Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- RollingPaper
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Ma kakve setnje, idi nesto zguzi, vjeruj bratu, neces vise nikad napad panike dobit.
Ma obavezno idi stručnjaku, dok je to još u ranoj fazi.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑01 jul 2025, 14:59U zadnjih mjesec dana sam imao niz paničnih napada, počne mi lupati srce, znoje mi se ruke, imam osjećaj kao da gubim dah. Odem na hitnu, tamo EKG pokaže da je sve u redu, samo mi dadnu injekciju radi smirenja. Posljednji put mi je doktor preporučio psihologa jer je to sve u glavi kako je on rekao. Jel itko imao slična iskustva, što mi je činiti? Jel pravi psiholog pomogne ili...
Nije sramota i neslušaj razne ‘stručnjake’
Don't hate what you don't understand.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Žena predsjednika Amerike radi scamove sa memecoinovima i insider trading

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ramo Isak uručio sinu Rusmiru zlatnu značku na obilježavanju Dana policije u FBiH

Kvalitetno karanje drzave

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
- Kontakt:
Kako tad tek zna panika bitiRollingPaper je napisao/la: ↑01 jul 2025, 16:42Ma kakve setnje, idi nesto zguzi, vjeruj bratu, neces vise nikad napad panike dobit.

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Više me napadi panike hvataju u popodnevnim satima. Recimo kad sam sam onda me uhvati, nikada u društvu.
Hvala na savjetima, idem kod psihologa u četvrtak evo, dogovorio sam pregled. I je najbolje pa neka vidi. Ovako cijeli dan danas sitni napadi panike, uznojne ruke, nikako se smiriti da valja
Hvala na savjetima, idem kod psihologa u četvrtak evo, dogovorio sam pregled. I je najbolje pa neka vidi. Ovako cijeli dan danas sitni napadi panike, uznojne ruke, nikako se smiriti da valja
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Neznam jesi li imao kakvi problema, al ja se evo vec 3 godine borim s tim, Tabletu pijem svaki dan nije moglo drugacije.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑01 jul 2025, 14:59U zadnjih mjesec dana sam imao niz paničnih napada, počne mi lupati srce, znoje mi se ruke, imam osjećaj kao da gubim dah. Odem na hitnu, tamo EKG pokaže da je sve u redu, samo mi dadnu injekciju radi smirenja. Posljednji put mi je doktor preporučio psihologa jer je to sve u glavi kako je on rekao. Jel itko imao slična iskustva, što mi je činiti? Jel pravi psiholog pomogne ili...
Psiholog ti preporuci terapiju al ne misli da je on Doktor da ce to to odstranit tek tako. Sve je do tebe …
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Provjeri hormone štitne žlijezde
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
To je mentalna bolest. Prolazio sam kroz to. Dosta prijatelja imam koji su kroz slicne stvari prolazili.GG3 je napisao/la: ↑01 jul 2025, 19:15Neznam jesi li imao kakvi problema, al ja se evo vec 3 godine borim s tim, Tabletu pijem svaki dan nije moglo drugacije.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑01 jul 2025, 14:59U zadnjih mjesec dana sam imao niz paničnih napada, počne mi lupati srce, znoje mi se ruke, imam osjećaj kao da gubim dah. Odem na hitnu, tamo EKG pokaže da je sve u redu, samo mi dadnu injekciju radi smirenja. Posljednji put mi je doktor preporučio psihologa jer je to sve u glavi kako je on rekao. Jel itko imao slična iskustva, što mi je činiti? Jel pravi psiholog pomogne ili...
Psiholog ti preporuci terapiju al ne misli da je on Doktor da ce to to odstranit tek tako. Sve je do tebe …
Ja sam primjetio da se desi kad se izolujem od ljudi. Radis od kuce, potpuno zdrav, nema problema sa finacijama.
Posao, kuca, familija, djeca. Svaki dan ko onaj hrcak, samo idem u krug, nista novo.
Drzi se drug
Ma samo doktoru i ne brini se proći će sigurno. Ja sam možda pola godine nosio sa sobom neke tablete za smanjivanje pulsa, iz čista mira puls 150.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑01 jul 2025, 18:58Više me napadi panike hvataju u popodnevnim satima. Recimo kad sam sam onda me uhvati, nikada u društvu.
I evo preko 15 godina mi se to nije dogodilo.
Don't hate what you don't understand.
Zivio komarnik! 

-
- Kontakt:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- JayCatwright
- Kontakt:
Moraju te mostarska škvadra i lokalni klosari pustiti da skaces, ali samo ako ces slabije od njih skociti 

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Bem ti život, gledaj table i urnebesa

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
i ovo će im ultrasi skinut
Znaci ako hocu da setam po korzu prvo mi neko ko vec seta tuda treba da dozvoli, aha ok
1946-1987
Dobit ces batineJayCatwright je napisao/la: ↑01 jul 2025, 22:43Moraju te mostarska škvadra i lokalni klosari pustiti da skaces, ali samo ako ces slabije od njih skociti![]()

- kraljttbvb
- Kontakt:
Ja bih samo volio znati koliko grad ima od ovih 100 KM koje ovi letači naplate za skok...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.