FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- f0rest1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Gis brat najjači, takodjer luckystrike
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Brat Tobe, ali kad ne ustane na lijevu nogu.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Ma tesko druze… isto da zamolis da se izbace raja s Istoka koja psuje. Nije to tako lako na sportskom forumu. Vagaš uvijek izmedju onog sto je pristojno i onog sto je pravo ljudi koji dodju da gledaju utakmicu. Zamisli klub objavi da ko god opsuje na utakmici vise nece imati pravo da kupi kartu.
Ja bih stavio Pendulum-a za moderatora, samo ne znam koliko ce moci nadgledati postove posto je blokirao 85% foruma

Jedini objektivan i realan ovdje. Zašto nije u užoj konkurenciji za ulogu moderatora?SamoDaKazeem je napisao/la: ↑27 jun 2025, 09:31Kratak je Banić,bit će problema kod izljetanja.To znaju svi koji bar malo prate hnl.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Mene je strah pomisliti sta bi bio ako bi strahmepomisliti bio moderator
Zaboravio sam dodati i Luckystrike kao jednog od nominiranih za moderatora. Bez mrlje na forumu, objektivan i bez ličnih interesa.
On treba biti lektor
Prijedlog @tabba77, @lucky, @pikachu
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Drug, eto raja predložila, na tom vašem konziliju je da odluči.admin je napisao/la: ↑30 jun 2025, 15:30Ma tesko druze… isto da zamolis da se izbace raja s Istoka koja psuje. Nije to tako lako na sportskom forumu. Vagaš uvijek izmedju onog sto je pristojno i onog sto je pravo ljudi koji dodju da gledaju utakmicu. Zamisli klub objavi da ko god opsuje na utakmici vise nece imati pravo da kupi kartu.
Samo ako može taj konzilij da usvoji i to da budući moderator instant banuje onog ko bratu @pitar6875 ukaže na pravopisne greške

Ostavicemo jedan dan, da ne bude da su forumasi koji su slucajno naletiti u ovaj sat vremena sve odredili.
Otvoren sam za prijedloge i ideje. A svakako mozete diskutovati i o klubu, Mislim da je to vaznije i zanimljivije od price o moderaciji.
Otvoren sam za prijedloge i ideje. A svakako mozete diskutovati i o klubu, Mislim da je to vaznije i zanimljivije od price o moderaciji.
Ovo u Ustav BiH mora da ideMaroonBjelave je napisao/la: ↑30 jun 2025, 15:45Drug, eto raja predložila, na tom vašem konziliju je da odluči.admin je napisao/la: ↑30 jun 2025, 15:30Ma tesko druze… isto da zamolis da se izbace raja s Istoka koja psuje. Nije to tako lako na sportskom forumu. Vagaš uvijek izmedju onog sto je pristojno i onog sto je pravo ljudi koji dodju da gledaju utakmicu. Zamisli klub objavi da ko god opsuje na utakmici vise nece imati pravo da kupi kartu.
Samo ako može taj konzilij da usvoji i to da budući moderator instant banuje onog ko bratu @pitar6875 ukaže na pravopisne greške![]()

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Šta ti predlažeš kad si predložen

-
- Kontakt:
4-5 godina pisem i nesto vise citam i nikada gore stanje nije bilo ali nikada.Svaki dan po 3 nova nika i ocigledno se vidi da im nije prvi dan i da su ubaceni elementi.
Sportski je forum gdje svako ima pravo da iznese svoje misljenje,logicno da se nece iskljuciti neko ko psuje nekom igracu pa neka je i nas.Svakako su svi prolazni.Ne gledamo svi isto i ne volimo svi isto.Ima svako pravo sa iskaze zadovoljstvo kada nije zadovoljan i to je meni sasvim okej zato mi nikada nisu smetali neki forumasi koji su uvijek ovdje na udaru(Lucas,mirzatele i jos neki).
Meni gore kad se neko ovako odjednom ubaci ili ko onaj frajer sto ovdje uredno pise citav dan pa nas pljuje po temi PL vec 12 godina.
Bilo ko od navedeni da bude izabran bit ce dobro jer su svi pitari 1/1 ali pitanje moderatora se mora rijesiti ili da se selimo jer ovako nema smisla.Navijaci neki klubova su uveliko otisli.Ja iskreno ne znam odakle nekome vrijeme da pravi lazne profile i upada drugim klubovima na temu.
Upoznati smo da navijaci Zeljeznicara imaju velike komplekse prema nama ali ovo je vec previse.
Volim te Sarajevo!
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 30 jun 2025, 15:50, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Moj prijedlog je Antikloc.
Ko je to?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 jun 2025, 15:49Meni gore kad se neko ovako odjednom ubaci ili ko onaj frajer sto ovdje uredno pise citav dan pa nas pljuje po temi PL vec 12 godina.
Mislim da misli na Sempera.admin je napisao/la: ↑30 jun 2025, 15:51Ko je to?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 jun 2025, 15:49Meni gore kad se neko ovako odjednom ubaci ili ko onaj frajer sto ovdje uredno pise citav dan pa nas pljuje po temi PL vec 12 godina.
Nemamo zaista, odgovorno ti tvrdim. Vanja je malo vise aktivan, mislim da ga jos raje poznaje. Meni je sasvim svejedno, vjerovatno bi mo trebalo malo vremena da se uhodam u skladu s obavezama, ali ukoliko dodje do toga, svakako da bih volio biti s nekim u paru, najvise radi posla kojim se bavim.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, bordobijeli, broj6, deda, EastMadness, Evander, Goalgetter, Haksss, L-Train, NazorUso, plisek, r3m1, relativizam, Rodman, SAMO BORDO, samoFKS, USB, XCustom, ŠTA_JE i 301 gost.