoj državi čiju zastavu pale.
Neka nama vječno živi naša domovina Bosna i Hercegovina
a paćenici neka se nastave samozadovoljavati paljenjem komada platna.

ionako taj čin više govori o onima koji je pale nego o samoj državi čiju zastavu pale.
Neka nama vječno živi naša domovina Bosna i Hercegovina
a paćenici neka se nastave samozadovoljavati paljenjem komada platna.

nije provokacija samo da pitam ljude koji su bili na utakmici,jel mi se ucinilo ili su ultrasi bacili zastavu BIH na atletsku stazu
btw: svaka cast za ono "hoces se udat "

btw: svaka cast za ono "hoces se udat "

...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
ko rano rani sam u nju pada.
Ma ko je god bacio zastavu BiH, nije vrijedan pažnje, bitno je da nije bilo incidenata, što ohrabruje, nadam se, i u buduće...
Krampa ne kaki!LOPATA je napisao/la:E jeste zajebani oca mi kamere našli razbijat

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.