FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
81
36%

Ukupno glasova: 228

MaroonBjelave
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MaroonBjelave » 30 jun 2025, 15:53

admin je napisao/la:
30 jun 2025, 15:47
Ostavicemo jedan dan, da ne bude da su forumasi koji su slucajno naletiti u ovaj sat vremena sve odredili.

Otvoren sam za prijedloge i ideje. A svakako mozete diskutovati i o klubu, Mislim da je to vaznije i zanimljivije od price o moderaciji.
Mozes li nam metnut' (mislim na anketu :D) dosad predložene ili...

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 30 jun 2025, 15:54

admin je napisao/la:
30 jun 2025, 15:51
NajvecaRadosti je napisao/la:
30 jun 2025, 15:49
Kyle88 je napisao/la:
30 jun 2025, 15:22
Posto sam citao forum dosta dugo
HZ87
GiS
Vanja
MaroonBjelave

Jer su dosta stalozeni i znaju stati na loptu.

Duska nam treba za insajderske inace bi i on bio na spisku.
Meni gore kad se neko ovako odjednom ubaci ili ko onaj frajer sto ovdje uredno pise citav dan pa nas pljuje po temi PL vec 12 godina.
Ko je to?
Semper cini mi se
Trola 5 tema ali je zeljovac
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 30 jun 2025, 15:57

MaroonBjelave je napisao/la:
30 jun 2025, 15:53
admin je napisao/la:
Ostavicemo jedan dan, da ne bude da su forumasi koji su slucajno naletiti u ovaj sat vremena sve odredili.

Otvoren sam za prijedloge i ideje. A svakako mozete diskutovati i o klubu, Mislim da je to vaznije i zanimljivije od price o moderaciji.
Medju predlozenim cemo mi dalje djelovati. Dajmo malo vremena

Kyle88
Kontakt:

Post Postao/la Kyle88 » 30 jun 2025, 15:58

Kyle88 je napisao/la:
HZ87
GiS
Vanja
MaroonBjelave

4-5 godina pisem i nesto vise citam i nikada gore stanje nije bilo ali nikada.Svaki dan po 3 nova nika i ocigledno se vidi da im nije prvi dan i da su ubaceni elementi.

Sportski je forum gdje svako ima pravo da iznese svoje misljenje,logicno da se nece iskljuciti neko ko psuje nekom igracu pa neka je i nas.Svakako su svi prolazni.Ne gledamo svi isto i ne volimo svi isto.Ima svako pravo sa iskaze zadovoljstvo kada nije zadovoljan i to je meni sasvim okej zato mi nikada nisu smetali neki forumasi koji su uvijek ovdje na udaru(Lucas,mirzatele i jos neki).
Meni gore kad se neko ovako odjednom ubaci ili ko onaj frajer sto ovdje uredno pise citav dan pa nas pljuje po temi PL vec 12 godina.

Bilo ko od navedeni da bude izabran bit ce dobro jer su svi pitari 1/1 ali pitanje moderatora se mora rijesiti ili da se selimo jer ovako nema smisla.Navijaci neki klubova su uveliko otisli.Ja iskreno ne znam odakle nekome vrijeme da pravi lazne profile i upada drugim klubovima na temu.
Upoznati smo da navijaci Zeljeznicara imaju velike komplekse prema nama ali ovo je vec previse.

Volim te Sarajevo!

Ja svoju clansku karticu mogu pokazati ko god zeli, od 12 god sam navijac FKS, sa USK dolazim svake godine da gledam svoj voljeni klub a i pored toga imam X racun slicnog nickname-a na kojem dosta pisem o FKS. Ko zeli i to da provjeri slobodno moze. Nisam pravio forum prije iz nekih svojih razloga, a i dok su mi ovaj approvali proslo je barem pola godine i 10 mejlova prema istim.
Lijep pozdrav 😉

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 30 jun 2025, 15:59

admin je napisao/la:
30 jun 2025, 13:59
Vanja8 je napisao/la:
30 jun 2025, 10:11
senad82 je napisao/la:
30 jun 2025, 10:06

slika

Onako usput mamu ti strumfovsku krehnem, u sred Madrida da joj na grkljan izadje a tebi da usi procistim od njenog jecanja da jos bolje cujes

Edit: jos Bajrama i Bajrama ces docekati da nesto osvojis a do tada ces gledati puno trofeja u Bordo vitrinama odnosno u vitrinama najtrofejnijeg BH kluba
Evo, ovo su dokazi gdje bi administracija trebala reagovati u ovom slucaju administracija portala, ali to izostaje...
I slazem se najbolje je da prestanemo pisati...
Yokohama je isključen, hvala na javljanju
Ne branim ga ali ovaj post sto je postavljen nije ga on pisao vec odgovorio nekom

osam
Kontakt:

Post Postao/la osam » 30 jun 2025, 16:00

admin je napisao/la:

Moje neko objektivno misljenje je da bi najbolji muderator bio ja.
Siguran sam da se vecina forumasa slaze sa tim.
Jedini sam koji objektivno razmislja i pise smisljene komentare vezane za temu bez da nekog vrijedjam ili psujem kao sto to rade pojedini forumasi.
Ja bi njima odma u startu jebbo staru. Pa nek kod kuce tako laju a neovdje

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 30 jun 2025, 16:00

admin je napisao/la:
30 jun 2025, 15:57
MaroonBjelave je napisao/la:
30 jun 2025, 15:53
admin je napisao/la:

Nadju predlozenim cemo mi dalje djelovati. Dajmo malo vremena
Ok i samo da znaš, zavrtio si priču koja je egal sa dešavanjima u klubu. Broj ispisanih stranica ti govori.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 30 jun 2025, 16:02

Kyle88 je napisao/la:
30 jun 2025, 15:58
Kyle88 je napisao/la:
HZ87
GiS
Vanja
MaroonBjelave

4-5 godina pisem i nesto vise citam i nikada gore stanje nije bilo ali nikada.Svaki dan po 3 nova nika i ocigledno se vidi da im nije prvi dan i da su ubaceni elementi.

Sportski je forum gdje svako ima pravo da iznese svoje misljenje,logicno da se nece iskljuciti neko ko psuje nekom igracu pa neka je i nas.Svakako su svi prolazni.Ne gledamo svi isto i ne volimo svi isto.Ima svako pravo sa iskaze zadovoljstvo kada nije zadovoljan i to je meni sasvim okej zato mi nikada nisu smetali neki forumasi koji su uvijek ovdje na udaru(Lucas,mirzatele i jos neki).

Bilo ko od navedeni da bude izabran bit ce dobro jer su svi pitari 1/1 ali pitanje moderatora se mora rijesiti ili da se selimo jer ovako nema smisla.Navijaci neki klubova su uveliko otisli.Ja iskreno ne znam odakle nekome vrijeme da pravi lazne profile i upada drugim klubovima na temu.
Upoznati smo da navijaci Zeljeznicara imaju velike komplekse prema nama ali ovo je vec previse.

Volim te Sarajevo!

Ja svoju clansku karticu mogu pokazati ko god zeli, od 12 god sam navijac FKS, sa USK dolazim svake godine da gledam svoj voljeni klub a i pored toga imam X racun slicnog nickname-a na kojem dosta pisem o FKS. Ko zeli i to da provjeri slobodno moze. Nisam pravio forum prije iz nekih svojih razloga, a i dok su mi ovaj approvali proslo je barem pola godine i 10 mejlova prema istim.
Lijep pozdrav 😉
Ma vjeruj kakvi bolesnika ima dat ce cvaju samo da pljunu po nama a meni se ne svidja taj koncept da moramo slikati clanske i nekome slati da bi mogli pisati.Kad bi klub napravio svoj forum preko kojeg se samo clanskom mozes registrovati i prijaviti bilo bi okej.

Poz tebi i bordo Krajini :salut:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Noke995
Kontakt:

Post Postao/la Noke995 » 30 jun 2025, 16:02

Moderator treba biti neko ko je na temi svakodnevno.
MNON

Kyle88
Kontakt:

Post Postao/la Kyle88 » 30 jun 2025, 16:09

30 jun 2025, 16:02
Kyle88 je napisao/la:
30 jun 2025, 15:58

Volim te Sarajevo!

Lijep pozdrav 😉
Ma vjeruj kakvi bolesnika ima dat ce cvaju samo da pljunu po nama a meni se ne svidja taj koncept da moramo slikati clanske i nekome slati da bi mogli pisati.Kad bi klub napravio svoj forum preko kojeg se samo clanskom mozes registrovati i prijaviti bilo bi okej.

Poz tebi i bordo Krajini :salut:
Naravno da razumijem dozu opreza i prozivanje i da sam bio spreman na ovaj vid prozivanja haha.

Pozdrav nazad is suncanog Bihaca, linija ne smije pasti 🫡

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 30 jun 2025, 16:15

admin je napisao/la:
30 jun 2025, 15:30
Pendulum je napisao/la:
30 jun 2025, 15:24
Mogu li ja admina zamoliti da banuje psovače majki, djece, mrtvih i sl? Ne samo na ovoj temi nego i na temi Općenito.
Ma tesko druze… isto da zamolis da se izbace raja s Istoka koja psuje. Nije to tako lako na sportskom forumu. Vagaš uvijek izmedju onog sto je pristojno i onog sto je pravo ljudi koji dodju da gledaju utakmicu. Zamisli klub objavi da ko god opsuje na utakmici vise nece imati pravo da kupi kartu.
Nisam ja za opciju trajnog uklanjanja zbog psovanja ali, barem na heftu jednu vaspitno popravnu, mislim da se ne bi niko ljutio. Odvratno je čitati kad se psuju mrtvi (nebitno jel igračima treneru upravi) i/ili navijači jedni drugima.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 30 jun 2025, 16:19

keli je napisao/la:
30 jun 2025, 15:50
Moj prijedlog je Antikloc.
Hvala na prijedlogu.
Ja sam pismen,kulturan,elokventan. Stariji a godine su donijele ,mudrost i iskustvo. Kao i vjestinu ophodjenja sa ljudima raznih drustvenih , nacionalnih ,vjerskih i ostalih odrednica. Poticem iz porodice navijaca Sarajeva,dedu i babu mi je policija privodila i pendrecila. Clan sam HZ87 ,inicijalne grupe. Bio ultra jos dok su na Istoku bili Pitari.
No,moram se zahvaliti na ponudjenom poslu. Imam previse privatnih i poslovnih obaveza ,da bi se mogao tako necim baviti,nekad po 10-15 dana ne otvorim ,niti ostavim post. ( ne da mi zena )

adoado
Kontakt:

Post Postao/la adoado » 30 jun 2025, 16:21

Iako me pola foruma blokiralo jer ne mislimo isto, nominujem HZ87 i Vanju, koliko sam primjetio za ovako malo vremena, dosta su staloženi i objektivni.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 30 jun 2025, 16:23

Izradjujem promotivne plakate, vizit kartice po zelji, slogan, nick. Mozemo napraviti i upaljace, hemijske pa da dijelite forumasima dok nije krenula izborna sutnja :mrgreen:
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

senad82
Kontakt:

Post Postao/la senad82 » 30 jun 2025, 16:23

Stavi njih dvojicu slobodno nemam nista protiv
F.K. SARAJEVO

osam
Kontakt:

Post Postao/la osam » 30 jun 2025, 16:26

Noke995 je napisao/la:
Znaci orden44 ili vendeta87

rimljanin90
Kontakt:

Post Postao/la rimljanin90 » 30 jun 2025, 16:27

Zna li iko ide li Beganovic? Koje su sanse da ostane?

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 30 jun 2025, 16:27

Mašala, nikad se više nije ispisalo stranica.
Pišem 6 godina, ovako aktivni( izuzev kad je meč u toku ) bili kad je TSS trebao potpisati, i hajc za Hajrovića :mrgreen:
Ima dobrih izbora, da ne filozofiram previše, ali to je to, @Vanja8, @luckystrike, @H8Z7, @MaroonBjelave, halalite ako sam koga zaboravio :D
Ima tu raje koja nije toliko aktivna pa ih nisam spomenuo, a bili bi adekvatan izbor po pitanju toga jer su pitari 1/1, i normalni :mrgreen:
Hvala raji što me predlaže, vidim admin kaže da ne smijemo sami sebe predlagati, pa ću shodno tome ispoštovati izbornu šutnju :D
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 30 jun 2025, 16:36, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

osam
Kontakt:

Post Postao/la osam » 30 jun 2025, 16:28

Vanja

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 30 jun 2025, 16:29

osam je napisao/la:
30 jun 2025, 16:26
Noke995 je napisao/la:
Znaci orden44 ili vendeta87
Amazon i Bing su najredovniji haman. Oni ko da ni kučeta ni mačeta nemaju :D

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, senad82, ShofaII i 70 gostiju.