Dovedeni su igrači za trofeja, ovo je već sad ozbiljno i kvalitetno, sad je samo pitanje mentaliteta, hoće li se nastavit zadovoljavati sa prosječnošću
Dvije sezone je igrao sa Alićem zajedno u Kisvardi
ako potpise ilievski onda je to to sto se tice bajica. necemo 4 spica imati sigurno.
po ovim klipovima, svidja mi se sto nije spor i sto zna lopte, bar mi se tako cini. dosadili su vise spicevi koje moras gadjati u glavu da nesto pogode.
Zadnja izmjena: svemalim1, dana/u 30 jun 2025, 15:56, ukupno mijenjano 2 puta.
Nije spor i zna lopte.Pa sta bi trebo znat rukomet.Valjda je osnova igraca koji igra u Premijer ligi tj u Želji da nije spor o da zna lopte.Zamisli pekaru kazes ne boji se vrucine i rano ustat mu nije problem.
Bolje da su ostavili Dangubića nego sto dovode ove upitne napadace. Filip u nogama ima 7,8 golova po sezoni. A misljenja sam da Fare Zubanović ima u nogama 10 golova po sezoni.
Nije spor i zna lopte.Pa sta bi trebo znat rukomet.Valjda je osnova igraca koji igra u Premijer ligi tj u Želji da nije spor o da zna lopte.Zamisli pekaru kazes ne boji se vrucine i rano ustat mu nije problem.
trenutno prvi napadac nam je spor i zna samo glavom.
Ne znam čemu negativnost na svemu što radimo i koga god dovedemo. Mario Ilievski je ozbiljan igrač, i pri tome još uvijek mlad, a ima dosta utakmica u nogama (23 su mu godine tek). On i Cveta će biti prava makedonska veza. Odgovorno tvrdim da je ovo najbolji prelazni rok u zadnjih 10 godina i svaka čast na svemu. Kad je nešto loše treba reći, ali i kad je nešto dobro treba reći. Neće nam kruna sa glave pasti.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
Kad sam vidio imena one dvojice "mambi" pomislio sam ovi naši opet šuplju bacaju o sistemu, skautima, praćenju i nekoj ideji ali ako potpišu ovog momka onda to već ima nekog smisla.
Na hajr...
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Jaganjac na posudbu za raskid Lausevica.
Vidjet cemo koliko smo izgubili a koliko cemo dobiti.
Logika je da nema logike.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921