po ovoj izjavi agenta mogao bi trade tražiti.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
realno, ego mu ne da da igra za MLE a samo BKN ima prostora za platiti, covjek je uzeo psre i sad moze traziti trade jel...dosta ih prica o Denveru, jer kao Denver bi mogao i Dudleya ubaciti u trenerski tim a oni se valjda gotive sta li...ja bih Lakersima dao MPJa, Nnajia, Sarica i sice neke jer se rijesis Porterovog ugovora, dobijes guranje od sudija i Lebron ima sansu za jos jedan prsten i to dobru sa Denverom
I ti si druze dobro izgorio na ovom suncu, ako se razmislja ista dati za Jamesa.To je lik koji je svoje odigrao, ali niko to da mu kaze.Ova statistika koju ima u RSu je cista sminka, a u POu, ako nesto odigra na jednoj strani, nema ga na drugoj nikako.JHam je napisao/la: ↑29 jun 2025, 21:32realno, ego mu ne da da igra za MLE a samo BKN ima prostora za platiti, covjek je uzeo psre i sad moze traziti trade jel...dosta ih prica o Denveru, jer kao Denver bi mogao i Dudleya ubaciti u trenerski tim a oni se valjda gotive sta li...ja bih Lakersima dao MPJa, Nnajia, Sarica i sice neke jer se rijesis Porterovog ugovora, dobijes guranje od sudija i Lebron ima sansu za jos jedan prsten i to dobru sa Denverom
znas kako, ako das MPJa, Zekea, ne gubis puno, ako su bas skontali da ga se rijese a ne mogu nista dobiti za njega, sto da ne, CBa mozes produziti jer je tvoj igrac umjesto MPJa kad Lebron ode, mislim, sve je to samo suplja prica ne vjerujem da bi on i htio u Denver svakako ali bih dao neki paket oko MPJa za njega...NEZALAGANJE je napisao/la: ↑29 jun 2025, 22:22I ti si druze dobro izgorio na ovom suncu, ako se razmislja ista dati za Jamesa.To je lik koji je svoje odigrao, ali niko to da mu kaze.Ova statistika koju ima u RSu je cista sminka, a u POu, ako nesto odigra na jednoj strani, nema ga na drugoj nikako.JHam je napisao/la: ↑29 jun 2025, 21:32realno, ego mu ne da da igra za MLE a samo BKN ima prostora za platiti, covjek je uzeo psre i sad moze traziti trade jel...dosta ih prica o Denveru, jer kao Denver bi mogao i Dudleya ubaciti u trenerski tim a oni se valjda gotive sta li...ja bih Lakersima dao MPJa, Nnajia, Sarica i sice neke jer se rijesis Porterovog ugovora, dobijes guranje od sudija i Lebron ima sansu za jos jedan prsten i to dobru sa Denverom
Ne mozes dati za njega nesto, pa makar to bio i MPJ, jer sta onda poslije? Ako ovaj nastavi igrati, placaces ga i skuplje od MPJa i opet biti u 1. ili 2.apronu.Ako se oprosti ili pak ode nakon jedne sezone, izgubio si asset u MPJu koji ne mozes nadoknaditi, jer ekipa mozda nece biti u luxuryu ili apronu, ali ce biti iznad capa.
Sve ovo, a da se nije ni pomenuo fit.DEN ima 2 igraca koja ne mogu igrati bez lopte (Jokic, a pogotovo Murray).DEN trebaju pouzdani 3&D igraci, moooozda jos jedan koji moze nesto sam iskreirati s klupe i to je to.Po meni.
Pa ne bih se slozio da ne gubis puno ako das MPJ za npr.jednu sezonu Jamesa.Izgubio si asset.Nije MPJ u nekom stanju da se ne moze trejdovati i izvuci nesto solidno, pogotovo kad mu ugovor istice.JHam je napisao/la: ↑29 jun 2025, 22:33znas kako, ako das MPJa, Zekea, ne gubis puno, ako su bas skontali da ga se rijese a ne mogu nista dobiti za njega, sto da ne, CBa mozes produziti jer je tvoj igrac umjesto MPJa kad Lebron ode, mislim, sve je to samo suplja prica ne vjerujem da bi on i htio u Denver svakako ali bih dao neki paket oko MPJa za njega...NEZALAGANJE je napisao/la: ↑29 jun 2025, 22:22I ti si druze dobro izgorio na ovom suncu, ako se razmislja ista dati za Jamesa.To je lik koji je svoje odigrao, ali niko to da mu kaze.Ova statistika koju ima u RSu je cista sminka, a u POu, ako nesto odigra na jednoj strani, nema ga na drugoj nikako.JHam je napisao/la: ↑29 jun 2025, 21:32
realno, ego mu ne da da igra za MLE a samo BKN ima prostora za platiti, covjek je uzeo psre i sad moze traziti trade jel...dosta ih prica o Denveru, jer kao Denver bi mogao i Dudleya ubaciti u trenerski tim a oni se valjda gotive sta li...ja bih Lakersima dao MPJa, Nnajia, Sarica i sice neke jer se rijesis Porterovog ugovora, dobijes guranje od sudija i Lebron ima sansu za jos jedan prsten i to dobru sa Denverom
Ne mozes dati za njega nesto, pa makar to bio i MPJ, jer sta onda poslije? Ako ovaj nastavi igrati, placaces ga i skuplje od MPJa i opet biti u 1. ili 2.apronu.Ako se oprosti ili pak ode nakon jedne sezone, izgubio si asset u MPJu koji ne mozes nadoknaditi, jer ekipa mozda nece biti u luxuryu ili apronu, ali ce biti iznad capa.
Sve ovo, a da se nije ni pomenuo fit.DEN ima 2 igraca koja ne mogu igrati bez lopte (Jokic, a pogotovo Murray).DEN trebaju pouzdani 3&D igraci, moooozda jos jedan koji moze nesto sam iskreirati s klupe i to je to.Po meni.
po meni, Monte, Bruce Brown i Plumlee nek se vrate na min ugovorima i dobro ljeto za Denver ali bi LeBron bio zvucno ime, da FO pokaze "da radi sve da pojaca ekipu Jokicu", da zamaskira svoj nerad jel, ne bi morao igrati velike minute i uz solidnog centra onda mozes vrtiti LeBrona i Jokica s ostatkom ekipe da ti je uvijek jedan na parketu, al za to ti opet treba solidan centra, dolaskom LeBrona mozda dodje i neki FA koji inace ne bi za te psre dosao jer ono, agent mu je jak, uradit ce sve da ovaj dobije jos jedan prsten...
Ma tene su za qrac , vjeruj mi . Imam osjećaj da su Vinkuše prije one od 36 KM kvalitetnije od Najki današnjih ...NEZALAGANJE je napisao/la: ↑24 jun 2025, 09:02Nacin na koji atlete danas treniraju je problem.Gotovo svi koriste negativan korak koji stavlja ozbiljan pritisak na Ahilovu tetivu.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 04:57Baš zabrinjavajući podatak. Nadam se da iduće sezone neće biti ni približan broj istih. NBA je puno bolji kada su svi zdravi i kompletni.From 1990 to 2023, 45 NBA players tore their achilles, a rate of 1.36 per season. 8 players tore their Achilles in the past year alone.
I to je istina.Nema vise masivnih dubokih tena za basket.Barem ih ja ne vidim u prodavnicama ili vrlo rijetko.VensanKasel je napisao/la: ↑30 jun 2025, 10:10Ma tene su za qrac , vjeruj mi . Imam osjećaj da su Vinkuše prije one od 36 KM kvalitetnije od Najki današnjih ...NEZALAGANJE je napisao/la: ↑24 jun 2025, 09:02Nacin na koji atlete danas treniraju je problem.Gotovo svi koriste negativan korak koji stavlja ozbiljan pritisak na Ahilovu tetivu.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 04:57
Baš zabrinjavajući podatak. Nadam se da iduće sezone neće biti ni približan broj istih. NBA je puno bolji kada su svi zdravi i kompletni.
Ne možeš više naći duboke tene , na terminima zglobovi se izvrću samo tako ...