Bola ne vrijeđaj me, fino vidiš da piše lopatakomrad je napisao/la:Krampa ne kaki!LOPATA je napisao/la:E jeste zajebani oca mi kamere našli razbijat

Bola ne vrijeđaj me, fino vidiš da piše lopatakomrad je napisao/la:Krampa ne kaki!LOPATA je napisao/la:E jeste zajebani oca mi kamere našli razbijat
da bogdo hoceChelsea_CBH je napisao/la:Evo "muštuluka" da svi uhvatimo. Izlgeda da će Zrinja biti prvi klub koji ulazi u dvogodišnju transformaciju iz udruge građana u dioničko društvo. Pošto rupe u zakonu to omogućavaju što su nam dokazali mnogi pravni stručnjaci kroz obrazložena izlaganja javnosti, šuška se žešće da se Uprava opredijelila za transformaciju. E sada ako netko zna nešto više slobodno neka napiše, ali ako bude sve po planu sezonu 2012-13 Zrinja će dočekati kao "HŠK Zrinjski" dd Mostar. Koliko je to dobro za klub i sam se pitam. U teoriji to je odlična stvar, ali Hajdukova transformacija je eto bila i završila i da je nešto uspješno prošla i nije, jer Hajduk nije dobio odgovorne vlasnike. Zbog toga Hajduk i jeste cirkus i dan danas.
Modricluka je napisao/la:Ovo aleksa opet banove dijeli?!
Svaka cast na profesionalnosti!
Cime je nick "komrad" zasluzio ban,molimo obrazlozenje za javnost?!
Gdje je onaj Eagles ,pitas li se ti ?
Koliko ja nickova moram promjenuti ?!
Evo jedno normalno obrazlozenje zasto je kolega "komrad" dobio ban?!
Zbog svoje ironije i zbog sarkazma,izgleda da neki moderatori slabo poznaju srbskohrvatski jezik i pravopis!
Aleksa ne normalno ljubitelj svega bosnjackog kao i klubava i sl stvari al brate malo precerujes sa glupim banovima,normalno da ti je cilj da ovdije forumasa zrinjskog nema ,vec smo se jednom pokupili radi ovakvih stvari ,kad shvatite da ima i drugih vjera nacija i klubova sem fk sarajeva,zelje i veleza bit ce bolje na forumu!
Iste stvari se dogadjaju i na temi Borac i NK Siroki Brijeg?!
Slucajnost?
Sustavno radite na tome (ne svi) pogotovo ovaj aleksa da nema "drugog" misljenja ili "druge " strane razmisljanja ,sto je po meni zalosno,komunizam je ostavio traga ne nekim ljudima,drago im "jednoumlje!
dobili ste,cestitam ,juniori su vam bolji ove godine.....(a prije dvi godine ste izgubili u finalu od zrinjskog,isto juniorski kup)TaRgEt_ je napisao/la:Dje onaj sto rece da nam kup uzima u juniorskoj konkurenciji , ustvari mozete jedino ako bude penala i crvenih kartona pa da 3:0 stignete
Da...Skinuta im je Hrvatska zastava.nemanja je napisao/la:Kako prođoste u PD, čujem bilo je nekih skidanja zastava sa ograde što ste okačili da li je istina?
sramota,zrinjsii mo igraca vise i rudar ima dadne dva gola,kako su lose odigrali boze sacuvaj,cestitke rudaru na dobroj igriGrad je nas DS je napisao/la:Mislis bojkotovali navijanje na Veliku Subotu. Jesu skinuli zastavu sa tribine ali su je momci drzali svo vrijeme u rukama jasno istaknutu, tako da je isto, kao da nije ni skinuta. Inace, dobra brojka Ultrasa. Nisam siguran ali mislim da je vise od njih bilo samo Lesinara, Manijaka i mozda Hordi, nisam siguran. Jos ako se uzme u obzir udaljenost MO-PD, moram reci svaka cast. Utakmica je bila poprilicno cudna. Prvo poluvrijeme "**** lud zbunjenog", ni jedni ni drugi veze nisu imali. Rudar ostaje sa igracem manje i nakon toga Rudar ih pokida. Cudno, u svakom slucaju. Pozdrav za Mostar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.