On bi pogrijesio ime osobe i pogresnu banovorelativizam je napisao/la: ↑30 jun 2025, 22:20Pitar kao najaktivniji i najstariji treba da bude moderator
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- relativizam
- Kontakt:
Koga god da banuje ovdje neće pogriješitibvsic je napisao/la: ↑30 jun 2025, 22:22On bi pogrijesio ime osobe i pogresnu banovorelativizam je napisao/la: ↑30 jun 2025, 22:20Pitar kao najaktivniji i najstariji treba da bude moderator

Evo tek uhvatih vremena da uđem i vidim šta se pisalo.
Hvala vam na nominacijama, ali sam stava da ima i kompetentnijih momaka za preuzeti moderaciju od mene, što zbog staža, što zbog frekventnijeg korištenja foruma (uđem jednom ili nijednom dnevno).
Što se tiče mojih prijedloga, u prvi red bih stavio momke koje sam imao priliku i upoznati, @H8Z7 i @Tabba77. Lično poznajem i još nekoliko momaka koji bi bili fin izbor, ali nisam siguran da li bi mogli uklopiti sa obavezama.
Što se tiče raje koju nisam imao priliku upoznati, izdvojio bih forumaša @Napoleon. I u ovoj skupini ima još nekoliko momaka koji se čine kao fin izbor. Već ste ih navodili, ne bih da se ponavljam.
Za kraj, moj prijedlog je da se napravi anketa (ako je moguće obezbijediti regularnost iste) i da se stavi 10-ak nickova koji su se najviše pominjali, te da tako izaberemo novu ekipu moderatora.
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
- feniksptica
- Kontakt:
On ne bi banovo, on bi šaketo, yebi ti to ne daji njemu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
tmhzne i devedesetka u paru, devedesetka da tuce, a tmhzne da nabavi stream
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
- relativizam
- Kontakt:
I ricky je dobar izbor, makar bi se povećao broj clanskih
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ako se vec placa taj moderator, dajte onda nekoga kome ce ti novci dobro doci. Nek se jave adminu privatno, pa nek on odabere. Nije to neko mudro slovo udariti ban, a taj neko od tih para moze platiti ulaznice i troskove za utakmice.
Zadnja izmjena: OsmanhodzicBuco, dana/u 30 jun 2025, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Poslije sinoć bih sigurno pao. Hahahahah
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Pogresno si razumio druze, to se sve radi volonterski.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑30 jun 2025, 22:56Ako se vec placa taj moderator, dajte onda nekoga kome ce ti novci dobro doci. Nek se jave adminu privatno, pa nek on odabere. Nije to neko mudro slovo udariti ban, a taj neko od tih para moze platiti ulaznice i troskove za utakmice.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Dobro onda da iko zeli da se zamara time.Hordas1990 je napisao/la: ↑30 jun 2025, 23:04Pogresno si razumio druze, to se sve radi volonterski.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑30 jun 2025, 22:56Ako se vec placa taj moderator, dajte onda nekoga kome ce ti novci dobro doci. Nek se jave adminu privatno, pa nek on odabere. Nije to neko mudro slovo udariti ban, a taj neko od tih para moze platiti ulaznice i troskove za utakmice.
Radi li vama online shop? Ne mogu nikako naručiti stvari, mislio sam da je do interneta ali nije. Popunim ovo o dostavi i da nastavim na plaćanje pokaže se onaj loading znak i samo tako stoji.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, amypitar, Arhitekt, benko21, bhfanatic14, Bing [Bot], boki86, Bordo10, bosnas_, Dave, Hamagara, hazarder, Hrasno15, Imamkarbarum, ledesma, mire971, misstianopenaldo, mnon46, N3R3D, Napapijri, napoleon72, nedimmmm1337, NeSamSafetee, OsmanhodzicBuco, propoklopac, Proximic, riki46, Seipronto, sekac, spezial, Tatamata1946, Vanja8, Vrhbosnian i 212 gostiju.